איקס עיגול - הכיצד?

איקס עיגול - הכיצד?

כיצד נגשים לבניית משחק איקס עיגול (כאשר מדובר במשחק שחקן מול מחשב). אני מקווה שזה בסדר לבקש אלגוריתם / דוגמה לשיבוצים של המחשב, שצריכים להיות על בסיס עקרון מסוים, ולא באופן רנדומלי

zelig0n

New member
יש לך מספר אפשרויות...

1. JAVA 2. פלאש 3. JavaScript כמובן שאת צריכה גם אפליקציה על השרת (ASP, PHP, JSP
וכו') כדי לנהל את העניינים. אחרי שתבחרי באפשרות המתאימה נוכל להמשיך משם.

למה צריך צד שרת ../images/Emo4.gif ../images/Emo35.gif

ושיקרא על אלגוריתם מיני-מקס (או משהו כזה).

zelig0n

New member
טעות שלי...

משום מה חשבתי שמדובר בשחקן מול שחקן ברשת...

alexparks

New member
...

אני חושב שהעליתי משחק כזה פעם לפורום
בכל מקרה, זה לא משהו שקשה לבנות..

F00D Is G00D

New member
האא..

ניסיתי לעשות את זה.. ישבתי עם 200 שורות קוד עד שכבר איבדתי את עצמי וכל הגיבוי האחרון נמחק לי לאלוהים יודע איפה... בגדול, הרעיון היה: >בדוק האם באפשרותך לנצח מייד-כן:בצע לא:עבור >בדוק האם ישנה "סכנה מידיית" כן:בצע חסימה לא:עבור >בדוק האם: >3 פינות ריקות- בצע הבא לא: עבור >בדוק האם רק פינה אחת תפוסה ע"י יריב-כן:בצע מיקום פינה לידו לא: עבור לאחרת >אחרת בצע: מקם רנדומלית באחת הפינות >בדוק האם פינה אחת שלך ושתי פינות שכנות פנויות, בצע:בדיקה >האם בין פינה קודקוד לא' אין סימון:מקם בפינה א' >אחרת האם בין פינה קודקוד לב' אין סימון: מקם בפינה ב' >אחרת:עבור >האם קיים מיקום שלי אשר השורה שלו ריקה-מקם מול סימון שלי: בצע >האם קיימת שורה ריקה לגמרי? כן:מקם במרכז...אחרת:משחק שלי מת זהוא... מהשהוא שבזמו חשבתי עליו לחישוב מהיר. בשביל לדעת מצב הלוח הייתי בודק על כל אחת מהשורות את החיבור שלהם. X קיבל ערך 7 O קיבל ערך 8 ריק קיבל 0 אש השורה שווה ל 0, כל השורה ריקה אם 21 משחק הוכרע לטובת לקוח... אם 24 משחק הוכרע לטובתי.. אם 16 חייבים לסגור במיידי אם 14 חייבים לחסום במידיי אם 8 בשורה יש רק עיגול אחד השאר פנוי- לסמן אם 7 בשורה יש רק איקס אחד, השאר פנוי - אולי לחסום ככה היה לי יותר קל בהתחלה, בהמשך טיפה הסתבכתי דווקא בגלל זה. תתחיל בקטן. שני יריבים-אחד מול השני והמחשב רק בודק מצב ואולי מייעץ לאחד מהם

F00D Is G00D

New member
יודעת מה, עזבי

תכיני פותר סודוקו
יותר כיף,, האיקס עיגול מעייף מידי.. יותר מידי IF...

למעלה