אכלתי אתמול עוגת שוקולד טובה
אך מה שהיה לי מעניין זה הרבה פיצפוצי שוקולד שהיו על העוגה (הפיצפוצים נאפו עם העוגה, כך שהם לא הושמו על העוגה לאחר אפייתה). שאלתי היא - איך אפשר לשים פצפוצים על עוגה מבלי שהם ישקעו? בהתחלה חשבתי שהפיצפוצים הושמו בתחתית העוגה ואז הפכו את העוגה בהגשה, אך מכיוון שהעוגה נחתכה לנגד עיניי מהתבנית, לא נראה לי שזה היה המצב. מי שאפתה את העוגה אינה מעוניינת לתת את המתכון (קמצנית אחת!) תודה, מגי
אך מה שהיה לי מעניין זה הרבה פיצפוצי שוקולד שהיו על העוגה (הפיצפוצים נאפו עם העוגה, כך שהם לא הושמו על העוגה לאחר אפייתה). שאלתי היא - איך אפשר לשים פצפוצים על עוגה מבלי שהם ישקעו? בהתחלה חשבתי שהפיצפוצים הושמו בתחתית העוגה ואז הפכו את העוגה בהגשה, אך מכיוון שהעוגה נחתכה לנגד עיניי מהתבנית, לא נראה לי שזה היה המצב. מי שאפתה את העוגה אינה מעוניינת לתת את המתכון (קמצנית אחת!) תודה, מגי