איש-אש !!! שים לב בבוקר לעיתון

מצב
הנושא נעול.

ידיעות-אחרונות במוסף 24 שעות: יופיע מכרז בשבילך: שדרוג תחנת הרכבת באר-שבע מרכז ! ליל מנוחה ותקנה את העיתון. גיי-שלופן הריין!

9 מכרזים מתפרסמים היום בעיתון.

ידיעות-אחרונות במוסף 24 שעות: יופיע מכרז בשבילך: שדרוג תחנת הרכבת באר-שבע מרכז ! ליל מנוחה ותקנה את העיתון. גיי-שלופן הריין!
9 מכרזים מתפרסמים היום בעיתון.
אין ספק שמשהו מתחיל לזוז מהר. חבל רק שכל השינויים בתפקידי המפתח עיכבו את המשך התהליך.

נונה17

New member
אביתר, הכנס בבקשה.

אביתר, הכנס בבקשה.
אני כותבת לך כאן גם כדי שכולם יראו מי אתה באמת וגם כי אני לא בטוחה שמסר התגובה שלי הגיע אליך (קיבלתי הודעת שגיאה לאחר השליחה). אני לא מפחדת ממך. על מי אתה חושב שאתה מאיים? אם בא לך, תתבע אותי תוך 5 ימים בבית משפט השלום בירושלים. חוץ מזה שאין לך מושג מי אני (ואני מצפה מאובר חוכם כמוך להבין שקצת קשה לתבוע מישהו שאתה לא יודע מי הוא), תביעה כזו רק תעשה ממך צחוק. אין לי שום כוונה להתנצל בפניך כי אני לא חושבת שאמרתי משהו שדורש התנצלות והאיומים שלך בטח לא מוסיפים לרצון הטוב שלא היה לי ממילא. ואגב, הובא לידיעתי שאתה איימת לתבוע עוד אנשים כאן בפורום וכן שצונזרת בעבר על התבטאויות חמורות הרבה יותר מזו שאני כתבתי לך. משעמם בחיים, הא? נ.

למחוק. בלילה יישרנו הדורים ובוודאי

אביתר, הכנס בבקשה.
אני כותבת לך כאן גם כדי שכולם יראו מי אתה באמת וגם כי אני לא בטוחה שמסר התגובה שלי הגיע אליך (קיבלתי הודעת שגיאה לאחר השליחה). אני לא מפחדת ממך. על מי אתה חושב שאתה מאיים? אם בא לך, תתבע אותי תוך 5 ימים בבית משפט השלום בירושלים. חוץ מזה שאין לך מושג מי אני (ואני מצפה מאובר חוכם כמוך להבין שקצת קשה לתבוע מישהו שאתה לא יודע מי הוא), תביעה כזו רק תעשה ממך צחוק. אין לי שום כוונה להתנצל בפניך כי אני לא חושבת שאמרתי משהו שדורש התנצלות והאיומים שלך בטח לא מוסיפים לרצון הטוב שלא היה לי ממילא. ואגב, הובא לידיעתי שאתה איימת לתבוע עוד אנשים כאן בפורום וכן שצונזרת בעבר על התבטאויות חמורות הרבה יותר מזו שאני כתבתי לך. משעמם בחיים, הא? נ.
למחוק. בלילה יישרנו הדורים ובוודאי
שלא אמשיך את ההתקפה. אני מציע לחיצת יד.

ישראל ב

New member
נונה17 הכנסי בבקשה.

אביתר, הכנס בבקשה.
נונה17 הכנסי בבקשה.
בשעות האחרונות העניינים נרגעו כאן לחלוטין ומנסים לעשות סולחה בין הפוגעים והנפגעים ולארגן מפגש של החברות והחברים, לכן תגובתך באה אולי קצת מאוחר מידי והיא גם מיותרת. אם יש לך משהו עם אביתר אנא עשי זאת במסרים פרטיים וגם אם יש הודעת שגיאה מה שקורה הרבה פעמים מנסים שוב.

נונה17

New member
אוקיי, לא ידעתי שהעניינים התסדרו

נונה17 הכנסי בבקשה.
בשעות האחרונות העניינים נרגעו כאן לחלוטין ומנסים לעשות סולחה בין הפוגעים והנפגעים ולארגן מפגש של החברות והחברים, לכן תגובתך באה אולי קצת מאוחר מידי והיא גם מיותרת. אם יש לך משהו עם אביתר אנא עשי זאת במסרים פרטיים וגם אם יש הודעת שגיאה מה שקורה הרבה פעמים מנסים שוב.
כיוון שאני לא כותבת קבועה כאן. בכל מקרה, מבחינתי העניין גמור.

ישראל ב

New member
לאור זאת אני מציע לך ולכולם

כיוון שאני לא כותבת קבועה כאן. בכל מקרה, מבחינתי העניין גמור.
קודם כל נכנסים, קוראים לפחות עמוד ראשון ורואים מה מתרחש ורק אז כותבים הודעות ותגובות שזה מה שאני עושה תמיד. זה גם מונע כתיבת הודעות כפולות, למשל מקרים שקרו ואנשים שמעו ברדיו או קראו באינטרנט או בעיתון ומיד העלו לכאן הודעה בלי לבדוק שכמה דקות/שעות קודם מישהו אחר כבר העלה הודעה בנושא. תודה לכל הלוקחים זאת לתשומת ליבם.

ה דרומי

New member
מיצוין |כן לזקן../images/Emo45.gif

קודם כל נכנסים, קוראים לפחות עמוד ראשון ורואים מה מתרחש ורק אז כותבים הודעות ותגובות שזה מה שאני עושה תמיד. זה גם מונע כתיבת הודעות כפולות, למשל מקרים שקרו ואנשים שמעו ברדיו או קראו באינטרנט או בעיתון ומיד העלו לכאן הודעה בלי לבדוק שכמה דקות/שעות קודם מישהו אחר כבר העלה הודעה בנושא. תודה לכל הלוקחים זאת לתשומת ליבם.
מיצוין |כן לזקן

ה דרומי

New member
ו נו נו נו ננה חשבתישסגרנו את

אביתר, הכנס בבקשה.
ו נו נו נו ננה חשבתישסגרנו את
הנושא נגמר נגוז למה להיות {"טרולית"] ?.. אני מתנצל בשבילכם בשביל שניכם טוב אני מתנצל בפני כולם פהאם. יאללה שתיה לכולנו שבת שקטה ונעימה. אמן ואמן
+5

elians

New member
אני שומע איום על אבייתר?../images/Emo46.gif

אביתר, הכנס בבקשה.
אני שומע איום על אבייתר?

מי הבהמה שמאיימת עליך אבייתר?

elians

New member
אהה אוקיי קבל ביטול

די, זה נגמר אליאנס. רד מזה. תקרא את
הכל לפני שתגיב בבקשה.
אהה אוקיי קבל ביטול
הפיוז עלה לפני לפני שראיתי שיש המשך, משום מה ראיתי רק חלק מהשרשור , אחרי זה רעננתי וראיתי את כולו

די אחי. הכל בסדר ! התכתבתי איתה

אני שומע איום על אבייתר?

מי הבהמה שמאיימת עליך אבייתר?
במסרים אישיים והכל בסדר. יושבו כל ההדורים. אני לא נכנס יותר לשום ויכוח. זה הורס לנו את הבריאות. דבר אחד מרגיז אותי מאוד: למה אתה כותב שיש לך רק 65 נקודות בטוחות ממבחן הבגרות בגיאוגרפיה ??? מי אמר לך ??? ואולי תקבל 85 או יותר אינשאללה ???

elians

New member
בסדר .. קבלו ביטול

במסרים אישיים והכל בסדר. יושבו כל ההדורים. אני לא נכנס יותר לשום ויכוח. זה הורס לנו את הבריאות. דבר אחד מרגיז אותי מאוד: למה אתה כותב שיש לך רק 65 נקודות בטוחות ממבחן הבגרות בגיאוגרפיה ??? מי אמר לך ??? ואולי תקבל 85 או יותר אינשאללה ???
בסדר .. קבלו ביטול
לא ראיתי את השרשור המלא, רק אחרי רענון הדף ראיתי את ההמשך, כנראה שלא נטען כל השרשור, ויש לי 65 נקודות בטוחות, כי זה בודאות אני יודע , לגבי החלק האחרון של המבחן קצת התקילו אותי....

ה דרומי

New member
הודעתי מעל בטלה יושרו הדורים |סליחה

הודעתי מעל בטלה יושרו הדורים |סליחה

וגם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

וגם
!
!

תמונה שלי אוכל המבורגר!! כן כן, איזה צלם ביקש לצלם אותי במקדונלדס איזה יום ופתאום ראיתי אותי בעיתון 24 שעות!! איזה קטע!

אם כך, אתה אוכל סביר. טוב שלא

וגם
!
!

תמונה שלי אוכל המבורגר!! כן כן, איזה צלם ביקש לצלם אותי במקדונלדס איזה יום ופתאום ראיתי אותי בעיתון 24 שעות!! איזה קטע!
צילמו אותי: אני משוגע: אוכל שני דאבל וופר בכל פעם.

חח מזכיר לי - השבוע אכלתי בבורגרנץ'

צילמו אותי: אני משוגע: אוכל שני דאבל וופר בכל פעם.
ובאו שני שמנים ענקיים ממש והזמינו ארוחת ראנץ' פלוס מוגדלת כפולה, מה שאומר: המבורגר גדול יותר - אבל שני המבורגרים בלחמניה, צ'יפס מוגדל, הפלוס זה הקינוח, והשוס - אחרי כל זה שניהם הזמינו דיאט קולה מוגדל..

וסליחה

ובאו שני שמנים ענקיים ממש והזמינו ארוחת ראנץ' פלוס מוגדלת כפולה, מה שאומר: המבורגר גדול יותר - אבל שני המבורגרים בלחמניה, צ'יפס מוגדל, הפלוס זה הקינוח, והשוס - אחרי כל זה שניהם הזמינו דיאט קולה מוגדל..
וסליחה
על הפרסומת המוסווית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה