אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-

מצב
הנושא נעול.
אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!

צחקן

New member
נצל"ש האם על שירושור כזה מותר...

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!
ב"ה לנצל"ש? . אני שאול.... בעקבות הדיון על הנצלשי"ם.... .

ronatd

New member
אני אישית אוהב יותר

אני אישית אוהב יותר
אני אישית אוהב יותר את הדרך שהפורומים מוצגים בהיידפארק. http://www.hydepark.co.il שם כל שרשור (שם זה נקרא "אשכול") מוצג כשורת כותרת. כאשר אתה פותח אשכול מסוים, מוצגים כל התגובות לפי סדר כרונולוגי, ולא לפי היררכיה שאף פעם לא הצלחתי להבין את טיבה. ואף פעם לא ראיתי שם נצל"שים.

הייד פארק ../images/Emo5.gif גועל נפש

אני אישית אוהב יותר
אני אישית אוהב יותר את הדרך שהפורומים מוצגים בהיידפארק. http://www.hydepark.co.il שם כל שרשור (שם זה נקרא "אשכול") מוצג כשורת כותרת. כאשר אתה פותח אשכול מסוים, מוצגים כל התגובות לפי סדר כרונולוגי, ולא לפי היררכיה שאף פעם לא הצלחתי להבין את טיבה. ואף פעם לא ראיתי שם נצל"שים.
הייד פארק
גועל נפש
לא אמין כל חפר יכול לפתוח פורום אין הרבה אמצעי ניהול הגודל המקסימלי של תמונות מאוד נמוך לא עובד הרבה פעמים [יותר בעיות מ"תפוז" ] הצבעים זה חלטורה אחת גדולה ולא שווה בקיצור דרק

על זה בדיוק דיברו

על זה בדיוק דיברו
שעל ההודעות של
ניתן לנצל"ש, כך הבנתי לפחות. ההודעה במילא נשארת כשורה בודדת ונספרת כהודעה. (להזכיר 15 הודעות) כך שלדעתי חובה לנצל"ש על ההודעות של
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה