איפה עדיין משדרים את הסדרה הזו?
Shiri from the block Active member 16/2/14 #1 לצערנו לא משדרים אותה יותר אבל אפשר לצפות בדרכים חלופיות
E Ethan Dark Warrior New member 27/2/14 #2 כגון? אוסף הדיסקים של שירה? ב95' בכלל היו דיסקים או קסטות?
Shiri from the block Active member 28/2/14 #1 האמ סליחה.. לי יש מארז DVD מאוד יפה של זינה! וחוץ מזה אתה יודע את הדרכים האחרות ואתה יודע שאסור להגיד אותם בתפוז
האמ סליחה.. לי יש מארז DVD מאוד יפה של זינה! וחוץ מזה אתה יודע את הדרכים האחרות ואתה יודע שאסור להגיד אותם בתפוז
Shiri from the block Active member 28/2/14 #1 האא נכון! שכחתי שגם לך יש! ואת מסתירה את זה מאחורי מארזים של דר' הו וכאלה בכלל לא יודעים שזה קיים
L limors2 Active member 28/2/14 #4 חחחחחחחחח לא נכון!! המארזים יושבים אחד על השני כי אין לי מקום לסדר אותם בצורה אחרת, אבל מול כל הערימה יש את המארז 10 שנים השחור אז רואים זינה בצורה ממש בולטת! זה אפילו לא באותו מדף של דר' הו
חחחחחחחחח לא נכון!! המארזים יושבים אחד על השני כי אין לי מקום לסדר אותם בצורה אחרת, אבל מול כל הערימה יש את המארז 10 שנים השחור אז רואים זינה בצורה ממש בולטת! זה אפילו לא באותו מדף של דר' הו
Shiri from the block Active member 28/2/14 #1 האאאא סליחה כי לזינה עדיין אין את הכבוד של להיות באותו מדף כמו דר הו
L limors2 Active member 28/2/14 #5 זה הכל מקום!!! המדפים שלי ממש מכוערים עכשיו כי לא היה מקום לסדר בצורה נורמלית
E Ethan Dark Warrior New member 28/2/14 #6 אז רק אצלי יש על הספריה אלבומים, ספרי בישול וספרים של יואל גבע?
L limors2 Active member 28/2/14 #7 יש לי מעל הספריה מדף ספריה אמיתי. אבל יש בו ספרי קריאה, ו2-3 ספרי עיון. ושום בישול.
E Ethan Dark Warrior New member 28/2/14 #10 חח יש לי על המדף מדריכים של אופיס 2003 שמעולם לא נקראו מעבר לרפרוף זריז..
E Ethan Dark Warrior New member 25/5/14 #17 חחח מעניין אותי אם כשתראי את ההודעה בעתיד.. נניח עוד 5-10 שנים.. מעניין מה תחשבי אז על DVD.. (איזו ענתיקה אני חח)
חחח מעניין אותי אם כשתראי את ההודעה בעתיד.. נניח עוד 5-10 שנים.. מעניין מה תחשבי אז על DVD.. (איזו ענתיקה אני חח)