אלבום קאברים חדש לרדיוהד בדרך

דורפל

New member
אלבום קאברים חדש לרדיוהד בדרך

צפוי לצאת באפריל ולהיקרא Exit Music: Songs For Radioheads
1. Shawn Lee - No Surprises 2. The Randy Watson Experience with Donn - Morning Bell 3. Sa-Ra Creative Partners - In Limbo 4. Pete Kuzma with Bilal - High and Dry 5. Mark Ronson with Alex Greenwald - Just 6. Rjd2 - Airbag 7. Matthew Herbert with Mara Carlyle - Nice Dream 8. Lo-Freq - Blow Out 9. Meshell Ndegeocello & Chris Dave - The National Anthem 10. The Bad Plus - Karma Police 11. Sia – Paranoid Android 12. Osunlade with Erro - Everything In Its Right Place 13. Wajeed featuring Monica Blaire - Knives Out 14. Cinematic Orchestra - Exit Music (For A Film)​
לא נראה לי שאני מכיר מישהו אחד משם

דורפל

New member
למיטב ידיעתי, כן

אם לא מחשיבים את כריס אוריילי ורביעיית המיתרים ההיא.

vegetable man

New member
לא, לא מחשיבים

זה דווקא מעניין שמדובר באמנים אלמוניים. נחכה ונראה...

Guy Pie

New member
האמת שדווקא יצא אחד לפני

יצא אלבום מחווה בשם Plastic Mutations, אלבום אלקטרוניקה קורע מצחוק מרוב שהוא גרוע.

קרדית

New member
לא, לדעתי אתה טועה

יש את האלבום הזה, שיצא ב- 2001: http://www.amazon.com/gp/product/B00005K9GF/104-8024176-8430333?v=glance&n=5174

kittycatbone

New member
נשמע ממש מעניין..

גם אני לא מכירה אף אחד ממי שכתוב שם
וזה אני או שזה נשמע מאוד מסקרן שאת exit music מנגנת.. תזמורת?
בכלל, זה לא קצת יוצא דופן שמוציאים ללהקה אלבום *קאברים*? חח לפחות פעם ראשונה שאני שמעתי על זה
(אבל בטח זאת רק אני פשוט..)

LostChild

New member
נו באמת כמה חורים בהשכלה...

טוב אז אני מכיר כמעט את כל המשתתפים בפרוייקט הנפלא הזה הבולטים ששווה להזכיר הם : -The Bad Plus שהם טריו ג'אז אוונגרדי שהופיעו גם כמה פעמים בישראל ופוצצו לי את המנוש במופע המחשמל שלהם, באלבומם האחרון שיצא לפני כשנה הם גם עשו קאבר ל-smell like teen spirit של נירוונה ול-flim של אפקס טווין -RDJ2 הוא אמן טריפ הופ אדיר שהוציא כמה תקליטים באמת נהדרים , מדובר ביורש הרשמי של DJ Shadow היות וגם הוא אספן כפייתי של תקליטים מאובקים והמוזיקה שלו מבוססת על סמפולים מסוג אלה -Osunlade וerro הוא מפגש מאוד מעניין ומתבקש , מדובר בעצם בשני "כוכבים" בשמי הדיפ האוס מארה''ב, את החומר שהם מוציאים ניתן לתרגם כקצב דיסקו איטי על מצע גרוב ג'אזי עצל במיוחד, לכן די לגיטימי שהם יקבלו את everything in its right place שכבר קיים בו סוג של גרוב(?) -Cinematic Orchestra הם הרכב מדהים של ניו ג'אז , אולי האמן הראשון שלא יוצר אלקטרוניקה טהורה בninja tune חברת תקליטים שתרמה רבות ליצירת הפרוייקט הזה. בסך הכל מדובר יהיה בקאברים אלקטרוניים למהדרין, לדעתי יזכיר במקצת את המוזיקה שיש ברימקסים כמו של Filla Brazillia ל-Climbing Up The Walls בכל אופן יהיה משעשע.

למעלה