איפה קונים ניר קופי צהוב ומה מחירו? חפשתי ולא מצאתי
T t42 New member 16/3/05 #3 הקופי הצהוב משמש בדרך כלל להעתקות של גיזרה לבד ..כך שאפשר למצא אותו גם בחנויות לצרכי תפירה לגלנטריות ,,,ועד כמה שזכור לי המחיר זול למדי....
הקופי הצהוב משמש בדרך כלל להעתקות של גיזרה לבד ..כך שאפשר למצא אותו גם בחנויות לצרכי תפירה לגלנטריות ,,,ועד כמה שזכור לי המחיר זול למדי....
S sharonit3 New member 16/3/05 #5 אם הבנתי נכון את לא מתכוונת לקופי של בורדות נכון???? את הקופי שאני הבנתי אפשר לקנות בארטא ודומיהם. זה עולה 18 ש"ח לגליון די גדול שמחזיק הרבה הרבה זמן ויש גם בשחור. את מה שמעבירים עם הקופי מוחקים אחר כך וזה יוצא. ממש פתרון נהדר.
אם הבנתי נכון את לא מתכוונת לקופי של בורדות נכון???? את הקופי שאני הבנתי אפשר לקנות בארטא ודומיהם. זה עולה 18 ש"ח לגליון די גדול שמחזיק הרבה הרבה זמן ויש גם בשחור. את מה שמעבירים עם הקופי מוחקים אחר כך וזה יוצא. ממש פתרון נהדר.
צ ציפי אדן New member 16/3/05 #7 לציור על עץ הקופי הצהוב הוא לא זה של הבורדות אלא נייר הרבה יותר עדין ולא מוריד צהוב על המשטח. תמצאי אותו בכל חנות לציוד לציור על עץ.
לציור על עץ הקופי הצהוב הוא לא זה של הבורדות אלא נייר הרבה יותר עדין ולא מוריד צהוב על המשטח. תמצאי אותו בכל חנות לציוד לציור על עץ.
D dafnas1 New member 16/3/05 #8 אם זה לציור על עץ אז יש סוג שהוא טוב יותר מזה שמיועד לבד,ונמכר בחנויות הובי למיניהן בהן ישנם חומרים לציור על עץ.אפשר למצוא אותו גם בצבע לבן,אדום צהוב,שחור.
אם זה לציור על עץ אז יש סוג שהוא טוב יותר מזה שמיועד לבד,ונמכר בחנויות הובי למיניהן בהן ישנם חומרים לציור על עץ.אפשר למצוא אותו גם בצבע לבן,אדום צהוב,שחור.
ש שוקולד חלב תפוז New member 16/3/05 #9 תודה לכל המשיבות../images/Emo140.gif לציור על עץ וכזה לא מצאתי בחנויות יצירה. האם יש חנות מסויימת באיזור ת"א-ר"ג-השרון שבה מוכרים נייר קופי צהוב לציור על עץ (לא לתפירה)?
תודה לכל המשיבות../images/Emo140.gif לציור על עץ וכזה לא מצאתי בחנויות יצירה. האם יש חנות מסויימת באיזור ת"א-ר"ג-השרון שבה מוכרים נייר קופי צהוב לציור על עץ (לא לתפירה)?