אלבום התמונות של הפורום

makanaonao

New member
אלבום התמונות של הפורום

מה נסגר איתו? הוא עדיין לא עבר לידיים של אחת המנהלות? יש תמונות חדשות של חברים חדשים? (ויש פה הרבה כאלו...) בכל אופן אני עכשיו עוברת לשים שם תמונות מתאילנד... המשך יום נפלא, ליאת.

tam1nj

New member
תספרו לנו החדשים על האלבום

של הפורום, מי , מה וכו.. תודה

גפן, ליילה ועדי../images/Emo124.gif

לא כדאי לנצל את המצב שיש עכשיו הרבה חברים חדשים ולעורר את האלבום לחיים? כמדומני שגם חלק לא מבוטל של היותר ותיקים לא מודע לקיומו של האלבום ולתהליך הנדרש להכנס אליו..כדאי,לדעתי האישית, לעשות פרסום מחדש ולעודד חברים להצטרף.... תודה רבה!

ליילה

New member
או קיי, אז אחרי דיון של וועדת קישוט

הלו הם גפן עדי ואני החלטנו שבעקבות המצב, המוני המצטרפים החדשים והבלגאן שנוצר, אנחנו בנתיים עוצרות את פעילות האלבום, עד שהעניינים פה יתייצבו קצת, ויהיה קצת יותר סדר בפורום. מדובר במצב זמני בלבד, אז לא לדאוג, האלבום עדיין קיים ויחזור לפעילות בקרוב. מבטיחות לצאת בהודעה חגיגית כאשר זה יקרה, ואז להזמין את כל מי שירצה להצטרף לאלבום שלנו. מצטערות על העיכוב הזמני... יום כתום לכולם

makanaonao

New member
ליילה היקרה

וועדת קישוט, וועדת חגים, וועדת נכבדים או וואט אוור... הרבה מאוד זמן שאני גולשת בפורום הזה (ואת יכולה לעשות חיפוש ולראות ממתי...) וכבר הרבה זמן שאני מנסה לגרום למישהו מההנהלה לעורר את עניין האלבום (למרות שראיתי שם פרצופים חדשים זה עדיין לא חצי מהפורום...) וזו לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה ש"מדובר במצב זמני בלבד"... בקיצור במקום להתעסק באדיוטים שמזבלים את המוח ואת הפורום (סירי בשר ודומיו..) עדיף לטפח את מה שיש ולהשקיע בעיקר ולא בטפל... שיהיה לך יום נפלא, ליאת.

Gefen

New member
ליאת קבלי שדר ממלבורן

אני יודעת בדיוק כמה זמן את גולשת בפורום הזה (שכחת שעשיתי עלייך פעם "פרופיל"..? בדקתי ומצאתי שאת היית זו שכתבה את ההודעה הראשונה בפורום הזה ביום שהוא עלה לאוויר..) ולכן, את בוודאי תביני את מה שיש לי לאמר- 1. אנשים שגולשים פה מספיק זמן, יודעים על האלבום ושולחים אליי תמונות אם הם רוצים להצטרף. אם תבדקי טוב תמצאי שיש באלבום מספר חברים חדשים שנוספו בחודשים האחרונים (כמו פיטנס, רובן שכבר הספיק להיעלם, אריאל מניו זילנד, מיכל מאריזונה וקלואי מסרדיניה..). 2. לא כולם ששים להכנס לאלבום, יש בזה מן החשיפה ורבים מוצאים שזה לא לעניין להיחשף בצורה כזאת ברשת.. 3. ההחלטה העכשווית להקפיא את האלבום, נובעת מהנהירה ההמונית שיש אל הפורום שלנו בתקופה האחרונה. תאמיני לי שזה לאחר מחשבה ומתוך דאגה שלא לחשוף את החברים שבאלבום לכל כך הרבה עיניים שאנחנו לא מכירים עדיין. נחכה קצת, כשדברים יכנסו שוב לשגרה ונכיר טוב יותר את המצטרפים החדשים, נצרף אותם בשמחה לאלבום. חברים שכבר נמצאים שם ורוצים לשלוח אליי תמונות חדשות במקום הישנות, מוזמנים לעשות את זה בשמחה. לגבי כל השאר.. קצת סבלנות וגם זה יגיע. שלומות ממלבורן גפן

makanaonao

New member
גפנוני

אני זוכרת את הפרופיל הזה
1. ראיתי את התמונות החדשות אתמול כשצירפתי תמונות שלי מתאילנד... 2. את צודקת שיש בזה מן החשיפה אבל אני חושבת שאחרי כל כך הרבה זמן שנמצאים ביחד (אני כרגע לא נכנסת לעניין האנשים שנמצאים פה יום וחצי...) וכותבים ומשתפים אחד את השני במה שעובר עלינו יש מקום לתמונות ולכאלו שלא מעוניינים יש לי להגיד שהם המפסידים, אבל זו בחירה שלהם וזהו. 3. אחרי ששיתפת אותי אני מבינה שאת צודקת וברור שלא היינו רוצים להיחשף מול כל העולם ואישתו כי אם כן הייתי שמה את התמונות פה בפורום ולא באלבום... אבל כשאני כותבת על האלבום אני מצפה גם מחבר´ה שאיתנו פה הרבה זמן לרענן את עצמם באלבום ולשים תמונות עדכניות אז לתשומת לבכם!!! תודה שהעמקת בהסבר,
&
ליאת.

makanaonao

New member
נעים מאוד - ליאת ../images/Emo45.gif

אלבום של הפורום - יש שם תמונות של חברי הפורום שהעבירו תמונות שלהם (בזמנו למורני, יניב וגפן ועכשיו אני לא יודעת למי יש את החזקה על האלבום...) בקיצור נקווה שבקרוב נראה שם את הפרצופים החדשים... שיהיה יום טוב, ליאת.

למעלה