אלוהה.

Miss Tika

New member
אלוהה.

אני שירה, בת 16, לומדת במגמת תיאטרון, י"א..
אני מניחה שאתם דיי מוצפים בשאלות כמו שלי, אבל אני מנסה לאסוף כמה שיותר רעיונות מכמה שיותר מקורות שונים. ואני דיי בטוחה שיש לכם יותר מושג מלי, אז אני אשמח לקבל הצעות
אני מחפשת דיאלוג לבגרות לשתי בנות. עכשיו, הכיוון הכללי שלי הוא אבסורד. כמה שיותר מופרע ופחות סטנדרטי- יותר טוב. מחזות חדשים, יוצרים ישראלים, זה נהדר. אבל אני לא מקובעת על זה. הכל הולך, בקיצור. תודה רבה!! שירה.

יש לי משהו בשבילך

המחזה נקרא "המשרתות". כרגע אני לא זוכר מי המחזאי אבל תחפשי בכל מקרה. הוא אבסורדי לחלוטין וכבר ראיתי שעשו מתוכו דיאלוגים דרמטים וקומיים, אבל תמיד זה מקורי. מומלץ!

Miss Tika

New member
תודה!

האמת שגם המורה שלי המליצה לי עליו... ואני אשמח לקבל מכם עוד רעיונות.

Tu Lus

New member
אז גם אני רוצה לשאול שאלה :)

אני רוצה להירשם לחוג דרמה (עד עכשיו לא היה) אז קיצר דיברתי וביקשתי פרטים והכל ואמרו שבקרוב תהיה ההרשמה ואודישן כניסה (מן הסתם) אז רציתי לשאול אם מישהו היה פעם באודישן לחוג דרמה פשוט. אם כן תוכלו להגיד בערך על מה יבחנו אותי? אם זה מונולוג? דיאלוג? ;) מחכה לתשובותכם

בדרך ככל

יבקשו לראות איך ההתבטאות שלך, הדמיון והיצירתיות. יתנו תרגילים של אילתור כדי לראות את הביטחון העצמי. לרוב, בבחינות לחוג לא יבקשו ממך להכין מונולוג. אבל זה מאוד לא אחיד, בכל מקום עושים את זה אחרת.

Tu Lus

New member
אה הבנתי...יעני

יתנו סיטואציה ויגידו "תמשיכי מכאן" ? אם כן יהיה מזה כיף אני אוהבת לאלתר! :)

Miss Tika

New member
אה.. שכחתי לשאול משו בקשר

ל"משרתות"... הוא הועלה מתישהו בארץ? אם כן מתי ואיפה?

אני במצב רוח שיקספיר היום אז תנסי

חלום ליל קיץ. יש דיאלוג מצחיק ומטורף ביער בין שתי הבנות - אני לא זוכר את השמות, אחת היא הלנה. הן רבות ומעליבות אחת את השניה. דיאלוג נשי מבריק ותלוש לגמרי. אפשר למצוא לו אלף אפשרויות.

Miss Tika

New member
אני בדיוק קוראת את חלום ליל קיץ.../images/Emo13.gif

מחזה מדהים לגמרי. אבל בהחלט אחד הקשים. ואם זה מבחינת להעלות דיאלוג ממנו, נורא קשה לשחק עם שפה שייקספירית אמיתית. אבל אני אני אתן לזה עוד מחשבה... תודה! (אגב, חלום ליל קיץ נכנס להגדרה קומדיה, ולא אבסורד..
)

actress

New member
אני נורא הייתי רוצה לשחק את פוק/פאק

סנדרה שדה (אשתו של מוני מושנוב) אמרה לי שהיא היתה מיעדת לי את התפקיד גם כי ראתה אותי וגם כי אני אוהבת תנועה ואני כבר למדתי את המונולוג שלו ושיניתי קצת או משחקים בחצר האחורית את הנאנסת ו/או התובעת ו/או לשלב בין השתיים

מצטרף לבקשה

רק שאני מחפש מונולוג לזכר גם כן בכיוון האבסורדי, כמה שיותר-יותר טוב

למעלה