הרץ חיפוש על הניק שלךאיפה כל ההודעות שלי?
כבר 2 פוסטים שפתחתי נעלמו. אני פונה למנהלי הפורום, האם אתם מוחקים את ההודעות שלי?
הנה לינק לחיפוש הישן והטובהרץ חיפוש על הניק שלך
אני מצאתי לא מעט הודעות שלך. מצ"ב אחת למטה. ישנו ממשק חדש בחיפוש המתקדם. הקלד את הניק שלך בשדה החיפוש, סמן V על שם משתמש וסמן גם את טווח התאריכים. מייד תקבל את הודעותיך מהתקופה האחרונה. מה לעשות, אם קצב ההודעות גבוה, ולפעמים אנשים גם לא מקפידים על שירשור כשאפשר, אז הודעות מלפני כמה ימים מוסטות הרבה אחורנית.
הקישור זה כבר איננו עובדהנה לינק לחיפוש הישן והטוב
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_79277819.htm פורום שוק ההון הוא מספר 29 תפוז יכולים להרגיז את כל ציבור הגולשים עם חיפוש מסורבל, ולא יהיה להם אכפת. רק בשביל לדחוף לנו עוד קצת פרסומות ולהם עוד קצת $$
dw... ביצעתי חיפוש עוד לפני ששאלתיהרץ חיפוש על הניק שלך
אני מצאתי לא מעט הודעות שלך. מצ"ב אחת למטה. ישנו ממשק חדש בחיפוש המתקדם. הקלד את הניק שלך בשדה החיפוש, סמן V על שם משתמש וסמן גם את טווח התאריכים. מייד תקבל את הודעותיך מהתקופה האחרונה. מה לעשות, אם קצב ההודעות גבוה, ולפעמים אנשים גם לא מקפידים על שירשור כשאפשר, אז הודעות מלפני כמה ימים מוסטות הרבה אחורנית.
חיפוש בתפוזdw... ביצעתי חיפוש עוד לפני ששאלתי
ויש בעיה כאשר מבצעים חיפוש לפי כינוי, בד"כ כשלוחצים על חיפוש לפי כינוי אמורה להופיע תיבת טקסט אשר מכניסים בה את הכינוי אך כעת היא לא מופיעה ובדקתי זאת על 2 מחשבים שונים. בכול אופן, היו לי 2 פוסטי שנעלמו: 1. Fuck Nasdaq... אני מוכר את התיק 2. לאיפה נעלם הפוסט שלי אתם יודעים מה מצחיק? אפילו הפוסט הזה לא מופיע בתוצאות החיפוש עבור הניק שלי.
FUCK NASDAQ קייםdw... ביצעתי חיפוש עוד לפני ששאלתי
ויש בעיה כאשר מבצעים חיפוש לפי כינוי, בד"כ כשלוחצים על חיפוש לפי כינוי אמורה להופיע תיבת טקסט אשר מכניסים בה את הכינוי אך כעת היא לא מופיעה ובדקתי זאת על 2 מחשבים שונים. בכול אופן, היו לי 2 פוסטי שנעלמו: 1. Fuck Nasdaq... אני מוכר את התיק 2. לאיפה נעלם הפוסט שלי אתם יודעים מה מצחיק? אפילו הפוסט הזה לא מופיע בתוצאות החיפוש עבור הניק שלי.
yair, יש לך את הלינק במקרה?FUCK NASDAQ קיים
אני ראיתי אותו אתמול הוא שורשר לאיזה הודעה שיש לה הרבה הודעת אז היא מופיעה סגורה. כתבת שם שאתה מוכר את כל התיק שלך נו מכרת בסוף?
לינקyair, יש לך את הלינק במקרה?
ואיש השקים, אני כן ביצעתי את החיפוש בצורה שאמרת ולמרות זאת הפוסטים ההם לא הופיעו. yair, רוצה לשמוע משהו מצחיק? הייתי מוכר את התיק אבל לא התעוררתיהייתי ער אותו לילה עד 8 בבוקר וכיוונתי שעון ל 10 אבל לא התעוררתי, אם הייתי ער הייתי מוכר. בגדול - אני רוצה קצת מנוחה מהבורסה. כל יום אני קורא גלובס, קורא הרבה ספרים שהם מתחום הכלכלה, וזהו זמן איכות שפעם הייתי מקדיש גם לדברים אחרים וכיום השתלט עליו רק התחום הכלכלי. לא רק זה, אני תמיד ער בבקרים ליום המסחר מה שמשפיע לרעה על השינה שלי. בגדול, זמן ההשקעה שלי בבורסה מניב תשואות אולם זה הפך להיות כמו עבודה שנייה. אני שוקל להתחיל להישאר במניות לטווח ארוך - זה לא יתן תשואה גבוהה כמו שאני מסוגל להניב במסחר חודשי אבל לםחות זה יגזול ממני פחות זמן ותשומת לב.
תודה יאיר, מי קם עם הרעיון...לינק
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=79367187
מה שהיה היהאיפה כל ההודעות שלי?
כבר 2 פוסטים שפתחתי נעלמו. אני פונה למנהלי הפורום, האם אתם מוחקים את ההודעות שלי?
שאלהמה שהיה היה
תהיה תכליתי, תסתכל קדימה
למה הכוונה אם אני יודע משהו?שאלה
יודע משהו על מניה בשם מתב? ת"א 100 תודה על תשובתך
אייל, 423012 לקראת אמצע החודשאיפה כל ההודעות שלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.