איפה שרשור הטקסטיל

מ ש כ י ת

New member
איפה שרשור הטקסטיל../images/Emo35.gif

עד שיש לי שאלה הוא נעלם... אתם זוכרים את הוילונות שהיו תולים על החלון עצמו? היו תולים אותם על ווים כאלו עם חוט מתכת/ גומי שהיה מושחל על הוילון (כמו שיש במכוניות). אני צריכה את החוט הזה, איך קוראים לו? ואיפה משיגים אותו בירושלים? או שבכלל איפה / באיזה סוג חנויות אפשר להשיג כזה.

בחנויות לוילונות , ואני חושבת

שבחנות הזו בירושלים בפינה בככר השבת, אם אני לא טועה בכל אופן בשוק, אם אני חושבת שיש אם דחוף מסר אלי ואביא לך יקירה פנינה

sophies

New member
שירשור טקסטיל

בכל חנות לחומרי בנין קונים את זה לפי מטר, צריך לקנות גם את הווים שמתחברים למסגרת של החלון או הדלת וגם את הלולאות שמתחברות לקפיץ הזה. חשוב לקנות מעט קצר יותר מהמסגרת גם כי הלולאות תופסות אורך וגם כדי שיהיה מתוח בלי בטן

naomib

New member
../images/Emo141.gifעדי שלום

קיבלתי מחברה כמה חולצות טריקו משעמממות להריון יש לך רעיונות איך אפשר לעשות אותם קצת יותר מענינות? תודה נעמי

גלשי

New member
עדי עסוקה בשמחה גדולה...אני כאן...

תמיד ניתן להוסיף תחרות, חרוזים, אפליקציה מוכנה או אפליקציה שאת תופרת בעצמך (אפשר לגזור בד פרחוני ולעבוד איתו ואת אותו הפרח לחבר גם על גבי המכנסיים - יוצר חליפה תואמת), אפשר לסרוג מפיות במסרגה אחת בחוט עדין ולחבר, ניתן להוסיף כיס מקושט, קישוט בכתפיים של סרט צבעוני עליון (יש סרטים יפיפיים לפי מטר), ניתן לשנות את מיפתח הצוואר, לסרוג צווארון תחרה ועוד....... אשמח לעזור תמיד! לעדי! לא לוקחת את מקומך החשוב ...רציתי רק לעזור....

sophies

New member
יש באממרים רעיונות לשידרוג בגדים

אך לרענון: 1. לקנות דפים מתגהצים למדפסת ולהדפיס מה שרוצים 2. לצייר 3. לצבוע במכונה 4. להוסיף כפתורים פאייטים, אפליקציות, סרטים תחרה וכו'. 5. אם יש לך כמה חולצות דומות, אפשר להחליף את השרוולים בינהן כדי שיהיה יותר מענין. בהצלחה

אפרתינה

New member
מעתיקה מה שכתבתי לים כחול !

ברח' קינג גור'ג מול הסברו יש מלא חנויות של בדים. פשוט תכנסי לכל אחת מהן - אני לא זוכרת באיזה מהן קניתי . ותבקשי חוט כזה לתלות את הוילונות . הם יודעים למה את מתכוונת. וזה עולה גם גרושים !!! זה הולך לפי מטרים אז תמדדי מראש כמה שאת רוצה ותקחי קצת ספייר שיהיה ואל תשכחי שבנוסף לחוט הם ייתנו לך עוד ברגים קטנים שאותם צריך לחבר אחד לחוט ואחד לקיר.

מ ש כ י ת

New member
תודה אפרתינה

אני צריכה קרוב ל-10 מטר, כל החלונות בקומה העליונה + חלונות הרכב של הבעל. ושאלה (או 2 ליתר דיוק): אם אני לוקחת 10 מטר שלמים הם יתנו לי כמה ברגים שאני צריכה או שאת זה קונים בנפרד? את יודעת בערך כמה עולה מטר?

אפרתינה

New member
תשובות :

אין סיבה שלא ימכרו לך 10 מטר, אם לא ירצו תלכי אחד אחרי השני ותקני את הכמות שאת צריכה. החנויות גם ככה צמודות אחת לשניה אז לא נורא.
את הברגים הם צריכים לתת לך!! תבקשי אם ישכחו לתת לך. חוצמזה מוכרים אותם גם בכל חנויות עשה זאת בעצמך . ועדיף שיהיו קצת ספייר בבית על כל צרה שלא תהיה.
והמחיר ! זה הולך להפתיע אותך אבל ממש גרושים!! כמה שקלים לכל מטר. שיהיה בהצלחה !!!

למעלה