וכשאני מגיע לרמת החיים הזאת אני לוקח אותך איתי לחיות ברמה הזאת כחלק מהפמליה שלי.אלה החיים הראויים לשמש העמים
הגיע הזמן שתכירו בזה .
לא ירבו ולא כלום,דני עבר לפרינג'.וכשאני מגיע לרמת החיים הזאת אני לוקח אותך איתי לחיות ברמה הזאת כחלק מהפמליה שלי.
מגיע לך לקבל תגמול הולם על הנאמנות שלך ועל האמונה שלך לכל אורך הדרך.
כל הכבוד לך. ישר כוח. כן ירבו כמוך.
מה?לא ירבו ולא כלום,דני עבר לפרינג'.
הפוך,גם אני קונה ב 100 אחוז את סיפורי בית ספר שלך היום התמונה שונה לגמרי.להרים לי זה לא ביזאר ולא שוליים.
טול קורה מבין עיניך.
המעריצים הם הרוב.
המתנגדים הם המיעוט.
ואני,
שמש העמים,
שכולם חוסים באורה.
צפה בקובץ המצורף 148721
יש מציאות ועובדות. אתה לא יכול לטעון מה שבזין שלך ולהמציא דברים מתוך הדמיון שלך.הפוך,גם אני קונה ב 100 אחוז את סיפורי בית ספר שלך היום התמונה שונה לגמרי.

אתה מתכוון הדמות הכי חנפנית ותחמנית...כל מקום שהגעתי בחיים, אני הדמות הכי אהובה, הכי פופולארית, הכי נערצת.
לא.אתה מתכוון הדמות הכי חנפנית ותחמנית...
הדמות אמיתית אז זה אני!אתה לא נכנס לעימות ישיר עם אנשים על נושאים ועליהם אישית אלא רק אם תוקפים אותך אישית,
מספר כמה אתה יפה ועשיר(ויחסית צעיר) אז ברור שאנשים מתחברים.
אבל לא אלייך אלא "לדמות".
לא הבנת,דמות זה מה שאתה חושף לנו בפורום.הדמות אמיתית אז זה אני!
אידיוט!![]()
איזה ליצן אתהלא הבנת,דמות זה מה שאתה חושף לנו בפורום.
המציאות החלקית...
תודה על הזכות שהענקת לנו להיות ממעריציךוכשאני מגיע לרמת החיים הזאת אני לוקח אותך איתי לחיות ברמה הזאת כחלק מהפמליה שלי.
מגיע לך לקבל תגמול הולם על הנאמנות שלך ועל האמונה שלך לכל אורך הדרך.
כל הכבוד לך. ישר כוח. כן ירבו כמוך.
הצפון קוריאני היחיד שאינו סובל מתת-משקל...
הגיע הזמן שתכירו בזה .
רק שאני לא שותה, אז הקטע של האלכוהול פחות רלוונטי אליי.
הגיע הזמן שתכירו בזה .
עלית פה על משהו...הגיע הזמן שתכירו בזה .
בסך הכל עוד אחד שלא מכיר בגדולתו של שמש העמים .עלית פה על משהו...
לדעתי מח"פ ואתה צריכים לטוס לצפון קוריאה,
ללכת לארמונו של הקים הזה
ולהסביר לו
שהוא יושב על הכיסא של מח"פ
במקום לעבור אדם אדם,בסך הכל עוד אחד שלא מכיר בגדולתו של שמש העמים .
איך אף אחד מהאנשים שלא אוהבים אותו שם מסכים להתאבד ולהרוג אותו - "תמות נפשי עם פלישתים"?רעיון גאוני.
על הדרך גם נסביר לקים ג'ונג און שכשהם הציבו פסלים של אביו וסבו בגובה 22 מטר, הם הציבו את הפסלים הלא נכונים, ושצריך להוריד אותם ולשים פסל שלי במקום.
צפה בקובץ המצורף 148987
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.