אכזבה, אבל אכזבה צפיה

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
אכזבה, אבל אכזבה צפיה../images/Emo4.gif

אכזבה, אבל אכזבה צפיה

הייתי קודם במוסך האגזוזים ברח' העמצאות 1 ביהוד, שעומד שם ליילנד ישן שאת תמונתו הביא לפני זמן מה הדרומי (גנב לי, זו הטריטוריה שלי ואני חתול וחתול הוא טריטויאלי מיאוווו
). ניגשתי אליו קרוב וקיוויתי, לא האמנתי אבל קיוויתי שיהיה עליו סמל ליילנד מדהים, אבל נחשו מה, כמובן שלא היה.
טוב היה צפוי נכון

ליילנד

New member
אוף... צפויה לא צפיה כמובן.

אכזבה, אבל אכזבה צפיה

הייתי קודם במוסך האגזוזים ברח' העמצאות 1 ביהוד, שעומד שם ליילנד ישן שאת תמונתו הביא לפני זמן מה הדרומי (גנב לי, זו הטריטוריה שלי ואני חתול וחתול הוא טריטויאלי מיאוווו
). ניגשתי אליו קרוב וקיוויתי, לא האמנתי אבל קיוויתי שיהיה עליו סמל ליילנד מדהים, אבל נחשו מה, כמובן שלא היה.
טוב היה צפוי נכון
אוף... צפויה לא צפיה כמובן.

ה דרומי

New member
לא נורא בטח היו עוד ולפחות על אחד

אכזבה, אבל אכזבה צפיה

טוב היה צפוי נכון
מהם ימצא הסמל הגואל ונו לפחות יצא לך לצלם. את האוטובוס שעכשיו נארה יותר כמו הצריף של תמרי.

ליילנד

New member
לא../images/Emo31.gif אליו קשה לי להגיע ../images/Emo4.gif

מהם ימצא הסמל הגואל ונו לפחות יצא לך לצלם. את האוטובוס שעכשיו נארה יותר כמו הצריף של תמרי.
לא
אליו קשה לי להגיע

אני לא מכירה שם אף אחד ופתאום אני אתקע שם עם מצלמה
יהרגו אותי. אני צריכה שבת נחמדה, שלא תהיה חמה, כי אני מאוד חורפית. ואז אני אצלם, יש שם עוד אחד קצת יותר הלאה, מה זה גרוטאה, כמעט שלד|גולגולא,|. במוסך של האגזוזים הכרתי את האבא,ואם היה הסמל הוא היה נותן לי בלב מלא ונפש חפצה. אבל הוא נהרג לפני מספר חודשים בתאונה ביתית, סיפור באמת עצוב. עכשיו נמצאים הבנים וכששאלתי את הבן על הסמל (תימני שחזר בתשובה) הוא הסתכל עלי כמו על חיזר
, אני בטוחה שבראש שלו עברה המחשבה, "איזה מוזרה האשכנזיה הזאת, סמל של אוטובוס יש לה בראש" ואני לא רוצה להמשיך כי למעשה הוא לא אמר, זה אני הדבקתי לו.
לא יפה נכון

ה דרומי

New member
אוקי ומה לגבי ההוא שצבוע בצבע

לא
אליו קשה לי להגיע

אני לא מכירה שם אף אחד ופתאום אני אתקע שם עם מצלמה
יהרגו אותי. אני צריכה שבת נחמדה, שלא תהיה חמה, כי אני מאוד חורפית. ואז אני אצלם, יש שם עוד אחד קצת יותר הלאה, מה זה גרוטאה, כמעט שלד|גולגולא,|. במוסך של האגזוזים הכרתי את האבא,ואם היה הסמל הוא היה נותן לי בלב מלא ונפש חפצה. אבל הוא נהרג לפני מספר חודשים בתאונה ביתית, סיפור באמת עצוב. עכשיו נמצאים הבנים וכששאלתי את הבן על הסמל (תימני שחזר בתשובה) הוא הסתכל עלי כמו על חיזר
, אני בטוחה שבראש שלו עברה המחשבה, "איזה מוזרה האשכנזיה הזאת, סמל של אוטובוס יש לה בראש" ואני לא רוצה להמשיך כי למעשה הוא לא אמר, זה אני הדבקתי לו.
לא יפה נכון
אדום מעבר לכביש איפה שמגרש המכוניות אבל ההוא בכלל היה פעם גי 400 של הצבא אני חושב. האם לזה את מתכונת.

ליילנד

New member
לא, אותו אני לא מכירה בכלל../images/Emo3.gif

אדום מעבר לכביש איפה שמגרש המכוניות אבל ההוא בכלל היה פעם גי 400 של הצבא אני חושב. האם לזה את מתכונת.
לא, אותו אני לא מכירה בכלל

ה דרומי

New member
לוד אוטובוס דרס שלושה אנשים

אכזבה, אבל אכזבה צפיה

טוב היה צפוי נכון
לוד אוטובוס דרס שלושה אנשים
מצורף לינק לזה

55מוטי

New member
זאת היתה תאונת דרכים מוזרה ומצערת

אלהים ישמור, זה מוזר
זאת היתה תאונת דרכים מוזרה ומצערת
ככה אמרו עכשיו ברדיו: נהג אוטובוס אגד לחץ בטעות על דוושת הגז במקום על דוושת הבלם ונכנס בתוך התחנה. יש פצוע קשה אחד ועוד כמה פצועים בינוני וקל.

aas111

New member
אהה סליחה

בבקשה לינק
תראה את שעה מעניין אני שם לב שפה כותבים אטותו דבר כמה פעמים וזה לא בפעם ראשונה
אהה סליחה
אני זה אשם טוב ודרך אגב היה כתבתה אתמול או שלשום על חאפר מסומם שפיתה את נוסעים לשמש בסמים

ה דרומי

New member
יקירי שים לב לשעות והזמנים שאני

דרומי כבר פרסמתי את זה לפנייך
כתבתי ואז תבין מה שקרה ואיך גם אתה וגם אני ה"תנגשנו"באמצע הדרך אבל עזוב אתה צודק אתה הית ראשון לפני ושאלו היו הצרות שלנו. ה
לך הוא| תהנה

aas111

New member
אני אשם .לא שמתי לב .סליחה

כתבתי ואז תבין מה שקרה ואיך גם אתה וגם אני ה"תנגשנו"באמצע הדרך אבל עזוב אתה צודק אתה הית ראשון לפני ושאלו היו הצרות שלנו. ה
לך הוא| תהנה
אני אשם .לא שמתי לב .סליחה
אבל אתה צודק לא חסר עוד צרות ממה שקורה כאן שתיותו גרמו נזק רב לעסזים וכמעט לא נתור לנו דלק וכסף מהכספמוטים

ה דרומי

New member
שמע גם אני מפרסם ובאים אחרי

דרומי כבר פרסמתי את זה לפנייך
ומצרפים את מה שאני כבר כתבתי\הוספתי נו אז מה אני ממש לא מתרגש מזה כי גם אני מוסיף ואחרי זה רואה שכבר צרפו לפני. אבל נו שאלו היו הבעיות שלנו.

aas111

New member
לא קרה כלום

ומצרפים את מה שאני כבר כתבתי\הוספתי נו אז מה אני ממש לא מתרגש מזה כי גם אני מוסיף ואחרי זה רואה שכבר צרפו לפני. אבל נו שאלו היו הבעיות שלנו.
לא קרה כלום
שכח מיזה לא צריך להתרגז

מצב
הנושא נעול.
למעלה