איקאה-היום שאחרי...

danii2

New member
איקאה-היום שאחרי...../images/Emo10.gif

לא קשור לפורום,אבל רק רציתי לשתף עם צילום מהאויר של איקאה.

79 Ori

New member
מה פתאום נסגר?

עכשיו הכל פתוח. 4 כיווני אויר....

harel91827364

New member
את איקאה לא רואים מהתמך ידידי!

איך הוא אמור לעלות על זה? הכל בצחוק! :)

eyal bo

New member
והקשר לשריפה באיקאה הוא...?

(אין שום למידה? או הבנה?)

danii2

New member
אני היתי בטוח

שאייר ברלין נחתה באיקאה../tapuzforum/images/Emo6.gif

boeing 747

New member
מסכים איתך -

סתם ככה שתדעו.. אומנם אני לא כותב פה כמעט ואף פעם אבל אני מבלה הרבה זמן בפורום הזה וכבר נמאס לראות את על ההערות האלה שאתם נותנים לו... חלאס אתם אנשים מבוגרים ואם נער בגיל 17 אומר לכם את זה אז באמת כדאי שתפנימו... כלכך הרבה אנשים שאני מכיר שהיו מסתכלים פה בפורום הזה פשוט לא נכנסים לכאן יותר כי זה מעצבן לראות את היחס הזה! אז קחו את זה לתשומת לבכם. חבל שתמשיכו להבריח מכאן אנשים.

eyal bo

New member
כנרה שהמשמעות של נצל"ש לא נהירה לך

תעשה שיעורי בית.

YHS

New member
אתה מבין.......

... פתאום אתה מוצא את עצמך מתווכח עם ילד בן 16 שגילה את הפורום ובטוח שהוא כבר יודע הכל על תעופה, כי הוא קורא "הטייס הצעיר" מגיל 6 וגם אחר כך נוזף בך או "מסביר לך" בשביל מה יש מדפים במטוס...... אז "הוא" (הג'נרי) ניצל"ש, ואישכל, וענה, ונזף, והסביר וגם עוד אומר לך: "אם לא מוצא חן בעיניך, אתה לא חייב להיכנס לפורום.... אתה רק מפריע כאן"

harel91827364

New member
פשוט תפתח הודעה חדשה ותחסוך בעיות

בשביל למנוע אי נעימויות ממך, פשוט תפתח נושא חדש מצידי על EKP ממתין להמראה. כנראה רק ככה אנשים פה מבינים, אל תעשה דין וחשבון לאף אחד, במקום לנצל שרשורים, תפתח נושאים חדשים. אני לא מאמין לאיזה רמה התדרדתם כאן, כולה הבחור רוצה להראות תמונות- מה קרה? לא נעים לך, פשוט אל תפתח את ההודעה. קחו דברים בפרופרציה! לגבי YHS, לא צריך להכביר במילים על הרמה שלך, אולי אתה מהנדס אוויראונטיקה, אבל אני מעודי לא התיימרתי להיות מקוצען בנושאים כאלה, אפשר לחשוב איזה הסבר נתתי לו על מדפים, אני בכלל נתתי הסבר על מדפים? אולי שמא אתה מתבלבל עם כנפונים. לא צריך להיות גאון פיסיקה כדי להבין שהם שם כדי לעזור למטוס ולא כדי שיהיה לאנשים להתעניין אם המטוס עם או בלי כנפונים. לגבי EYAL BO- הגדרה מילונית - 'נצל"ש= ניצול שרשור. ומשתמשים בו במקרים שיש לך שאלה קטנה שהתשובה עליה היא קצרה ולא גוררת אחריה דיון.' תמונה של מטוס של ציילנים לא תגורר דיון לעומקי הנשמה- הוא לא מנצל"ש לנושאים שאפשר לחרוש יומם וליל- אם כבר אתם כל הזמן מתדיינים על "למה הוא פתח נצל"ש? הוא לא היה צריך, מה הקשר?" וכיו"ב. לא ראיתי פה הרבה אנשים שפתחו נצל"ש ונרמסו פה, פרט ל"ברק תחת ענן" העונה לשם זיגי. במקום להתעסק בשטויות, תהנו מההנאות של החיים. כל טוב,

ofleisher

New member
WOW

מנהל חדש הגיע
נא תימנע מהערות ורעיונות שכאלו, תודה

למעלה