אי תשלום שכר

מצב
הנושא נעול.

alexseg

New member
אי תשלום שכר

אי תשלום שכר
שלום רב. השאלה שלי היא: מעביד לא שילם שכר העובדה של חודש יוני ויולי לכל העובדים במשרד. בתשובה לשאלה מתי ישולמו הכספים בעל הבית עונה כל פעם תשובות חלקות ולא עינייניות. כמו כן, תנאים הסוציאליים לא משולמים בכלל (במי הבריא, קרן השתלמות, ביטוח מנהלים). יש הסכמה מלאה של העובדים להשבית את העבודה במחאה לאי תשלום השכר. השאלה האם זה יהיה חוקי? צריך להודיע מראש או לא? ומה אפשרויות העומדות לפנינו לקבל את שכר העבודה? מודה מראש אשמח לקבל תשובות מהירות

מה עוד אפשר ו/או צריך

אי תשלום שכר
שלום רב. השאלה שלי היא: מעביד לא שילם שכר העובדה של חודש יוני ויולי לכל העובדים במשרד. בתשובה לשאלה מתי ישולמו הכספים בעל הבית עונה כל פעם תשובות חלקות ולא עינייניות. כמו כן, תנאים הסוציאליים לא משולמים בכלל (במי הבריא, קרן השתלמות, ביטוח מנהלים). יש הסכמה מלאה של העובדים להשבית את העבודה במחאה לאי תשלום השכר. השאלה האם זה יהיה חוקי? צריך להודיע מראש או לא? ומה אפשרויות העומדות לפנינו לקבל את שכר העבודה? מודה מראש אשמח לקבל תשובות מהירות
מה עוד אפשר ו/או צריך
ליתבוע מעבר להלנת שכר ? תודה

לדעתי אלו הם 2 דברים שונים

וזה אומר להתפטר?
לדעתי אלו הם 2 דברים שונים
באופן מעשי לפי הבנתי אין קשר בין הגשת התביעה על הלנת שכר לבין התפטרות. מניסיון, מצב המתפטר פחות טוב ממצב המפוטר. עדיף להיות מפוטר ולקבל את כל הפיצוים וכו'. סביר להניח שאחרי שתגיש את תביעת הלנת השכר גם תפוטר ואז שאלת ההתפטרות כלל לא תעלה. אבל, אני לא הסמכות לתת תשובות בנושא מתושלח הצעיר

מצב
הנושא נעול.
למעלה