;איש המאתיים...

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
;איש המאתיים...

לפני שנים רבות אחד הסופרים הגדולים ביותר בכל הזמנים, אייזיק אסימוב, ספר בשם איש המאתיים. ספר על רובוט בשם אנדרו מסדרת אן.די.אר. שהם הסידרה הראשונה באנושות, לפי הספר, שהיתה דומה לבני אדם. הספר בקצרה, הוא על רובוט שקיבל רגשות אנושיים, אסימוב היטיב לתאר זאת ושילב בין מושגים מעולם הטכנלוגיה לעלילה מעניינת ומרגשת. הבמאי לעומת זאת, כריסטופר קולומבוס, למרות שניסה ככל יכולתו בעזרת רובין ווילאמס להפוך את הסיפור למרגש ויפה, והוא הצליח במובן מסויים. הוא עיוות את העלילה, והכל למען האדם ההדיוט שלא יצטרך להבין מושגים תכניים לא כל כך קשים, וכדי לא לסבך את האדם. בכל אפן הוא הצליח יותר משרוב הבמאים היו מצליחים רק חבל שהוא לא התמקד קצת יותר ברובוט ובחייו האישים והתקריות שקרו לו ועיצבו את אישיותו, והכניס קטעים שלא היו קרובים למציאות שאסימוב תיאר, למשל העובדה שהוא נישא בחייו, שהוא הזדקן, שהוא לא המציא את האברים, אלא עם עוד אדם. בחלק הראשון הוא היה אמין, בחלק השני הוא לא היה כל כך אמין. לפחות הוא לא הגזים עם הקיטשיות של רוב הבמאים. ועם הקטעים המרגשים עד גועל. חוץ מבסוף, כמעט בכיתי. עיני היו לכלוכיות(אם כותבים זאת כך). .... לנושא אחר היום לאחר שהגיעו מים עד נפש וכמעט טבעתי, החלטתי לנקוט פעולה ושפכתי חומץ על הספסלים למעטה, אולי הריח ירחיקו את הוואנדליסטים הליליים שמגיעים כמה פעמים בשבוע לספסלים ומפרים את חיי הלילה הסדירים שלי(הכוונה משעה 00:00 עד שעה שלוש, מתי שבימים שאני לא עובד במקום הנורא ביותר בעולם, מקפיכסה(עד הצבא כמובן). רצוי לציין שאתמול עבדתי 12 שעות מאחר ולא היו להם עובדים. אבל לא נורא. ... עוד מעט אני הולך לקנות סלולארי, הגיע הזמן, האם יש לכם עצות, מי כאן באוגנג´ חיילים, פלאלפון או סלקום וכו´. כרגע הנני מתכוון להצטרף לאוגנג´ מאחר והורי מנויים שם, ובין משפחה זה 12 אגורות לדקה. הסלולרי שאני מתכוון לקנות הוא מסמסונג, מאלו המתקפלים, כאלו בגודל חמישה עשרה סנטימטרים. לכל הכותבים כאן יש בוודאי סלולריים(איך לא, אתם לא יודעים כמה מסוכנים הם מכשירים אלו) איזה שירת אתכם בצורה הטובה ביותר, לאחר שהפלתם אותו, דרכתם עליו, וירקתם. ועשיתם בו מעשים מגונים. . עוד 40 יום יש צבא לm . כמובן למי שקרא הודעותיו למערך התכני של חייל האוויר, 4 חודשים שיורדים מהפז"מ, ו1200 בחודש(דמי כיס, יה רייט). ובחודשים הללו אני איך לא. אזרח מהשורה ולא חייל. ולסיכום מי יתן ושקט יבוא, מקדונלד´ס ישרפו וכל הסלולריים יעלמו מעל פני האדמה. BY mE

סופרמן!

New member
לחלוחיות מלחות...

יש לי אורג´ כם סמסונג 624 וחוץ מהעובדה שהוא רוטט(כמו כל טלפון היום) וקטן אין לו שום יתרון(חוץ היכולת שלו לנגן את הסימפוניה השביעית של בטהובן ולעשות אורגן אורות במקביל ) לעומת הנוקיה הבהמה הישן שלי, הוא אפילו פחות טוב, הממשק פחות נוח, הוא מגיב לאט ונראה שיש בו איזה ניחוח מייקרוסופטי כי כבר קרה לי פעמיים שלוש שהוא נתקע ועשה לעצמו בוט, ובלילה אתה צריך להחזיק אותו מטר מהפרצוף כדי לא להסתנוור. אבל למרות הגודל שלו הוא די עמיד וחוץ מקילופי צבע פה ושם לא ראיתי איזה פגיעות משמעותיות כתוצאה מנפילות מרובות. אהה ופאק גדול ומעצבן נוסף! נניח ואתה מקבל הודעות באמצע הלילה ונניח שתיבת ההודעות שלך התמלאה ונניח שאתה ישן, הפלאפון המזופת הזה לא ייתן לך לישון עד שלא תנקה את התיבה(או תזרוק אותו בחימה על הקיר). העם רוצה נוקיה. ערן

*alin*

New member
אההה אז בגלל זה הוא ציפצף כל הזמן!

תודה, פתרת לי תעלומה :) כל הזמן חשבתי שאני רק חולמת את הציפצופים האלה.. :

המרחפת

New member
החומץ עבד?

נוקיה 3330 אין כמעט זיכרון, יש מספרי טלפון שצריך לזכור שהם שם, כי בדפדוף לא רואים אותם (ע"ע מספר הפלאפון של ערן) אבל הוא רוטט כמו בהמה (פרט חשוב למדי כשמדובר בחירשת שלא מסוגלת להבחין בין הסימפוניה השביעית לבין יונתן הקטן). המכשיר הקודם שלי היה נוקיה 6210, בעל ביצועים מדהימים, זיכרון מפה עד הודעה חדשה, משקל זעיר ומגוון פרופילים ובעל יכולת מדהימה להישבר, להתקלקל ולהתקע בהזדמנויות מגוונות (החלפתי שלושה מכשירים בחצי שנה). 3330 לעומתו, שאמנם יותר פרימטיבי ויותר כבד, הוא אמין יותר ושרד הרבה נפילות (פלאפונים נופלים לי מהידיים בקצב. אני לא יודעת מה יהיה כשאהיה אמא)

Black Star

New member
המקרר שלי

נוקיה 5120, מהסוג שהיה הכי הכי אופנתי בעולם כשקניתי אותו (לפני 3 שנים). לכולם אז היה אותו, בעיקר בגלל מגוון הפאנלים המרהיב-מגניב ומשחק הסנייק הכה ממכר. מאז עברה הרבה ג´יפה בירקון וכולם החליפו את הפלאפון שלהם. חוץ ממני. אז אני בספק אם עדיין מוכרים אותו איפשהו... אבל לי הוא בסדר, עד שייגמרו התשלומים. חוץ מהעובדה שהזיכרון שלו לא מספיק ל כלום . 100 שמות. הוא תמיד מלא ותמיד כשאני מכניסה מספר חדש אני צריכה למחוק אחד ישן. וזה מאוד מעצבן. והמשחקים משעממים. ואין הודעות בעברית, ואי אפשר להוריד צלצולים משעשעים וצורמניים מהטלפון. אני בעד טלפון חוגה. יעלי.

קיר קמט

New member
יש בעיה עם טלפון חוגה

הצליל של כל סיבוב של המספרים מרגיז עד אימה. אני בעד טלפון חוגה הייטקי שלא יעשה צלילים מרגיזים. בכל אופן אני בזמנו חשבתי שיש לבזק כמה בנמצא כאלה אבל כנראה שלא לפי מקורות שונים ומשונים , אחד מהם עינו אמורה להיות פקוחה מעל (בתור האח הגדול, במקרה הזה האחות הגדולה שצבועה בכחול) , יש בשווקים שונים ומשונים. יהיה מגניב, חפשי !

למעלה