אלוהים, רוצים להרוג אותנו!

C O L T

New member
../images/Emo45.gif מסוג הרעיונות הטובים

"איך לא חשבנו על זה קודם" יעזור? אולי. אבל בטח לא יזיק לגייס את הגוף הזה לטובת האופנוענים.

t d m 900

New member
הבעייה היא שהגורמים האחראיים השונים

לא מכירים מהו אופנוע. זה היה צריך להיות דרישת תפקיד. מנהל במע"ץ חייב להיות אופנוען. הכוונה למנהל החל בזוטר בדרג המבצע. ואז היתה סלילת כביש או טיפול בכביש או הדרך הופכים להיות ידידותיים למשתמש, האופנוען. מנהל בגוף נגד תאונות דרכים כנ"ל. ומדוע? כי אז יהיה ברור יותר איך לטפל החולייה החלשה בהיבט התאונות. במצב הנוכחי, משמעות קוליס כזה או אחר בכביש, היא כמו סינית בשבילם. הוא בכלל לא מבין מה אתה רוצה ממנו. מכתב בסינית יהיה לו יותר ברור. פה קבור הכלב! וזה היה משנה קונספטים. זה לא סתם שכל מרכז לונדון הענקית, כמעט יש חנייה רק לדו"ג. זה מתפיסת עולם.

תפסיקו לרדת על מע"צ

למי שלא יודע, בארץ יש גופים שונים שלהם תחומי אחריות מוגדרים ביחס לכבישים, בהגדרות גיאוגרפיות. נתיבי איילון המדוברים אינם באחריות מע"צ.

ח"ח , אגב, מדובר על אותם שקעים

בצורת "S" לאורך קטע די ארוך שבין רוקח להלכה? בהחלט לא סימפטי...

מה אתה מצפה שיעשו?

שיסללו מחדש? שמראש יחשבו על מה שצריך לעשות? הרשות חיובית לרוכבי דו"ג, אבל לא קוסמת...

imirkin

New member
הנושא גם בטיפול הרשות

גם כן אין תשובה אך יש אנשי קשר. היום עברתי באותו מקום וזה החריד אותי שוב :(

באנופי

New member
איפה זה נמצא ../images/Emo35.gif

תן קצת יותר פירוט.. נתיב, כיוון נסיעה, אחרי/לפני מחלף? תודה..

באנופי

New member
נשמע לי חשוד מאוד..

כל התיאור הזה של imirkin שהוא כמעט התהפך שם ואיבד שליטה.. אני רוכב שם כמעט כל יום ולא הרגשתי שום דבר, פרט לקטע קצר וקצת משובש בין קק"ל לרוקח כל האספלט דווקא חדש וטוב.. אבל גם בקטע המשובש משהו לא הרגשתי לרגע שהאופנוע בורח לי או משהו כזה.. נראה לי שהכותב צריך לעשות קצת שיעור בית ולחזור ללמוד את עקרונות השליטה באופנוע.

imirkin

New member
לא איבדתי שליטה וגם לא התהפכתי

בזכות גדולה זו אני יושב פה וכותב את ההודעה. אבל יש מי שהתהפך. ולא היסס לפנות לשום גורם לתיקון המפגע ולהציל (אולי) חיים של מישהו אחר (גם לא מקצועי "שצריך לעשות שיעורי בית ולחזור ללמוד את עקרונות השליטה באופנוע"). הקטע הוא באיילון דרום לפני מחלף ההלכה בנתיב האמצעי - יש שם עבודות בכביש ומוסיפים נתיב נוסף. האספלט הקיים במצב גרוע ואת הפסים שהיו מפרידים בין הנתיבים - לא מחקו אותם עם צבע, אלא חרטו אותם מהכביש ויצרו שקע. אני לא יודע על מה אתה רוכב וגם לא יודע על מיומנויות הרכיבה שלך. אני רוכה שנה על GS500 וכשהגלגלים נכנסו לשקע, האופנוע המשיך לנסוע לפי הפס החרוט ולא ישר כנדרש. זה לא תקין!!!

M O R M

New member
imirkin יש הרבה מה לעשות בנוסף.

imirkin ערב טוב. קראתי את קריאתך הנרגשת והתרשמתי לטובה. אכן מעשיך וטיפולך ראוי לברכה. אולם לא די בזאת ועליך לקחת בחשבון שכולם רוצים להרוג אותך כרוכב. למעשה כל הראשויות וכל נהגי המכוניות רוצים להרוג אותך. אם תקפיד לחשוב כך בכל עת שאתה על אופנוע סיכוייך לשרוד יגדלו משמעותית. רק הפרנואידים שורדים - ואני פרנואיד גדול. זה מה בנוסף לטיפולך הנאה עליך לעשות. א. השקע כמה שיותר במיגונים. (כפפות איכותיות , מעיל ממוגן , מגפי רכיבה נאות , קסדה איכותית , מגיני ברכיים מעולים.) . ב. תתחיל ללמוד לרכב ברצינות. הכוונה לא לדעת לרכב מנקודה א לנקודה ב. הכוונה ממש לדעת איך לרכב נכון. בכדי לבצע זאת עליך ללמוד בבית ספר לרכיבה מתקדמת כיצד רוכבים נכון ואחרי זה לתרגל רכיבה במגרש כדי להתאמן במה שלמדת שם. מאוחר יותר תראה ששקעים ומפגעים כאילו (ושלא תבין לא נכון - צריך להכניס לכלא את הפושעים שעשו זאת.) - לאחר שתלמד לרכב נכון המפגעים הללו לא יאימו עליך כל כך. אז אל תאשים את כל העולם ואישתו. תחפש אתה האשמה קודם כל אצלך ואחר כך בסובב אותך. אני גורס שאופנוען שעושה תאונה תמיד אשם (גם אם לא אשם מבחינת החוק.) אתה תמיד אשם על כך שאיפשרת לפושעים לסכן את חייך. תתחיל מזה שתקרא את כתבתו המעולה של אבי MZ - רוצה להאריך חיים? שאל אותי כיצד!

אבל אבל אבל אבל ...

מורמ אולי הוא עשה את כל שכתבת ורק רצה להבין מדוע המפגע לא מטופל או למה בכלל יש כזה מפגע ...? אז למה כל הטפל ?, הוא לא שאל לגבי התנהלות בכביש או רכיבה נכונה , הוא תהה על התנהלותם של "בוני הכבישים" ... בוקר טוב

imirkin

New member
אכן תהיתי למה בונים כביש לקוי

לא, לא עשיתי קורסים ברכיבה מתקדמת וגם לא תירגלתי במגרשים, כך גם רוב הרוכבים בישראל. רישיון נהיגה על אופנוע לא ניתן אחרי קורס לרכיבה מתקדמת וגם לא אחרי תירגולים (לא שאני חושב שזה טוב) אלה אחרי למידה אצל מורה גזלן שמטרתו להרוויח כסף ולא ללמד אותך רכיבה נכונה וטסט אלוב של 3000-9000 סר"ד. כן, בדיוק, סיבובי ראש לדקה - זה מה שבוחנים אותך ולא רכיבה נכונה. אני לא מצדיק שום דבר ממה שאמרתי ואני רואה בזה חומרה רבה אבל זה מה יש ובנוסף לזה ש"אנחנו" לא יודעים לרכב, חופרים לנו בור באמצע כביש מהיר?! על זה אני כועס.

"בור"????

שמע: אתמול עברתי שם (אני בד"כ בצפון). ניסיתי, באמת שניסיתי, לנסוע רק על הקרצוף הזה. האמת? זה לא שלא מרגישים אותו - אבל השאלה שלי היא "האם ומדוע זה כל כך נורא". (ואני מקווה שתסלח לי על השאלה הטריויאלית).

למעלה