אי סדרים פיננסים.

מצב
הנושא נעול.

ofira15

New member
אי סדרים פיננסים.

אי סדרים פיננסים.
שלום רב. אני פוטרתי ממקום עבודתי עקב חשיפת אי סדרים פיננסים. יש עימי את כל ההוכחות. האם יש במדינת ישראל עורך דין שמתעסק בסוג כזה של תביעות, ולא תביעות טרוויליות כגון : הלנת שכר וכו. אשמח לקבל תגובות. בתודה מראש.

כן. (יש יותר מאחד).

אי סדרים פיננסים.
שלום רב. אני פוטרתי ממקום עבודתי עקב חשיפת אי סדרים פיננסים. יש עימי את כל ההוכחות. האם יש במדינת ישראל עורך דין שמתעסק בסוג כזה של תביעות, ולא תביעות טרוויליות כגון : הלנת שכר וכו. אשמח לקבל תגובות. בתודה מראש.
כן. (יש יותר מאחד).

על גבי הפורום אין המלצות לעורכי דין

אפשר לקבל קישורים או שמות.
בתודה מראש.
אבל יכולה להמליץ לך לפנות לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה. הם מטפלים בתלונות כאלה באופן מאוד, מאוד יעיל. לא חייבים עורך דין בכדי לפנות אליהם. ממש לפני כמה ימים כתבתי בתגובה לשאלה של משתתף בפורום המלצה מאוד חמה על השירות שהם נותנים והעבודה שהם עושים. מצרפת לך קישור להודעתי הקודמת בעניין.

לעו"ד גליה

אבל יכולה להמליץ לך לפנות לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה. הם מטפלים בתלונות כאלה באופן מאוד, מאוד יעיל. לא חייבים עורך דין בכדי לפנות אליהם. ממש לפני כמה ימים כתבתי בתגובה לשאלה של משתתף בפורום המלצה מאוד חמה על השירות שהם נותנים והעבודה שהם עושים. מצרפת לך קישור להודעתי הקודמת בעניין.
לעו"ד גליה
אני חושב ששאלת הפונה מתייחסת לעבירה שחשפה במקום פרטי ולא ממשלתי לכן אין למבקר המדינה נגיעה לזה

Che guevera

New member
את יכולה גם לפנות

לעו"ד גליה
אני חושב ששאלת הפונה מתייחסת לעבירה שחשפה במקום פרטי ולא ממשלתי לכן אין למבקר המדינה נגיעה לזה
את יכולה גם לפנות
לקו לעובד לתנועה לאיכות השילטון(במידה וזה במגזר ציבורי) בדרך כלל זה מילחמה בתחנות רוח,אבל אם את יוצאת לדרך-שאי את בירכתי

שיר ורד

New member
אם מדובר במקום פרטי

לעו"ד גליה
אם מדובר במקום פרטי
שאיננו נהנה כלל מתקציבי המדינה, אז החוק לא מגן על העובד שחשף שחיתות במקום עבודתו. בחוק ישנה רשימה ארוכה של גופים נתמכים שהחוק חל עליהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה