האם נחתם איתך שבמקרה של עזיבהאי תשלום שכר יום הכשרה{שמירה}
עבדתי יום בסוף חודש מאי ולא שולם לי המעביד ניקה לי את היום בטענה שהכשיר אותי לעבודה האם זה חוקי הוריד 200 שקל
לגבי התשובההאם נחתם איתך שבמקרה של עזיבה
מוקדמת תשלמי פיצוי למעסיק? האם אכן היתה אכשרה כלשהיא? אם התשובות הן כן, בהחלט יתכן שהפיצוי הזה הוא חוקי.
את זכאית לשכר בגין 3 הימים שעבדתלגבי התשובה
כדי להתקבל לעבודה (שמירה) המעסיק שלח אותי לעשות מטווח לשם כך נסעתי על חשבוני לת"א הלוך ושוב, ויריתי במשך כחצי שעה (כמו כן, לא קיבלתי תשלום על אותו יום של המטווח) ותשלום על שלושה ימים לאחר המטווח שעבדתי כשומרת האם אני זכאית לקבל משהו או שהטענה שלו אכן מודצקת ויש לו זכות להוריד לי 200 ש"ח
בעניין הבראהאת זכאית לשכר בגין 3 הימים שעבדת
כשומרת. אם חתמת על התחיבות כלשהי לכסות את עלויות המטווח במקרה של התפטרות, המעסיק זכאי לחייב אותך על הסכום שחתמת ובלבד שהוא סביר ביחס לעלות המטווח. לגבי זכותך לשכר על עצם ביצוע המטווח, כאן יש ספק גדול. כי: החובה לבצע מטווח היא חובה חוקית שחלה הן על המעסיק והן על העובד ומהווה תנאי חוקי לשיבוצו של העובד כשומר. זה שונה מהכשרה רגילה, שהעובד מבצע במהלך עבודתו אצל מעסיק כלשהו. מעבר לכך, עובד שמתפטר , המטווח שביצע "נזקף לזכותו" גם אם יעבוד בחברת אבטחה אחרת (עד למוד הרענון הבא הנדרש על פי חוק) .
לפי החשיוב שלי מגיע לך 1993 שחבעניין הבראה
עובד 5 שנים שבע שעות ביום יום ו רק 5 שעות קיבלתי רק 1500 האם צודק המעביד לפי חישוב שלי מגיע לי 2100 שקל
במידה ולא חתמתי על היתחייבותאי תשלום שכר יום הכשרה{שמירה}
עבדתי יום בסוף חודש מאי ולא שולם לי המעביד ניקה לי את היום בטענה שהכשיר אותי לעבודה האם זה חוקי הוריד 200 שקל
נכות בת 46 אחוז לצמיטותבמידה ולא חתמתי על היתחייבות
במידה שאין למעסיק מיסמך התחייבות שלי לגביי ההכשרה האם הוא יכול לנכות ממשכורתי סכום של 200 שקל האם אני יכול לתבוע אותו על הלנה שכר כי עבדתי רק יום אחד בסוף חודש והוא ניכה לי מזה את הפיצוי ושאלה נוספת ..האם יש בחוק קיצור שבוע עבודה בת שבע שעות תוספת למשכורת עקב קיצור השבוע...ואם 7 שעות נחשב למשרה מלאה
אין לי ניסיון בתחום של בחירת רופאנכות בת 46 אחוז לצמיטות
נכות בת 46 אחוז לצמיטות לא מזכה בגימלא שאלתי היא האםרופא תעשייתי יכול לרשום אי כושר של קופ"ח או מבחינתי עדיף רופא פרטי שסיכוי לקבל יותר לפי נסיונך ולמה נכות לא שווה אי כושר תודה על העזרה מקרב לב
האם תפוז עובדבמידה ולא חתמתי על היתחייבות
במידה שאין למעסיק מיסמך התחייבות שלי לגביי ההכשרה האם הוא יכול לנכות ממשכורתי סכום של 200 שקל האם אני יכול לתבוע אותו על הלנה שכר כי עבדתי רק יום אחד בסוף חודש והוא ניכה לי מזה את הפיצוי ושאלה נוספת ..האם יש בחוק קיצור שבוע עבודה בת שבע שעות תוספת למשכורת עקב קיצור השבוע...ואם 7 שעות נחשב למשרה מלאה
תפוז עובד, אבל גם אנחנוהאם תפוז עובד
כי היום אף אחד לא ענה לשאלות שלי מבקשת עזרה ע"ד תודה רבה לכם באתר דיני עבודה
אם לא חתמת על התחיבותבמידה ולא חתמתי על היתחייבות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.