אישתר-

אישתר-

אתמול הופיעה אישתר בתגלית השנה. היא,אכן,ראויה למעמד של סופרסטאר. אישתר...לאירווזיון?

EurO

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהבחירה הכי טובה שישראל

יכולה לעשות יש לה לוק בינלאומי, נסיון, נוכחות.. פשוט כל מה שצריך בשביל להביא לנו כבוד.

chany

New member
אני רואה עכשיו את הניו מודלס

שהקלטתי אתמול. ואכן אישתר מקסימה. היא באמת יכלה להביא המון כבוד למדינה. אין עליה.

שמי 17

New member
היא מאוד מתאימה,

אבל לא עם שירים כמו שהיא שרה אתמול. לא יודע, הם נשמעו לי מסובכים מדי... שיר קליל, מזרחי-אתני, עם שורה או שתיים בערבית, והכל יהיה טוב.

NUSH23

New member
גם אני מאוד התלהבתי

יש לה סגנון מאוד מיוחד... היא יכולה להביא לנו כבוד

טליה ג

New member
הנציגה האידיאלית לישראל../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

מקצועית, יודעת להופיע ובעלת סגנון אקזוטי וייחודי. זה בדיוק הסגנון שיכול להביא לישראל הצלחה באירוויזיון, כי הוא אקזוטי ויחד עם זה מודרני. זה מה שאירופה רוצה היום לשמוע! לא שירים דמויי הורה כאילו-ישראליים שלא מדברים היום אל אף אחד באירופה(וגם לאף אחד בארץ...) הלוואי שאישתר תסכים לייצג אותנו באירוויזיון. היא תביא לנו הרבה כבוד!

aiz1983

New member
גם אני בעד אישתאר

היא יודעת לתת הופעה, לא לשעמם את הצופים ויש לה קול שממיס אותי כל פעם מחדש.. אבל כמו ששמי אומר לא עם שירים כמו שהיא שרה אתמול אלא עם משהו יותר סוחף וקיצבי, עם כמה רקדנים מאחוריה- ואנחנו מסודרים.. אישתאר ל 2004

Noamush

New member
../images/Emo176.gifאישתר מתאימה לאירוויזיון

היא שרה יפה בלייב, יש לה נוכחות בימתית והיא גם נראית טוב. הסגנון שלה יתאים לאירוויזיון, ולדעתי אם אישתר תייצג אותנו אנחנו נגיע להישג מכובד, שלא ראינו כבר כמה שנים.

EurO

New member
שלא ראינו מאז 1998 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

סתם.. הלוואי ניצחון, אבל בכל אופן היא יכולה להביא לנו טופ10 ואפילו טופ5

Noamush

New member
../images/Emo176.gifניצחון יהיה רק אם היא תשיר

חלק מהשיר באנגלית, אני לא חושב שנזכה בשיר עם עברית מלאה, אפילו אם אישתר תשיר. אבל ללא ספק נצליח באירוויזיון אם אישתר תייצג את ישראל.

lb155

New member
דעתי

אני מאוד אהבתי את הסגנון של אישתאר היא ללא ספק מיוחדת ודווקא אהבתי אפילו את השירים....היא יפה מרשימה היא בלתי נשכחת מה שהאמת לא כל כך אהבתי זה את הקול שלה לא יודע למה אבל לא אהבתי הקול שלה לא נעים לי כל כך לאוזן:(

למעלה