אי תשלום משכורת

מצב
הנושא נעול.

Gretchen

New member
אי תשלום משכורת

אי תשלום משכורת
היי לכם, לפני שנה עבדתי בחברה גדולה למשך 3 חודשים. לאחר קבלת המשכורות חשדתי כי לא קבלתי את כל הכסף שמגיע לי אבל התעצלתי ורק בפברואר הגשתי למנהל שלי מכתב מסודר עם הסבר על הכסף שהוא אכן חייב לי. הסכום המדובר הוא 1100 שקלים. מפברואר, המנהל אומר שהוא יסדר את זה ואני אקבל את הכסף בקרוב, אבל זה לא קורה. רציתי לשאול האם יש אפשרות לתבוע אותו ואם כן אם זה שווה בכלל בגלל הסכום הקטן יחסית שעליו מדובר. תודה רבה

Che guevera

New member
תבע אותו

אי תשלום משכורת
היי לכם, לפני שנה עבדתי בחברה גדולה למשך 3 חודשים. לאחר קבלת המשכורות חשדתי כי לא קבלתי את כל הכסף שמגיע לי אבל התעצלתי ורק בפברואר הגשתי למנהל שלי מכתב מסודר עם הסבר על הכסף שהוא אכן חייב לי. הסכום המדובר הוא 1100 שקלים. מפברואר, המנהל אומר שהוא יסדר את זה ואני אקבל את הכסף בקרוב, אבל זה לא קורה. רציתי לשאול האם יש אפשרות לתבוע אותו ואם כן אם זה שווה בכלל בגלל הסכום הקטן יחסית שעליו מדובר. תודה רבה
תבע אותו
זו הלנת שכר,אבל לפני כן נסה לקבל את המגיע לך,כתוב לו תזכורת למכתב ששלחת בתאריך כך וכך ובהמשך לשיחות הן בע"פ והן טלפוניות שנכרכו בינינו , טרם קיבלתי את מלא שכרי בלה בלה . אם לאחר מכן לא ישלם לך, פתוחה הדרך בפניך לתבוע אותו בגדול,גם על הלנת שכר.וכן,אל תוותר גם על סכום כזה תובעים ואפילו פחות מכך.

Gretchen

New member
תודה

תבע אותו
זו הלנת שכר,אבל לפני כן נסה לקבל את המגיע לך,כתוב לו תזכורת למכתב ששלחת בתאריך כך וכך ובהמשך לשיחות הן בע"פ והן טלפוניות שנכרכו בינינו , טרם קיבלתי את מלא שכרי בלה בלה . אם לאחר מכן לא ישלם לך, פתוחה הדרך בפניך לתבוע אותו בגדול,גם על הלנת שכר.וכן,אל תוותר גם על סכום כזה תובעים ואפילו פחות מכך.
תודה
א. אני בת =) ב. כמה אני אקבל? את מה שמגיע לי ובנוסף פיצוי? או רק מהאלף מאה? ג. דברתי איתו כבר המון פעמים. בטלפון, באופן אישי, עם מכתבים. כל פעם הוא אומר שהוא יסדר את זה, שבשבוע הקרוב זה יתופל. וזה לא.. דברתי איתו לפני כמה ימים והוא אמר שזה יטופל בשבועים הקרובים. אם זה לא יקרה אני שוקלת לתבוע תודה בכל אופן!

Che guevera

New member
תביעה בבית הדין לעבודה

תודה
א. אני בת =) ב. כמה אני אקבל? את מה שמגיע לי ובנוסף פיצוי? או רק מהאלף מאה? ג. דברתי איתו כבר המון פעמים. בטלפון, באופן אישי, עם מכתבים. כל פעם הוא אומר שהוא יסדר את זה, שבשבוע הקרוב זה יתופל. וזה לא.. דברתי איתו לפני כמה ימים והוא אמר שזה יטופל בשבועים הקרובים. אם זה לא יקרה אני שוקלת לתבוע תודה בכל אופן!
תביעה בבית הדין לעבודה
בנושא הלנת שכר פטורה מאגרה,ולכן את יכולה לתבוע אותו,בשקט,וגם אם תצטרכי לשלם אגרה היא נמוכה מאוד.תתבעי את כל הכסף +הצמדה וריבית שהינם קבועים בחוק,ואם את לא יודעת,תחפשי במנועי החיפוש תגיע לאתרים כמו קו לעובד וכוושם תמצאי פרטים מדוייקים יותר,יכול להיות שבהמשך אמצא לך את הפרוט שעל פיו ניתן לתבוע הלנה ואם תואיל בטובה העורכת דין הנכבדה גליה ואו שיר לתת את הנתונים-מה טוב

אם עברה שנה...

אי תשלום משכורת
אם עברה שנה...
אז כדאי לך למהר בהגשת התביעה, כי הזכות לפיצויי הלנת שכר מתיישנת אם לא הגשת תביעה תוך שנה מהיום שבו רואים את השכר כמולן (כך שאז תוכלי לקבל רק את השכר עם הפרשי הצמדה וריבית בלי פיצויי הלנה). את יכולה להגיש תביעה על הטופס הזה. תביעת שכר בסכום של 1,100 ש"ח פטורה לגמרי מאגרה. אם לא קיבלת חופשה בתשלום, את יכולה להוסיף לסכום התביעה עוד 44 ש"ח (4%) כפדיון של תמורת חופשה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה