האא..
ניסיתי לעשות את זה.. ישבתי עם 200 שורות קוד עד שכבר איבדתי את עצמי וכל הגיבוי האחרון נמחק לי לאלוהים יודע איפה... בגדול, הרעיון היה: >בדוק האם באפשרותך לנצח מייד-כן:בצע לא:עבור >בדוק האם ישנה "סכנה מידיית" כן:בצע חסימה לא:עבור >בדוק האם: >3 פינות ריקות- בצע הבא לא: עבור >בדוק האם רק פינה אחת תפוסה ע"י יריב-כן:בצע מיקום פינה לידו לא: עבור לאחרת >אחרת בצע: מקם רנדומלית באחת הפינות >בדוק האם פינה אחת שלך ושתי פינות שכנות פנויות, בצע:בדיקה >האם בין פינה קודקוד לא' אין סימון:מקם בפינה א' >אחרת האם בין פינה קודקוד לב' אין סימון: מקם בפינה ב' >אחרת:עבור >האם קיים מיקום שלי אשר השורה שלו ריקה-מקם מול סימון שלי: בצע >האם קיימת שורה ריקה לגמרי? כן:מקם במרכז...אחרת:משחק שלי מת זהוא... מהשהוא שבזמו חשבתי עליו לחישוב מהיר. בשביל לדעת מצב הלוח הייתי בודק על כל אחת מהשורות את החיבור שלהם. X קיבל ערך 7 O קיבל ערך 8 ריק קיבל 0 אש השורה שווה ל 0, כל השורה ריקה אם 21 משחק הוכרע לטובת לקוח... אם 24 משחק הוכרע לטובתי.. אם 16 חייבים לסגור במיידי אם 14 חייבים לחסום במידיי אם 8 בשורה יש רק עיגול אחד השאר פנוי- לסמן אם 7 בשורה יש רק איקס אחד, השאר פנוי - אולי לחסום ככה היה לי יותר קל בהתחלה, בהמשך טיפה הסתבכתי דווקא בגלל זה. תתחיל בקטן. שני יריבים-אחד מול השני והמחשב רק בודק מצב ואולי מייעץ לאחד מהם