אלוהים, רוצים להרוג אותנו!

M O R M

New member
סוס ברזל אתה טועה בגישה מכמה סיבות

השגיאה הראשונה והפחות חשובה הינה השקעת מאמצים להעיר לי מה צריך או לא צריך לאמר בפורום. יש לך מה לתרום לבחור ולקוראים בבקשה. יש לך מה להעיר לי על איך אני צריך לכתוב או לא לכתוב - בסאגה. השגיאה השניה האפיינית לחלק מחברי הפורום הינה ההבט הצר של השאלה הספציפית והשואל הספציפי. כאשר אני משקיע מאמץ לענות לשואל עומדים לנגד עיני עוד כמה מאות קוראים פאסיביים שרק קוראים בפורום ולא כותבים. אני מעריך שכמה עשרות מהם קראו את הודעתי למעלה. המטרה לנצל את ההזדמנות של מקרה הבחור הנחמד הזה על מנת להעביר מסר כללי לשאר הקוראים. אחרת הייתי שולח מסר אישי ועונה לו בקצרה. המסר לבטיחות ולשימוש נכון באופנוע מיועד לעוד קוראים. כך אני רואה את פני הדברים בפורום . וכך אני מתיחס לשאלה הספציפית. נכון זה יוצא ארוך ומיגע עבור וותיקי פורום כמוך - אולם להערכתי הזהירה כל השירשור הזה מיותר בכלל עבורך כבעל ידע רב בתחום. אי לכך אני מניח שיש אפשרות לקוראים הוותיקים לדלג על תשובתי אם רצונם בכך. אז אל תכעס שאני עניתי כך - פשוט נקודת המבט שלי שונה. למעשה נקודת המבט שלי על הפורום שונה לחלוטין מהמקובלות פה. חלק ניכר מהטרוניות כלפי נובע מנקודת מבט שונה זו. אולם אין זאת אומרת שאני חושב שאני טועה בגישתי. נכון לפעמים חלק קטן מחברי הפורום "מנצל" גישתי הסלחנית והמפייסת על מנת לתפוס טרמפ ולזלזל - מבלי להבין שגישתי זו השונה מגיעה מתוך ראיית מבט שונה לחלוטין הנובעת מהמון סיבות שלא אפרט פה. שבת שלום.

דמיקולו

New member
../images/Emo41.gifרק דבר אחד מאוד!! צורם לי

מוטי, פורום הסאגה עדיין לא פח האשפה של פורום 8/קטנועים/שטח או כל פורום אחר....... אמנם לרוב ההודעות בסאגה אין קשר לאופנועים ולו במעט, הודעות בעלות אופי שטותי ,ציני או כל דבר אחר פרט לאופנועים, אבל !!!..... את הוויכוחים של פורום 8 תשאירו פה, עימותים ומריבות או חילוקי דעות שלך עם חברי פורום מכובדים אחרים, הטפות מוסר ,או כל דבר אחר שאינו קשור במיישרין לסאגה, אבקש להשאיר פה !!, ואני מרשה לעצמי לבקש זאת גם בשם שאר הכותבים בסאגה. למה ??? אגיד לך למה....... לפעמים לאחר קריאה של שרשורים ארוכים פשוט נשבר הזין !! מהוויכוחי "תחת" -הוא אמר לי, אני אענה לו, הוא יענה לי בחזרה עד שיגיע נציג הנהלת הפורום ויעיף את השרשור קבינמאט....... לאחר כל זאת לפחות ניתן לעבור לסאגה לנקות את הראש. אם עדיין לא מובן אז הבקשה היא להתייחס לסאגה כפורום בפני עצמו , אין סיבה להפוך אותו למזבלה עירונית של אשכול פורומי האופנועים . תודה על ההקשבה !!!

D the kid

New member
נדיר שאני רואה מה קורה בסאגה,

ואני לא חושב שיש OFF Topic פורום כמו סאגה. אבל בהחלט מסכים שלא פתחו אותו כדי להעביר לשם את המריבות (המעיקות) של 8.

imirkin

New member
אכן, יש אמת בדבריך

והרבה אמת. כפפות איכותיות ומעיל ממוגן - משכורת חודשית מגפי רכיבה, מגני ברכיים וקסדה איכותית - משכורת חודשית קורס נהיגה מתקדמת - משכורת חודשית אם לא שתיים... ואני לא מדבר עוד על ביטוח, בלאי קבוע וכו'. נכון, אפשר להגיד שאם אין לך מספיק כסף, אל תתלהב עם אופנוע וסע בקורקינט אבל בכל זאת, רוב האוכלוסיה בארץ, מצבם הכלכלי דומה לשלי ואני לא יכול להרשות לעצמי כל כך הרבה. זה לא טוב אבל עוד פעם, זה מה יש. ובנוסף יש בורות באיילון :( ולמרות כל מה שכתבתי, אתה צודק ב-100% ואני הולך לממש את כל מה שאמרת אם לא בזמן הקרוב אז במהלך השנה. מקווה שלא יהרגו אותי עד אז... ראה גם תגובה שלי בהמשך.

Sany b

New member
תזהרו גם בגהה , בסביבות מחלף גנות

הכביש מגורד בצורה שגורמת לכלי לנסוע ליו, הנתיבים מתפתלים , מי שזוכר משחקים של פעם היו מסובבים סביבון על מסלול נחשי אז , זה זה !!! הכביש כאמור הוא כביש גהה לבאים מכיוון דרום , בערך בקטע לאלה הממשיכים לכיוון צפון (מסובים , חיפה ) הכביש מתעקל ימינה וכאשר אתה במצב של התחלה של השכבה האופנוע מזגזג. ראו הוזהרתם.

imirkin

New member
UPDATE 2

קיבלתי תגובה מהרשות, מע"צ ונתיבי איילון. הנושא בטיפול מיידי של ראשי כל הארגונים וכנראה ייפתר בקרוב (תיקוותי הרבה). מיסתבר שלרשות יש הרבה כוח...

למעלה