מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
ביבי מנהל מזעזע,שכחת את כל האנשים שאומרים את זה.גם ביבי, גם מנהל וגם משפיע, יחס ישר ושימשיך כך![]()
אנשים שהיו קרובים אליו.
ביבי מנהל מזעזע,שכחת את כל האנשים שאומרים את זה.גם ביבי, גם מנהל וגם משפיע, יחס ישר ושימשיך כך![]()
נראה שאתה שכחת את המליונים ששוב ושוב אומרים דווקא את ההיפך הגמור ביום הבחירותביבי מנהל מזעזע,שכחת את כל האנשים שאומרים את זה.
כ"כ מזעזע שעומד על כל הציפיות מאז שנפל לו האסימון והתחיל לדבר ערבית.ביבי מנהל מזעזע,שכחת את כל האנשים שאומרים את זה.
אנשים שהיו קרובים אליו.
חחחכ"כ מזעזע שעומד על כל הציפיות מאז שנפל לו האסימון והתחיל לדבר ערבית.
מענייןחחח
ביבי לא קובע את מי מתקיפים ואיפה מחליפים שלטון,זה סדר עולמי חדש -
מי ששולט מאחורי הקלעים במדינות המערב.
אלוהים טיפה מזיז דברים - דוחף אותנו בכיוון הנכון.מענייןחשבתי שתגיד שהייצור הדימיוני הוא הקובע.
לדעתך, ביבי וטראמפ הם שליחים שלו?אלוהים טיפה מזיז דברים - דוחף אותנו בכיוון הנכון.
למשל נניח הפיתרון הנכון הוא לבדוק במחברת שלנו על השולחן,
פתאום תהיה לנו הרגשה להסתכל על המחברת.
אבל מכאן ועד לבצע בנחישות מה שיש שם זה כבר שלנו - בחירה אנושית.
אין דבר כזה שליחים של,לדעתך, ביבי וטראמפ הם שליחים שלו?![]()
אז אתה בקטע של שליחות קטלנית בחסותו?אין דבר כזה שליחים של,
כולנו אותו דבר.
יש כמה חייזרים מסתתרים ביננו במסווה של אנשים אבל 99.999 אחוז הם אותו דבר
אין יתרון אחד "מבחינה אלוהית" לאדם אחד על שני.
?אז אתה בקטע של שליחות קטלנית בחסותו?![]()
בשליחות קטלנית, החייזרים נכנסו לתוך אנשים ולא היה ניתן לדעת שהם חייזרים.
עד כמה שאני זוכר - הוא דגם את האיש וחיקה אותו אבל לא "השתלט" על הגוף שלו.בשליחות קטלנית, החייזרים נכנסו לתוך אנשים ולא היה ניתן לדעת שהם חייזרים.
לא צפית בכל הסדרה או לחלופין, אתה סנילי?עד כמה שאני זוכר - הוא דגם את האיש וחיקה אותו אבל לא "השתלט" על הגוף שלו.
רק בג'נסיס - בשאר לא.לא צפית בכל הסדרה או לחלופין, אתה סנילי?![]()
אני גם לא מטריח את עצמי לזכור, פשוט זוכר בטבעיותרק בג'נסיס - בשאר לא.
Terminator Genisys: In this timeline, John Connor is transformed into a T-3000, a hybrid created by exposing a human to nanomachines, rewriting their cellular structure, which can be interpreted as a technological hijacking of his body.
אני לא מטריח את עצמי לזכור כאלה שטויות...
אני בן אדם שחושב על דברים עמוקים לא זוטות כמוך.
האמת לא זכרתי את הקטע הזה כי הוא לא נראה לי הגיוני,אני גם לא מטריח את עצמי לזכור, פשוט זוכר בטבעיות![]()
וכל השאר כן?האמת לא זכרתי את הקטע הזה כי הוא לא נראה לי הגיוני,
גם נדלקתי על הרעיון של הנוגע במשהו ויכול להידמות לו.
אם אתה מזכיר לי אולי אני אזכר,ברור שאני לא מחשב שמאחסן הכל בצורה נגישה.וכל השאר כן?![]()
כן, אין לך הרבה שם למעלהאם אתה מזכיר לי אולי אני אזכר,ברור שאני לא מחשב שמאחסן הכל בצורה נגישה.
אני לא מעמיס על המוח בלזכור שטויות,היתרון שלי זה יכולת ניתוח.כן, אין לך הרבה שם למעלה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.