משהו טעים שהכנתי לשבת מאפה גבינות סגור חדש
מאפה גבינות סגור בנגיעות זיתים, פלפלים חצילים וטונה מאת:פירגה בצק : 200 גרם מרגרינה רכה קמח תופח 350 גרם --להתחיל ללוש עם 2 כוסות ולהוסיף לפי הצורך מיכל שמנת 9 אחוז - אפשר יוגורט 3% 15 זיתים שחורים בגודל בינוני מגולענים חתוכים לפרוסות קורט מלח לטעם ללוש ולאחסן שעה במקרר. לחלק לשניים לרדד ולשטח חלק אחד בתבנית משומנת. למרוח ממרח חצילים ופלפלים (קונים מוכן בסופר)- שכבה דקה כמו שמורחים חמאה על לחם לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה. להוסיף מיכל קוטג' או גבינת טוב -טעם ,או גבינה לבנה 5% על חצי לפזר טונה סחוטה מהשמן (קופסה או שתיים ,כמה שאתם רוצים) אני לא שמתי טונה על הכל כי לא כולם אוהבים. לרדד את החלק השני---ולכסות את הגבינות לחתוך לריבועים עד סוף התבנית לשים בכוס 2 ביצים ולמלא את הכוס בחלב או שמנת מתוקה ומעט פלפל שחור . לבחוש היטב. לצקת את הבלילה על המאפה באופן שווה.רצוי עם כף. לפזר שומשום,גרעיני חמניה ומעט עשבי טוסקנה לאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי. תבנית 27X33 משומנת. תהנו. ואגב, הבצק עם תוספת הזיתים יכול לשמש לבצק שטרודלים ובורקסים. תכינו ותהנו