אכלתי אתמול עוגת שוקולד טובה

MAGIG

New member
אכלתי אתמול עוגת שוקולד טובה

אך מה שהיה לי מעניין זה הרבה פיצפוצי שוקולד שהיו על העוגה (הפיצפוצים נאפו עם העוגה, כך שהם לא הושמו על העוגה לאחר אפייתה). שאלתי היא - איך אפשר לשים פצפוצים על עוגה מבלי שהם ישקעו? בהתחלה חשבתי שהפיצפוצים הושמו בתחתית העוגה ואז הפכו את העוגה בהגשה, אך מכיוון שהעוגה נחתכה לנגד עיניי מהתבנית, לא נראה לי שזה היה המצב. מי שאפתה את העוגה אינה מעוניינת לתת את המתכון (קמצנית אחת!) תודה, מגי
 

ניקי ב

New member
עוגת שוקולד מפתיעה וטעימה

עוגת שוקולד מפתיעה וטעימה- ניקי ב זהו סיפורה של עוגה טעימה שנוצרה תוך כמה דקות. אהבתי מאוד את התוצאה. עוגה טעימה רכה ואוורירית שכיף לאכול אותה. 5 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר סוכר וניל 150 ג' שוקולד מריר 100 ג' חמאה כפית ברנדי כוס מיץ תפוזים 2.5 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה 150 ג' שוקולד צ'יפס , לבן או חום, מקומחים להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר וסוכר הוניל עד שמתקבל קצף יציב. להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו. להוסיף לשוקולד את החלמונים ואת הברנדי, לערבב ולקרר לקפל את תערובת השוקולד לחלבונים המוקצפים לנפות קמח+ סודה לשתיה. להוסיף את כוס התפוזים ואת הקמח לתערובת השוקולד. לקפל בעדינות. להוסיף לפני הכניסה לתנור את השוקולד צ'יפס. תבנית 28. חום בינוני, 45 ד'. הערות : * על מנת שהשוקולד צ'יפס לא ישקעו ויגיעו לתחתית. לקמח את השוקולד צ'יפס ולהוסיף אותם ברגע האחרון לפני שהעוגה נכנסת לתנור. קצת לערבב , ממש מעט. *הילדים מאוד אהבו את העוגה, התלהבו מאוד מהשוקולד צ'יפס , עוגה נהדרת לילדים. * ניתן לוותר על השוקולד צ'יפס אם רוצים לעשות אותה לילדים קטנים. * העוגה יוצאת רכה וגבוהה, מאוד טעימה. * אין צורך לשמור במקרר, לשמור במקום סגור. מקור המתכון : ניקי ב
 
למעלה