אכזבה...

Lylyana

New member
אכזבה...../images/Emo4.gif

אז הייתי היום בפרימה קלאס בעפולה.מידות גדולות???מי קילל? המוכרות הסתכלו עליי כאילו מינימום נפלתי מהשמיים.המידות הכי גדולות שיש להם זה XL והוא שווה למידה 0 בערך של מתאים לי,אז תעשו את החשבון לבד.ומשם המשכתי ל"אריסטו שמט",תמיד אני מוצאת שם דברים מגניבים,אבל המחירים בנות,המחירים....מכנס 7/8 מבד טריקו פשוט:169.90,לא מוגזם?? יש הרבה דברים שווים,אבל לפי דעתי שווה לחכות לסוף עונה... אז זהו,לא הוצאתי את הישראכרט אפילו פעם אחת מהארנק. ד-י-כ-א-ו-ן

DREAM111

New member
חבל לשמוע שהתאכזבת

אבל גם אני שהגעתי לפרימה קלאס התאכזבתי כי המידות הגדולות שלהם ממש לא גדולות. לגבי המחירים אכן בתקופה זו הכל מאוד יקר עוד איזה חודש או אפילו פחות פתאום תוכלי את אותו המכנס לקנות בחצי מחיר לפחות. מקווה שבסיבוב הבא שלך הכרטיס יהנה לעבור כמה וכמה פעמים. אני מבינה שאת מאיזור הצפון את מעפולה

Lylyana

New member
מיקנעם.

אבל את רוב הקניות אני עושה בחיפה או בקיות.

../images/Emo140.gifשלום לך lylyana

אמנם אינני לוקחת חלק פעיל כל כך בפורום כי יש מגבלות. מכל מקום אני ממש קרובה אליך גרה בקיבוץ הזורע שזה צמוד ליקנעם מושבה כייף לדעת שלא כולם מאזור המרכז.

מיה כולנו מגיעים לצפון ../images/Emo13.gif

אני במקור מיקנעם ואפילו אהיה שם בסופ"ש

silvey

New member
אני קניתי בחורף חולצות סריג מכותנה

עבה בגודל 5 ואז הייתי בערך בגודל 48. במכנסיים מחויטות עם גזרה שיושבת יפה על הגוף מדדתי מכנסיים בגודל 46. אז יכול להיות שבעפולה אין להם את כל הסחורה שמחזיקים בתל אביב או באזור המרכז... מידול גדולות ממש הם לא! אבל אפשר למצוא גם מידות ביניים גדולות .

../images/Emo42.gifאני מאוד מאוד אוהבת סריגים

מכותנה שקשה למצוא ואם מוצאים אז זה יקר מאוד.ממתאים לי התקשרו אלי לפני כמה שבועות שיש להם סריג סגול,שזה הצבע שלי,אבל הוא היה 149.99 שקלים.זה אמנם בדיוק מה שאני אוהבת ,לא ראיתי אותה אבל היא נשמעה יפה.אבל כאמור המחיר נראה לי קצת גדול עלי. אולי אם יהיה פה באזאר בסביבה ניקול תביא גם סריגים קיציים.

למעלה