Sun of Nations
Well-known member
זה לא כזה פשוט. אתה יודע בכמה אבטחה הוא מוקף? גם מה זה יעזור? פשוט יבוא אחד במקומו.איך אף אחד מהאנשים שלא אוהבים אותו שם מסכים להתאבד ולהרוג אותו - "תמות נפשי עם פלישתים"?
זה לא כזה פשוט. אתה יודע בכמה אבטחה הוא מוקף? גם מה זה יעזור? פשוט יבוא אחד במקומו.איך אף אחד מהאנשים שלא אוהבים אותו שם מסכים להתאבד ולהרוג אותו - "תמות נפשי עם פלישתים"?
אפשר לנסות, בן אדם שרוצה להתאבד במילא אין לו יותר מה להפסיד.זה לא כזה פשוט. אתה יודע בכמה אבטחה הוא מוקף?
יעזור,נניח אחותו במקומו כבר יש את הפחד שחיסלו את אח שלה.גם מה זה יעזור? פשוט יבוא אחד במקומו.
וגם יוכלו לארגן לך שם תואר בלי כל ההתברברות שעושים לך פהרעיון גאוני.
על הדרך גם נסביר לקים ג'ונג און שכשהם הציבו פסלים של אביו וסבו בגובה 22 מטר, הם הציבו את הפסלים הלא נכונים, ושצריך להוריד אותם ולשים פסל שלי במקום.
צפה בקובץ המצורף 148987
תואר בבלבול שכל?וגם יוכלו לארגן לך שם תואר בלי כל ההתברברות שעושים לך פה
לא צריך. אני ממילא עוד רגע מסיים את התואר.וגם יוכלו לארגן לך שם תואר בלי כל ההתברברות שעושים לך פה
רק את הראשון.לא צריך. אני ממילא עוד רגע מסיים את התואר.
רוצה לעשות אותם כמו שצריך. לא צריך קומבינות מצפון קוריאהרק את הראשון.
תזכור שנשארו לך עוד
בלי קומבינותרוצה לעשות אותם כמו שצריך. לא צריך קומבינות מצפון קוריאה![]()
אומרים בסרטון שהוא שולט על 25 מיליון בני-אדם.
הגיע הזמן שתכירו בזה .
אה...אומרים בסרטון שהוא שולט על 25 מיליון בני-אדם.
לא מרשים.
בעתיד, אני אתפוס את מקומי הראוי לי ואשלוט על כל בני-האדם בעולם
ואז יתחיל עידן של שפע ושגשוג,
האריות והגדיים יחיו יחדיו בהרמוניה,
כוכב נופל יחלוף על פני הרקיע,
והשלום ישרור בארץ,
ויאמרו כל חסידיו של שמש העמים,
אמן![]()
בעצם אל תדבר איתם
בעצם אל תדבר איתם
האוניברסיטאות שם ממש קשות
וכל המבחנים
נראים כמו סינית
אומרים בסרטון שלקים יש 17 ארמונות. לי יהיו הרבה יותר ארמונות מזה. אני צריך הרבה ארמונות בשביל שיכילו את כל האור שאני מפיץ עבור העמים.אלה החיים הראויים לשמש העמים
הגיע הזמן שתכירו בזה .
איך לוח הזמניםאומרים בסרטון שלקים יש 17 ארמונות. לי יהיו הרבה יותר ארמונות מזה. אני צריך הרבה ארמונות בשביל שיכילו את כל האור שאני מפיץ עבור העמים.
בוודאי שאודיעאיך לוח הזמנים
מתי נוזמן לארמון הראשון ?
אני צריך להזמין חליפה אצל חייט כיאה למעמד הנכבד של הזמנה למעונו של מענקי דורנו.
פשוט תודיע מראש אם אפשר.
יש לך דוגמאות?כשאני אהיה המנהיג העליון של העולם, אנשים לא ימותו ברעב.
אני אדאג קודם כל לכל השאר, ורק בסוף לעצמי.
כך אני נוהג כל חיי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.