אלאניס כמו שהייתה בJLP

PussyHell

New member
אלאניס כמו שהייתה בJLP../images/Emo59.gif

בכתה ו' נשבתי בקסמיה של אלאניס החיננית הזו. קניתי אז את JLP,ומאז הוא לא מש מהמערכת שלי אפילו לרגע, התאהבתי בעצבנות, בכח, בביקוריות, ברוקריות שנשבו מהקנדית המופלאה הזו. ואחרי זה בה האלום השני...שבהחלט סיפק יותר מכיוון שהיו בו יותר שירים, אבל זו כבר לא הייתה הרוקריות העצבנית שהכרתי באלבום הקודם. ואחרי זה האנפלגד שבאמת חביב, וURS, ואני מקווה שהחדש יהיה נהדר וטוב לפחות כמו הגלולה הקטנה והמשוננת. מה שבאתי לשאול פה בכל אופן, אילו שירים של אלאניס אתם חושבים שלמרות שהם לא מהאלבום הראשון, היו יכולים להשתלב בקלות באווירה היחידה והמדהימה של המאסטרפיס הזה של אלאניס. אני כל כך אוהבת אותה ואת העוצמה שלה, וחשבתי לפנות אליכם ולשאול אילו שירים שלה יכולים להראות לי שהרוק האלאניסי עדיין היה קיים אחרי שנת 95. או 97 אני כבר לא זוכרת מתי הוא יצא...

....

טוב דבר ראשון לא הייתי מצפה מהדיסק החדש להיות JLP2 כי לא יהיה עוד JLP! " (וטובכול דיסק של אלאניס מראה תקופה אחרת ו"אלאניס חדשה שכך), נכון שזה דיסק חזק ועוצמתי ברמות אבל לא נראה לי שאלאניס תוכל גם אם היא תרצה לשחזר אותו (ועדיף שלא תנסה). ובקשר לשאלה שלך אז לדעתי הביסיידPollyanna Flower יכול היה להתאים לjlp!

Rוית

New member
אם הבנתי אותך נכון,

אז יש הרבה! סימטטיק קרקטר, באבא, ג'וינינג יו, נרקסיס ו... אממ יש עוד... אבל זו הנקודה שלי, שאלאניס לא זנחה את הרוק לדעתי אפילו לא לרגע... היא פשוט בחנה גם כיוונים אחרים....

טוב...

POLLYANNA FLOWER UNPRODIGAL DAUGHTER SISTER BLISTER NARCISSUS אלה בעיקרון גם מבחינת המילים... SO PUER תמיד מזכיר לי טיפה את HEAD OVER FEET... CAN'T NOT ו- NO PRESSURE OVER CAPPUCCINO נרשמו בתקופה הזאת, אז גם מן הסתם גם הם.

למעלה