אירוע מרגש ויוצא דופן שאף אחד לא ישכח...

אירוע מרגש ויוצא דופן שאף אחד לא ישכח...

אירוע מרגש ויוצא דופן שאף אחד לא ישכח. זה מה שכולנו רוצים עבור ילדינו. הפקת חגיגת בר/בת-מצווה דורשת המון החלטות: בחירת מועד ומקום לחגוג בו, אוכל, קישוט, תאורה, מוזיקה, הפעלות ומשחקים, מתנות, ברכות, צילום ועוד ועוד. לפני כשנתיים, הצעתי למנהלי תפוז להקים פורום שיסייע להורים להפיק אירוע בר/בת-מצווה כזה שיתאים לסגנון המשפחה והאורחים ולתקציב המשפחתי ויהיה ייחודי ויוצא דופן... וכל זה בלי "להוציא את הנשמה". כל השאר זו היסטוריה. החל מפברואר 2007, מפגיש הפורום הזה בין הורים שעומדים לחגוג לילדיהם לבין הורים שכבר חגגו ויכולים לתרום מהידע והניסיון שצברו. הוא כולל מידע רב לגבי ספקים שונים שמציעים את שירותיהם, אבל גם משתפים את הגולשים בניסיון הרב שצברו. ובנוסף לכל, מציע הפורום מאמרים מקצועיים שעוזרים לכם להעשיר את האירועים ולנהל את ההפקה ללא לחצים מיותרים, לא לשכוח שום פרט, לעמוד בתקציב שקבעתם לעצמכם ובסופו של דבר, לבוא רגועים לארוע ואפילו להנות. כן, לאחר 35 שנים של עיסוק בתחום האירועים כקוסם וכממציא ומפעיל של הגמד הנעלם-משחקי חוויה מגנטיים לאירועים www.hagamad.co.il , החלטתי להעמיד את הידע הרב שצברתי לרשות המשפחות החוגגות. משיחות עם גולשים רבים בהזדמנויות שונות, שמחתי לגלות שהפורום הזה אכן מסייע למשפחות רבות להפיק את אירוע החלומות, להתרגש, ליהנות ולזכור. אם הודעה זו מתחילה לצלצל לכם כמו סיכום של תקופה, זה נכון. הערב אני כאן כדי להיפרד. נהניתי מאד מהקמת הפורום ומהניהול, אבל גם עייפתי. הגיע הזמן לפנות את מקומי ולהעביר את האתגר למנהל חדש שבוודאי יפיח רוח חדשה בתכתובת. מידי פעם אבקר בפורום ואמשיך לתרום מניסיוני ומרעיונותי, אבל הפעם כבעל ייעוד ולא כבעל תפקיד. אני מאד מודה לכל ההורים והילדים שאתגרו את כולנו בשאלותיהם, ולכל אלה שתרמו תשובות, הצעות ורעיונות מניסיונם האישי. תודה מיוחדת לאנשי המקצוע שהתארחו בפורום והאירו את עיני כולנו בתחומים ספציפיים הקשורים לאירועים. תודה להנהלת תפוז, ששיתפה פעולה בהקמת הפורום ואני מקווה שתמשיך ותטפח אותו. ולסיום, אם מישהו מכם מעוניין לקבל על עצמו את ניהול הפורום, הוא מוזמן להיכנס ללינק המצורף: . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp ולשלוח לתפוז בקשה לניהול הפורום: בברכה, יורם בר-סלע - מנהל הפורום

ברכת הדרך

יורם שלום ניהול פורום מעין זה, הוא משימה לא פשוטה. לא לכל אחד יש את היכול להתעלם מצרכיו האישיים, להמנע מלפרסם את עצמו ולענות, בכנות ובאובייקטיביות, לשאלות המועלות על ידי הגולשים. לא לכל אחד יש את הסבלנות ואורך הרוח, הדרושים, כדי להתמודד עם מפרסמים מתוסכלים, המנסים לזרוע רעל ולפגוע בפעילות הפורום. כמי שגולש בפורום, כבר זמן לא קצר, צפיתי בהערכה רבה בדרך הניהול שלך. בסבלנות, באדיבות ומעל לכל באיכפתיות והרצון הכן לעזור. אני מקווה כי מי שיכנס לנעליך ידע להמשיך ולטפח את מה שבנית כאן ולשמור על הרוח הטובה שהשרית. אני בטוח שאני מייצג את גולשי הפורום לדורותיו, כשאני מאחל לך דרך צלחה בכל אשר תפנה. תודה ולהתראות איל

תודה מקרב הלב

איל, תודה על הפירגון. לאורך כל הדרך אהבתי לקרוא את התשובות המקיפות שלך המפגינות ידע רב והתייחסות מעמיקה לצד התכנים של אירועי בר/בת-מצווה. זה בעיני הנושא החשוב ביותר שבו טיפל הפורום: איך להפוך את האירוע המשפחתי לבעל משמעות רבה, ייחודי ומותאם לטעם ולערכי המשפחה. שמחתי מאד על תרומתך בתחום זה ואני בטוח שאמשיך להנות בביקורי בפורום. גם כשנשמעו מעט צלילים צורמים שהשמיעו ספקים כאלה או אחרים (כנראה אי אפשר להימנע מחוסר הערכה ואי שביעות רצון של חלק מהציבור), אתה איזנת את הכף. אני מאד מודה על כך. ובהזדמנות זו, אני רוצה לומר לכל הספקים שעבורם הפורום מהווה חלון טוב לחשיפה שיווקית איכותית: כידוע לכם, אני עוסק בתחום האירועים. אני ממציא ומפעיל את משחקי הגמד הנעלם ומופיע כקוסם (לא הרבה זמן, רק 35 שנה... וארבעים ושלוש דקות). פעילותי בפורום בהחלט נועדה לקדם גם את העסק הפרטי, וזה אכן קרה. כדי ליצור תדמית מקצועית ולעורר עניין בשירותים שלי, לא צריך לספר עליהם כל הזמן. נהפוך הוא, הגולשים בפורומים מעריכים דווקא את הידע והניסיון המצטבר ולא את הפרסום. כולנו ממילא מותקפים בכמויות אדירות של חומר פרסומי (לפי מחקר אמריקאי, האזרח הממוצע נחשף לכ-3,000 מסרים פרסומיים ביום!). אז אני ממליץ לכולם, נצלו את חלון החשיפה הזה, אבל השכילו לכוון את המסרים שלכם בדרך שהקהל מוכן ומעוניין לקבל אותם. ראיתם בוודאי את התגובות הנזעמות על התפרצויות פרסומיות וכל מיני טריקים של המלצות מזוייפות על שירותים. הציבור אינו טיפש. יודעים לקרוא גם בין השורות. אני מאחל לכולם המשך פעילות ענפה. להורים ולילדים שעומדים לחגוג, מציאת פתרונות מתאימים והעשרת האירועים והחוויות שלהם. לספקים, חשיפה שיווקית יעילה והרחבת הפעילות העסקית. ולמי שסתם נהנה לקרוא את ההתכתבויות, המשך ההנאה וההעשרה. איל, שוב תודה לך. לולא תגובתך, אולי לא הייתי כותב את המילים האלה. יורם

../images/Emo43.gifפרישת מנהל הפורום../images/Emo43.gif

אנו מודים ליורם בר סלע על ניהולו המוצלח והמסור, ומאחלים לו בהצלחה והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים!
גולש/ת הרואה את עצמו מתאימ/ה לניהול הפורום, מוזמנ/ת לשלוח אלינו טופס בקשה לניהול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

יורם, תבורך על פועלך

הפורום הזה לבטח תרם רבות למשפחות שעמדו בפני החגיגה החשובה, והידע שנצבר בו עוד יתרום רבות. הקרדיט על כך נזקף לזכותך, על היזמות, ההשקעה הרבה והנתינה ברוחב לב. ברמה האישית, זו הזדמנות לפרגן לך חזרה על שפע הפירגון שהרעפת עליי בהזדמנויות שונות, ועל היצירתיות והחדווה שמלווה את העשייה שלך בפרוייקטים המגוונים בהם אתה מעורב. בהצלחה בהמשך
בידידות, רון

תודה למפרגנים

תודה לרון, לאמא אוהבת לשלושה ולשלושה שבזכותם האמא שלהם כאן בפורום. יורם

ליורם היקר - בשם כל הגולשים ההורים והמומחים:

תודה על ניהול למופת. היית גדול שנזכה להתראות בשמחות והמון הצלחה. אביטל אריכא -הלל הפקות

אביטל תודה

נחמד לדעת שבצד השני של המסך יש אנשים טובים שמעריכים את המאמץ. סופ"ש נעים. יורם

למעלה