איפפפפפפפפפףףףףףףף

שקר החן

New member
איפפפפפפפפפףףףףףףף

יש לציין שתקופה ארוכה מאוד אנחנו נראים כמו חרא. הקבוצה לא מתפקדת וקבוצות עושות לנו בית ספר באה מכבי ת"א הזבל לקרית אליעזר ומנצחת אותנו בבית בושה וחרפה!!! הפגרה באה בזמן טוב, זמן להעיף את אלמושנינו ולשחרר את יעקובו ולהתחיל דרך חדשה. אם לא ניקח השנה את האליפות אנחנו פראיירים.

אפר0ק0ית

New member
אני לא חושבת ש...

לשחרר את יעקובו ולהעיף את אלמושנינו יעזרו במשהו. במקרה שלא שמת לב, יעקובו הוא השחקן הכי טוב מבחינת הבקעת הגולים, ולא הרבה יכולים לעשות זאת כמוהו. ולמה אתה רוצה שיעיפו את אלמושנינו?? לדעתי הוא שחקן טוב.

בהביבו

New member
אוי בי...איך שלא כותבים את זה!!!

מה בשם הרוחות היה אמור ליהיות ההפסד הזה?!?!?!? באמת חזרתי עכשיו מהמשחק..... הגול האחרון פשוט היה טיפששי לגמריי... אני אומר לכם אני לא יודע מה קורה!!! על תשימו לב למה שאני אומר..אני סתם נסער... תגידו יש חדש בקשר לאיגביני??יודעים מששההוווו???

אפר0ק0ית

New member
האמת שאני הייתי בטוחה שאחרי הגול

השני של מכבי חיפה, התוצאה תישאר כפי שהיא, טעיתי... ובקשר לאיגביני עדיין לא ידוע אם אני לא טועה אמרו שיודיעו אחרי הפגרה... {ואולי גם במהלכה כבר נדע...}

לכול חבורת הנמושות האלה:../images/Emo60.gif

אם זה מה שאתם חושבים על הקבוצה שלכם עדיף שתילכו לאהוד את באר שבע או שתי התל אביביות לחיפה לא היה על מי לשחק קטן פראליה יעקובו וז´אנו היו על הפנים רק זנברג יעקובו ובנאדו נלחמו... אחרי הפגרה חיפה תחזור עם הרכב שלם ואולי(כמו שהשמועות אומרות) עם בלם חדש(תנחשו במקום מי??? ~א~ג´~י~פ~ו~ר) נ´´ב ערן על תמחק את ההודעה בגלל שאמרתי להם נמושות, אני פשוט שונא אוהדים שאחרי תקופה רעה מתחילים להתייאש, זה רק יראה שאנחנו קהל זבל ואנחנו לא קבל זבל

בהביבו

New member
../images/Emo86.gif

אני מאמין שאם עד השבוע הקרוב לא יודיעו מה קורה עם יעקובו אז הוא לא יעזוב!!!!

אפר0ק0ית

New member
סליחה רגע אבל... יש לך פיצול??

אמרת מצד אחד שיעקובו היה על הפנים ואחרי סנטימטר הוא היה ברשימה של השחקנים שנלחמו...שזה אומר ש...? תסביר את עצמך. וחוצמזה שאני הסברתי למה חיפה לא ניצחה היום, ולא התייאשתי, אז אל תכליל.

אההה טעיתי....../images/Emo60.gif

לא ראיתי שכתבתי אני התכוונתי שהוא היה טוב יחסית למשחקים האחרונים שלו

../images/Emo31.gif

אחנו ריאלים ואמיתיים שיחקנו רע וזה עובדה אבל זה לא אומר שאנחנו אוהדים קבוצות אחרות אנחנו סכ"ה מעבירים ביקורת זה הכול

למעלה