אירועי השבוע

מחווה לפינק פלויד בצוותא ת"א 31.5

מופע חדש בהשתתפות ארבע להקות רוק ישראליות. קונצרט רוק ענק עם מיטב היצירות והאלבומים של להקת פינק פלויד. בהשתתפות: 1. להקת "רוקפור" מבצעת סיד בארט והשנים הפסיכאדליות 1968-1967, הקלאסיקות משני האלבומים הראשונים. 2. להקת "מג'נטיק" מבצעת את היצירה ANIMALS בשלמותה וקטעים מהאלבום MEDDLE. 3. להקת "היבריס" מבצעת את היצירה "הצד האפל של הירח" ואת האלבום WISH YOU WERE HERE. 4. להקת "אובלינס" מבצעת את היצירה "החומה" - THE WALL. אורך המופע כחמש שעות. קונצרט רוק פצצה - אל תחמיצו! צוותא 1 ת"א, יום ד' 31.5.06 בשעה 22.00 (ביום למחרת ערב חג שבועות). בהפקת "מועדון הרוק הישראלי". לאור הביקוש הרב למופעים שלנו בעבר שבהם כל הכרטיסים אזלו, מומלץ לרכוש כרטיסים מראש. מכירת כרטיסים מוקדמת החלה במשרד "קסטל" טל' 03-6045000. מחיר הכרטיס 100 ש"ח, מסומנים בישיבה בלבד, מספר המקומות מוגבל. כמו כן, ניתן לרכוש כרטיסים בחנות "האוזן השלישית" רח' קינג ג'ורג' 48 ת"א. מצורף עלון המופע. לפרטים נוספים באתר שלנו. ניתן לרכוש גם כרטיסים מראש באינטרנט ישירות מהאולם דרך האתר שלנו ודרך האתר של "קסטל".

adamik16

New member
ש~ב~ו~ע~ו~ת 31.5

ג'יספוט &ויסקאיה מציגים: את המסיבה הכי רטובה בשבועות@!$# ביקשתם איכות? קיבלתם איכות! 2 מועדונים בכרטיס 1 !! ג='=י=ס=פ=ו=ט &&ו=י=ס=ק=א=י=ה :] [: -dj vic -dj gal sabag -dj yossi dagan -dj baby g כ-ל-א6 -dj supreme מומי לוי! ועוד המון הפתעות במהלך הערב ! פרטים-0546284583 icq: 307002986 !! י=ה=י=ה --ח=ז=ק !!

דנטל

New member
אירועי השבוע

הודעות שלא מתייחסות לימים א'-ד' השבוע ימחקו מעל גבי שרשור זה. נא לפתוח הודעות אלה בנפרד.

קוואמי ולירון תאני - האיחוד!!!

איל פרידמן ולירון תאני יתקלטו בליין "מוות להיפ הופ" ב-Nellos איל פרידמן, הלוא הוא השדרן והראפר קוואמי, והעיתונאי והשדרן לירון תאני יעלו לעמדת הדי-ג'יי במועדון ה-Nellos בתל-אביב (רח' אילת 11) ויתקלטו יחדיו הערב, יום ג'. תאני וקוואמי הנחו במשך שנים ארוכות את תוכנית הראפ וההיפ-הופ "עסק שחור" בגלגלצ, ולפני שנתיים וחצי עזב קוואמי את התוכנית כדי להתמקד יותר בקריירה המוזיקלית שלו. הם אמנם יבצעו סוג של קאמבק, אך לא מדובר במוזיקת היפ הופ. קוואמי יצטרף לליין הקבוע של תאני במקום שנקרא "מוות להיפ הופ!". יהיו שם גיטרות, אלטרנטיב, מוזיקה מה"רוקסן", ה"פינגווין" ובעיקר מוזיקה שהולכת טוב עם ויסקי.

נבנבוני

New member
החיים משעממים

אני רוצה לצאת היום עם חברים לא נארה לי למסיבה אבל בא לי על מקום חדש ומעניין אני פתוח לכל הצעה וכל מקום(אזור תל אביב,הרצליה,ראשון,חולון בת ים ועוד בסביבה נ.ב אנחנו מעל 18 תודה לעוזרים

R O C K F O U R

New member
../images/Emo41.gif רוקפור במחווה לפינק פלויד

מהר מהר לפני שייגמר ! בערב מחווה יוצא דופן "ההיסטוריה של פינק פלויד" (ביוזמתו המבורכת של מועדון הרוק הישראלי), יתארחו רוקפור וינגנו סט מיוחד של פינק פלויד בתקופת סיד בארט והתקופה הפסיכדלית של 1967-1968. כמו כן, יופיעו בערב גם מג'נטיק, היבריס ואובלינס. מי שלא שמע את רוקפור מבצעים את See Emily Plays, לא ידע מהי שמחת בית השואבה מימיו. יהיה ערב עמוס, גדוש ומרגש ! הכל יקרה במועדון צוותא בת"א ביום רביעי, 31 במאי 2006, החל מ-22:00 ---------------------------------------------------------------------------------------- כרטיסים ניתן להשיג באוזן השלישית (03-6215215), במשרד הקסטל (03-6045000) וגם כאן שימו לב! הכרטיסים כבר כמעט ואזלו, אז אוצו רוצו ובלי להתמהמהמהמהמה...

למעלה