אישור העסקה ממעביד

מצב
הנושא נעול.

gesus

New member
אישור העסקה ממעביד

אישור העסקה ממעביד
אני צריך אישור העסקה ממעביד קודם המכיל פרטים מסוימים. האם מעביד מחויב להנפיק לי מכתב שעבדתי אצלו? אם כן, האם הוא יכול לסרב לנוסח בו אמור להיות מנוסח המכתב?

ממש לא הבנתי את השאלה.

אישור העסקה ממעביד
אני צריך אישור העסקה ממעביד קודם המכיל פרטים מסוימים. האם מעביד מחויב להנפיק לי מכתב שעבדתי אצלו? אם כן, האם הוא יכול לסרב לנוסח בו אמור להיות מנוסח המכתב?
ממש לא הבנתי את השאלה.
מעסיק אמור לתת לך מכתב סיום העסקה שבו מצויינת סיבת סיום העסקתך (פיטורים/התפטרות) ותקופת עבודתך. על איזה נוסח אתה מדבר?

gesus

New member
מצאתי תשובה חלקית, אבל עדיין...

אישור העסקה ממעביד
לפני יותר משנה כאשר סיימתי לעבוד אצל המעסיק שלי הוא ביקשתי וגם לא ניתן לי איור העסקה. האם אני עדיין יכול לפנות אליו אחרי כל הזמן הזה בבקשה לקבל אישור שכזה? אני צריך אישור שמכיל פרטים ספציפיים, האם המעסיק יכול להגיד לי שהוא לא מוכן לכתוב את הפרטים הללו (בהנחה והם נכונים), אלא להצמד לנוסח סטנדרטי שלא יכיל את הפרטים הללו?

תלוי מה אתה רוצה באישור.....

לפני יותר משנה כאשר סיימתי לעבוד אצל המעסיק שלי הוא ביקשתי וגם לא ניתן לי איור העסקה. האם אני עדיין יכול לפנות אליו אחרי כל הזמן הזה בבקשה לקבל אישור שכזה? אני צריך אישור שמכיל פרטים ספציפיים, האם המעסיק יכול להגיד לי שהוא לא מוכן לכתוב את הפרטים הללו (בהנחה והם נכונים), אלא להצמד לנוסח סטנדרטי שלא יכיל את הפרטים הללו?
אני לא יכולה לענות על השאלה ככה. כעיקרון הוא לא חייב להוסיף כלום מלבד הנתונים שרשמתי לך בתשובתי הקודמת.

gesus

New member
אני צריך את הפרטים הבאים:

אני לא יכולה לענות על השאלה ככה. כעיקרון הוא לא חייב להוסיף כלום מלבד הנתונים שרשמתי לך בתשובתי הקודמת.
שם התפקיד, מטלות במסגרת העבודה, שכר ותקופת העסקה. חוץ ממטלות, שלושת הפרטים האחרים כן אמורים להופיע במכתב?

שיר ורד

New member
רק תקופת העסקה

שם התפקיד, מטלות במסגרת העבודה, שכר ותקופת העסקה. חוץ ממטלות, שלושת הפרטים האחרים כן אמורים להופיע במכתב?
רק תקופת העסקה
את יתר הדברים (לא כולל מטלות) הוא היה אמור לתת בהודעה לעובד תוך 30 יום מקבלתך לעבודה, אך מאחר וכבר סיימת את עבודתך לכאורה איננו מחויב לכך יותר. יש בידך אפשרות להתלונן נגדו במשרד התמ"ת על כך שלא נתן לך הודעה לעובד בתחילת עבודתך ולא נתן לך מכתב סיום עבודה בסופה, לא בטוח שזה יעזור לך, אבל עשוי לגרום לכך שהוא יחטוף קנס על כך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה