אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ?
א איליה. New member 10/2/04 #2 קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. זה גם תלוי מאיזה מקום בפתח תקווה אתה יוצא, כי ממקומות שונים יש קווים שונים. 51 זה ממרכז העיר.
קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. זה גם תלוי מאיזה מקום בפתח תקווה אתה יוצא, כי ממקומות שונים יש קווים שונים. 51 זה ממרכז העיר.
א אָלוֹנָה New member 11/2/04 #3 איליה, בתור חיפאי נכתב ע"י איליה.: קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. זה גם תלוי מאיזה מקום בפתח תקווה אתה יוצא, כי ממקומות שונים יש קווים שונים. 51 זה ממרכז העיר. לחץ כדי להרחיב... איליה, בתור חיפאי אתה 10 בתל-אביב
איליה, בתור חיפאי נכתב ע"י איליה.: קו 51 מגיע לרכבת מרכז ולעזריאלי. זה גם תלוי מאיזה מקום בפתח תקווה אתה יוצא, כי ממקומות שונים יש קווים שונים. 51 זה ממרכז העיר. לחץ כדי להרחיב... איליה, בתור חיפאי אתה 10 בתל-אביב
א איליה. New member 12/2/04 #6 תודה ../images/Emo140.gif נכתב ע"י אָלוֹנָה: איליה, בתור חיפאי אתה 10 בתל-אביב לחץ כדי להרחיב... תודה טוב, יש לי סיבה טובה לבקר שם פעם בשבוע-שבועיים
תודה ../images/Emo140.gif נכתב ע"י אָלוֹנָה: איליה, בתור חיפאי אתה 10 בתל-אביב לחץ כדי להרחיב... תודה טוב, יש לי סיבה טובה לבקר שם פעם בשבוע-שבועיים
A alantan New member 11/2/04 #4 וגם קו 82, המגיע לשד' שאול המלך נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... וגם קו 82, המגיע לשד' שאול המלך
וגם קו 82, המגיע לשד' שאול המלך נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... וגם קו 82, המגיע לשד' שאול המלך
O oren* New member 11/2/04 #5 מתחנה מרכזית יש לך את כל הקווים של נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... מתחנה מרכזית יש לך את כל הקווים של אגד לתל-אביב 561, 551, 641, 921, 841, 843, 571
מתחנה מרכזית יש לך את כל הקווים של נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... מתחנה מרכזית יש לך את כל הקווים של אגד לתל-אביב 561, 551, 641, 921, 841, 843, 571
צ צחקן New member 12/2/04 #7 קו 51 מתחנה מרכזית. נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... קו 51 מתחנה מרכזית. ב"ה הוא עוצר גם ליד בית הכנסת אוהל חיים ובעוד כמה ששחכתי.
קו 51 מתחנה מרכזית. נכתב ע"י astalavista: אך אני מגיע מפ"ת לקרייה. באוטובוסים ? לחץ כדי להרחיב... קו 51 מתחנה מרכזית. ב"ה הוא עוצר גם ליד בית הכנסת אוהל חיים ובעוד כמה ששחכתי.