איציק תקף אותי
אתמול בערב הוא פשוט קפץ עליי ונתפס על היד שלי עם השיניים ברמה כזו שהייתי צריכה לזרוק אותו ממני.
אז מיד חיטאתי את השריטות העמוקות שהוא השאיר וזה הפסיק לדמם אחרי כמה זמן...
אחרי זה הוא תקף אותי וניסה לנשוך אותי כל הלילה.
אני בשליש הראשון של ההריון הראשון שלי.
זה הריון יקר מפז ואני פשוט לא יודעת מה לעשות
אני מתה על איציק. באמת. הוא אהבת חיי, אבל אתמול הייתי קרובה מאוד למצב של להוציא ואתו לחדר המדרגות ולסגור את הדלת
אני מתה מפחד שיקרה משהו. הגעתי למצב שאני מפחדת ממנו!
טוקסופלזמה זה לא אופציה מופרכת...נכון ללפני שבועיים לא נדבקתי, אבל בקצב הזה כבר אין לדעת.
ומה יהיה אחרי הלידה?
הוא כל הזמן קופץ, נושך ושורט. לרוב זה לא מפריע כי זה ביסים קטנים ותוך כדי משחק, אבל אחרי אתמול אני פשוט אובדת עצות...
חשבנו להביא עוד חתול ואולי זה מה שירגיע אותו, אבל אני פשוט מפחדת שאיציק ילמד את החתול השני להיות פסיכי כמוהו.
מה עושים?
-לא לפרסם בראשי בשום פנים ואופן!-

אתמול בערב הוא פשוט קפץ עליי ונתפס על היד שלי עם השיניים ברמה כזו שהייתי צריכה לזרוק אותו ממני.
אז מיד חיטאתי את השריטות העמוקות שהוא השאיר וזה הפסיק לדמם אחרי כמה זמן...
אחרי זה הוא תקף אותי וניסה לנשוך אותי כל הלילה.
אני בשליש הראשון של ההריון הראשון שלי.
זה הריון יקר מפז ואני פשוט לא יודעת מה לעשות
אני מתה על איציק. באמת. הוא אהבת חיי, אבל אתמול הייתי קרובה מאוד למצב של להוציא ואתו לחדר המדרגות ולסגור את הדלת

אני מתה מפחד שיקרה משהו. הגעתי למצב שאני מפחדת ממנו!
טוקסופלזמה זה לא אופציה מופרכת...נכון ללפני שבועיים לא נדבקתי, אבל בקצב הזה כבר אין לדעת.
ומה יהיה אחרי הלידה?
הוא כל הזמן קופץ, נושך ושורט. לרוב זה לא מפריע כי זה ביסים קטנים ותוך כדי משחק, אבל אחרי אתמול אני פשוט אובדת עצות...
חשבנו להביא עוד חתול ואולי זה מה שירגיע אותו, אבל אני פשוט מפחדת שאיציק ילמד את החתול השני להיות פסיכי כמוהו.
מה עושים?
-לא לפרסם בראשי בשום פנים ואופן!-