איפורים לפורים- איפה שווה לקנות?

rnavina

New member
איפורים לפורים- איפה שווה לקנות?

שווה מבחינת מחיר סביר ואיכות סבירה וכמה שפחות חומרים מזיקים/לא ברורים.
משהו בסיסי לצורך איפור עדין.
תודה מראש

עלמה3311

New member
בשנה שעברה ראיתי בכפר השעשועים

ערכות בסיסיות של 6 צבעים
תשימי לב שזה צבעים לא עמידים ושיורדים בקלות - אחרת זה סיוט..........
יש של החברה הזאת ששכחתי את שמה (אם את רוצה אסתכל בבית שהם ממש איכותיים ויחסית לא יקרים) וראיתי שיש גם של פנינה רוזנבלום - אין לי מושג לגבי האיכות

עלמה3311

New member
לא ג'ייד

אני אסתכל בערב בבית...אנחנו משתמשים בזה לא רק בפורים, לפעמים סתם שבא להם שאצייר להם על הפנים חיות והם ממש איכותיים וגם יורדים בקלות
יש לנו 2 ערכות אחת של כמה צבעים ואחת שזה 10 צבעים קטנים שמתלבשים לאורך אחד על השני ...

מה רע בלאפר באיפור שלך?...

אם מדובר באיפור עדין כמובן (לא מסיכה של ליצן למשל
)
זה כמויות מזעריות הרי.

ראיתי בחנות לחומרי יצירה בסנטר

קונה שם הרבה אבל לא זוכרת את השם...מאי משהו? לא יודעת לגבי מחיר כי הם די יקרניות, אבל היה נראה איכותי, תתקשרי לשאול.

macaroni35

New member
איפור לפורים..

אני קונה איפור טוב של הגדולים, למשל קניתי עכשיו סט צלליות בסופר פארם ב-20 ש"ח...
כל הזמן יש מבצעים על סטים של קרליין/ג'ייד/ וכו'
קניתי נצנצים של GIOTTO שזה בצורת שפתון ורק שמים משיכה כזו עדינה בזוית העין .....
שפתון קניתי ב-15 ש"ח של המבצע במשביר לתרומה לאגודה למלחמה בסרטן ובלי שום קשר קונה תמיד שיש מבצעים
עולה לי עד 30 ש"ח.
ואת הטושים של חברת POSTERMAN עולים 14.90 עכשיו במבצע 12.90 איתם אני מציירת ממש בקטנה....מכירה?
אם תירצי אעלה לך תמונה. (בחנויות יצירה)

חשוב מאוד למרוח קרם לחות לפני איפור הפנים ואז גם אין בעיות וגם יורד בקלי-קלות.

עלמה3311

New member
מה את צריכה לאפר ?

יש איפור שיש לי כפול ואני יכולה להעביר לך
מה את בדיוק צריכה - לאיזה איפור ?

juspan

New member
למה שלא תקני פשוט איפור איכותי

רגיל של מבוגרים, לפי התקציב שלך. איזו קופסה קטנה של צלליות ומה שאת לא צריכה. מניחה שאת צריכה רק כמה דברים בסיסיים.

איכותי זה כבר עניין של גישה כמובן, או החברות המובילות בתחום בסופרפארם הקרוב לביתך, או לאחת כמוך איזה משהו בפינה של הקוסמטיקה באיזו חנות טבע (סופר אורגני ווטאבר, לא זוכרת אם יש כאלה בחנויות שאני מכירה בת"א, כי לא מגיעה לפינות האלה בד"כ. אבל אם יש אז כל מיני מוצרים של ד"ר האושקה למשל ושות').

juspan

New member
בסופר פארם תמיד יש מבצעים שווים

מה את צריכה בדיוק? כבר שנים לא קניתי "ערכה" אמיתית כזו. כמו שאמרו לך תוכלי להסתפק במוצרי לייף, זה בטוח עדיף על כל דבר בתחום שמוכרים בחנויות צעצועים שגם אותי תמיד מצמרר שמורחים במסיבות ואירועים על הקטנה שלי למשל כשמציירים לה חתול על הפנים. (אבל אני מאפשרת כמובן...).

rnavina

New member
תודה לכולן! אבדוק ברשתות הפארם/משביר לגבי

מבצעים.

shtuli

New member
לGIOTTO יש צבעי איפור איכותיים וטובים

זוכרת שיש להם תקן של מכון התקנים אבל לא מעבר לזה.

למעלה