פשוט תפתח הודעה חדשה ותחסוך בעיות
בשביל למנוע אי נעימויות ממך, פשוט תפתח נושא חדש מצידי על EKP ממתין להמראה. כנראה רק ככה אנשים פה מבינים, אל תעשה דין וחשבון לאף אחד, במקום לנצל שרשורים, תפתח נושאים חדשים. אני לא מאמין לאיזה רמה התדרדתם כאן, כולה הבחור רוצה להראות תמונות- מה קרה? לא נעים לך, פשוט אל תפתח את ההודעה. קחו דברים בפרופרציה! לגבי YHS, לא צריך להכביר במילים על הרמה שלך, אולי אתה מהנדס אוויראונטיקה, אבל אני מעודי לא התיימרתי להיות מקוצען בנושאים כאלה, אפשר לחשוב איזה הסבר נתתי לו על מדפים, אני בכלל נתתי הסבר על מדפים? אולי שמא אתה מתבלבל עם כנפונים. לא צריך להיות גאון פיסיקה כדי להבין שהם שם כדי לעזור למטוס ולא כדי שיהיה לאנשים להתעניין אם המטוס עם או בלי כנפונים. לגבי EYAL BO- הגדרה מילונית - 'נצל"ש= ניצול שרשור. ומשתמשים בו במקרים שיש לך שאלה קטנה שהתשובה עליה היא קצרה ולא גוררת אחריה דיון.' תמונה של מטוס של ציילנים לא תגורר דיון לעומקי הנשמה- הוא לא מנצל"ש לנושאים שאפשר לחרוש יומם וליל- אם כבר אתם כל הזמן מתדיינים על "למה הוא פתח נצל"ש? הוא לא היה צריך, מה הקשר?" וכיו"ב. לא ראיתי פה הרבה אנשים שפתחו נצל"ש ונרמסו פה, פרט ל"ברק תחת ענן" העונה לשם זיגי. במקום להתעסק בשטויות, תהנו מההנאות של החיים. כל טוב,