אכלתי עכשיו אבטיח אדום אדום ומתוק, עם גבינה בולגרית, והיה פשוט טעים...יאמי!
ע עדידושש New member 2/5/05 #1 אכלתי עכשיו אבטיח אדום אדום ומתוק, עם גבינה בולגרית, והיה פשוט טעים...יאמי!
מ מיoי New member 2/5/05 #2 ../images/Emo178.gifאיך עשית לי חשק../images/Emo10.gif לפני שבוע אכלתי אצל סבתא שלי אבטיח מ-ע-ו-ל-ה אוף איך בא לי עכשיו
../images/Emo178.gifאיך עשית לי חשק../images/Emo10.gif לפני שבוע אכלתי אצל סבתא שלי אבטיח מ-ע-ו-ל-ה אוף איך בא לי עכשיו
ע עדידושש New member 2/5/05 #3 ואני אפילו לא ידעתי שיש כבר אבטיחים עד שהבחור הביא לי אחד אתמול... והוא הצליח לבחור אחד ממש מוצלח!
ס סוזי סורפרייז New member 2/5/05 #4 גמני אכלתי אבטיח אדום אדום בשישי ומדהים כמה שהוא היה מתוק... טוב נו, הוא גודל בערבה וחם לו שם...
מ משקולת New member 2/5/05 #6 סורי, אבל אף פעם לא הבנתי את הקשר בין אבטיח לגבינה בולגרית. אוהבת מאוד אבטיח- לבד, ללא שום תוספות. אוהבת מאוד גבינה בולגרית- בסלט, בטוסט וכד'.
סורי, אבל אף פעם לא הבנתי את הקשר בין אבטיח לגבינה בולגרית. אוהבת מאוד אבטיח- לבד, ללא שום תוספות. אוהבת מאוד גבינה בולגרית- בסלט, בטוסט וכד'.
Z zavi1 New member 2/5/05 #9 גם אני לא הבנתי את הקשר עד... שטעמתי! המליחות מישתלבת עם המתיקות ונוצר טעם חדש ומופלא! אפשר גם עם פטה
גם אני לא הבנתי את הקשר עד... שטעמתי! המליחות מישתלבת עם המתיקות ונוצר טעם חדש ומופלא! אפשר גם עם פטה
ע עדידושש New member 2/5/05 #8 האמת- זה פשוט טעים... אני אוהבת כל אחד מהם גם בנפרד, אבל המלוח יחד עם המתוק עושים את זה ממש טעימי...