איפה הייתי עד עכשיו:)

איפה הייתי עד עכשיו:)

אה כן, בפורום השכן 'בגידות ואהבה אסורה'...שזה כל כך פסה...כמה נחמד למצוא אתכם:) אל תשימו לב לניק, זה עוד מתקופת הנישואין האומללה שלי (ויש מצב שאם הוא היה מסכים להתפתח איתי לטובת שלישיה, עוד היינו נשואים היום:) לאחרונה פגשתי זוג מדהים ונוצר קליק מטורף בין שלושתנו. גם משיכה מינית וגם הראש דומה ופשוט כיף לנו יחד...לפעמים אני באה סתם לבקר עם הקטן שלי אצלם...ארוחות יחד ועוד..(גרים באותו ישוב והילדים באותו ביה"ס...אז אנחנו מאודדדד נזהרים) אנחנו קצת מעבר לשלישית סקס, זו ממש חברות+סקס פיצוץ:) אין דבר שנעשה בלי ידיעת מישהו...כלומר אם בא לי עליו לבד, אני מדברת איתה..ולא, אני לא מאוהבת בו! פשוט חושבת שהוא אחלה.. ומה שהדהים אותי זה האהבה האדירה בינהם והיכולת של שניהם לפרגן אחד לשני. לפעמים היא עם מישהו, לפעמים הוא הולך ולפעמים הם מצרפים גבר או אישה..מגוונים יפה.. וזה מביא אותי לשאלת הפוליאמוריה...מה אתם חושבים על זה? והאם זה לא מה שבעצם קורה בזוגיות פתוחה? הפוליאמורים טוענים שטבע האדם בנוי עם יכולת אהבה ליותר מבנאדם אחד..

בוגאטי

New member
כיליד שנות השישים העליזות

אני יכול לספר שאצלי בגן זה לא היה.

PLAMAR

New member
כלכך קשה לענות על שאלה כזו

על רגל אחת...אבל בגדול אני מאוד מאוד מעריך את הזוג שאת מדברת עליו, זהו שיא היופי לדעתי לנהל מערכת חופשיה פתוחה ומפרגנת, בניגוד למה שקראתי פה מכמה חברים שהם מבחירה לא משתפים בכל הפרטים...פה קיים שיתוף מלא, אפילו סקס משותף( מה שאשתי לא מוכנה לשמוע אפילו :) ואני מכבד את רצונה ) וכן אני מאמין שאפשר לאהוב יותר מבן זוג אחד! לכל אהבה יש את האופי והיופי שלה, פה בכלל את מדברת אפילו על חברות משולשת ...שאפו...מאחל לך שרק תהני ושלא יגמר לעולם :)

אתה עושה עיוות למה שנכתב כאן

מערכת חופשיה ופתוחה אינה נוגדת שמירה על פרטיותו של הנוסף. אם אני לא מספרת כמה גדול הזין של הנוסף שלי, זה אומר שאני לא מספיק פתוחה? או שבעלי לא מפרגן לי? אגב, אנחנו לא משתפים בפרטים העסיסיים ועדיין הנוספת של בעלי ואני חברות טובות מאוד, אנחנו מבלות המון יחד והיו אפילו פעמים שיצאנו לבלות בשלישייה.........אפילו לצימר נסענו עם הנוספים שלנו פעם
אין סודות אצלנו, אין הסתרות ועדיין אפשר לשמור על פרטיות בתוך הפתיחות הגדולה הזו.

PLAMAR

New member
עיוות?

לא נאמר פה שלא משתפים בפרטים מסוימים? פרטים עסיסים וכו.. לא שמעת אותי אומר שהדרך של שמירה על פרטיות הנוסף היא טעות או לא נכונה, נכון? כל מה שאמרתי שיפה לראות שיש שיתוף מלא מה פה לא בסדר? ועד כמה שזכור לי אפילו בתגובה אחרת רשמתי שאין בזה חוק כל אחד ומה שנכון לו וטוב לו...זו רק דעתי האישית וחבל לעוות את הדברים שלי....איש איש באמונתו .....חבל שלא הבנת נכון.

לא לכעוס../images/Emo24.gif

מותר ואפילו רצוי להתווכח, תאר לך שכולנו היינו חושבים אותו הדבר, כמה משעמם זה יכול היה להיות
אני לוקחת חזרה את המילה "עיוות". דווקא הבנתי אותך מצויין וזה בסדר לחשוב אחרת ממני
חג שמח

PLAMAR

New member
חג שמח לך ולכל החברים

לא כועס :) ....סתם עקרב עקשן שעומד על שלו חחחח כל אחד והראש שלו
הכל באהבה

KingLion

New member
פוליאמורה ,לא קל ליישום אבל מאתגר

לא קל ומובן מאיליו לתחזק זוגיות "רגילה " לאורך שנים עם אהבה גדולה מכאן שעוד בן או בת זוג קשה עוד יותר ...כשפורטים לפרטים את החיים המשותפים זה עוד יותר קשה כי חייבים לרדת לפרטים: עם מי אני אהיה היום ולמה ..?מי ישטוף כלים ..?מי יעשה קפה ..? מי ייפגע...? זו אוהבת וחייבת מזגן קרררר והשניה לא אוהבת מזגן... לכל אחת מזג ואופי מעט שונה.... ואני נמשך ואוהב כל אחת מהן על מה שיש בה. אומרים ומספרים, שפעם חיו כך אבל מעמד האישה היה כזה שזה נעשה לצרכי הגבר ולא לזוג . חבר סיפר לי פעם שהיה ניסיון שכזה לבנות חברה פלאימורית בארץ וזה לא החזיק מעמד הרבה זמן בגלל ה"פרטים הקטנים "...כסף ,קנאה , צרות עין וכו' כחברות זו חוויה כייפית ,כייף אמיתי וכן , אפשר לאהוב יותר מאיש אחד או אישה אחת זו חוויה נפלאה למי שזוכה לחוות אותה ... ופתיחות ...אנחנו משתפים בחוויות ולא בפרטים ,הפרטים הם חלק אינטימי ויחודי של כל אחד .

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני יודעת מנסיוני שאפשר לאהוב יותר מבן זוג אחד בו זמנית
לגבי הפרגון והפתיחות - אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי ובכל זאת - לדעתי זוגיות פתוחה לא יכולה להתקיים ללא שני המרכיבים הללו
אגב, יש הבדל גדול בין לעשות דברים ללא ידיעת בן הזוג לבין לא לשתף בפרטים עסיסיים.

נשמע מדהים

אני מקווה עבור כולכם שגם ימשיך זמן רב קשר כזה נדיר למצוא נדיר מאוד אני מרגישה שלנו היה בעבר קשר כזה עם עוד זוג, אשר נפסק מסיבות שונות ומשונות, ואני עד היום חיה בקצת געגוע לסוג המאוד מיוחד הזה של קשר קשר שלא היתה בו התאהבות, לא היתה רומנטיקה, כן היתה חברות נהדרת בין המשפחות כמשפחות ובין האנשים כאנשים (טוב.יותר בינינו הנשים, בכל זאת קצ'קעס) והיה בו גם סקס מרגש ומענג אני במקומך הייתי בעיקר חיה את הרגע, נהנית מההווה ולא חושבת יותר מידי בגדול ובעתידי תהני ממה שיש, תחגגי את זה ופוליאמוריה? בישראל 2011? לדעתי לא סביר, נדיר נדיר, על תקן אגדה נחמדה ואוטופיה מעניינת ולא משהו פרקטי ממש

תודה רבה!

מרגישה גם שהקשר הזה נדיר גם בתוך התחום של שלישיות:) וחוגגת בכיף. ההסכם הוא שלא שומרים כלום בבטן ואם עולה עניין אז מיד מיישרים קו. לגבי פולאמוריה בישראל של 2011 אז דעי שיש קהילה כזו במרכז הארץ בעיקר אך גם בפריפריות שלא רק שחיים ככה כעקרון, אלא אף בקשר של מפגשים חברתיים..(לא חיים כקהילה סגורה חלילה..אבל בקשר על בסיס הפוליאמוריה) לא תאמיני כמה זוגות שנראים לנו על פניו כ''נורמטיביים" בעצם חיים באהבה עם עוד כמה פרטנרים:) חג שמייח

משמח לשמוע שיש כאן קהילה

פוליאמורית בישראל, איך מגיעים אליהם?? ובאמת מעניין לדעת כמה חיים כך,לי תמיד זה נראה תופעת שוליים שבשוליים. יש הבדל לדעתי בין יחסים פתוחים לפוליאמריה,אבל כמובן שיש הרבה ווריאציות של בין לבין . ונפלא הקשר שיש לך עם בני הזוג,נשמע שהוא טוב לכולכם וזה חשוב.

גגלי

יש פורום (עם הממשק הכי מרגיז ביקום) של פוליאמוריה בישראל גגלי ותגלי עד כמה זה קטן ולא מאוד חי..

כיוון שכבר חקרתי את הכיוון

אני מודעת לגודלה, או יותר נכון קוטנה, של הקהילה הזו ולעובדה שמדובר באנשים שרובם צעיר ממני ומאוד לא ממוסד יחסית אלי (כלומר - לא שהוא זוג שהם בני 30+2 ילדים+כלב+משכנתא ) הניסיון שלי גם הראה שהרבה מידי חינוך ותרבות וחיברות עשו עבודה טובה מכדי לאפשר לי להסתגל לסגנון החיים הזה באמת ובתמים מבחינתי זה רעיון נחמד, אידיליה, אוטופיה, לא משהו שהוא בגדר ממשות

גם את כנראה משהוא מיוחד

לא פשוט להיות בקשר כזה עם זוג שמצוי בזוגיות פתוחה, גם מהצד שלך בטח ההסכם שלא שומרים כלום בבטן מאוד עוזר לקיים שלישיה כזאת וגם הביטחון שלך בעצמך, במי שאת..

../images/Emo178.gif

נשמע לי שעלית על דרך המלך אולי גם על המלך והמלכה
גם ... חג שמח שיהיה

yi63

New member
הי

אנחנו זוג חמוד לאללה מחפשים להתנסות לראשונה בשלישיה בעיקר עקב סקרנותי (האשה) בלהתנסות עם אישה. יש מצב שאת מנסה אותנו גם כן? בת כמה את?

doron68

New member
מעניין לקרוא את המילים שלך

מכיוון שאני כל כך מזדהה עם מה שהעלית פה, זה פשוט מדהים. לדעתי הצנועה, אורח חיים פוליאמורי יכול להיות פתרון מעולה לאנשים רבים וכן, אני ביניהם. מניסיוני הדל של חיים פוליאמורים, הרגעים הנפלאים עלו בהרבה על הרגעים הקשים והקשר נפסק בעקבות דברים טכניים של מקום מגורים. היום, בוגר יותר וחכם יותר (כך אני מקווה) אין ספק שסוג זה של חיים משותפים הוא הפתרון האידיאלי עבורי. אז אם ישנן אי שם נשים שרוצות להכיר, תנו קריאה....(-:

לדויד

אנא הרגע! מאיפה ההיסטריה הזו? אין לי כוונה לתרץ למה כרגע נוח הקשר הזה אך ארגיע אותך בכך שכאשר נפגשנו לראשונה ודברנו על הכל, היה לי ברור שלא אתאהב בו. כי בכללי הוא לא הטיפוס שלי:) הוא אומנם נראה מעולה ובעל ראש מדהים אבל לא בשבילי כבן זוג (יותר מידי טבע..והוא היפראקטיבי:) הבהרתי לה שלדעתי זה לא יקרה (אני יותר מידי יודעת מה גורם לי להתאהב) וזה מאוד הרגיע אותה..ויצאנו לדרך.. נוצר קליק מטורף, שגלש גם לחברות כנה והדדית וגם החוקים נשמרים יפה...כלומר היא האישה שלו, על פיה ישק דבר! אני לגמרי זוכרת שאני המאהבת ולא בת זוג שניה! (יענו שהיא תדאג לו, אני רק באה להנות:) הוא מצידו גם לא מאוהב בי, אבל מת עלי ועל הראש שלי ויש הבדל. הוא גם חבר שעוזר לי בדברים כמו הרכב, החצר וכל מיני...היא יודעת על הכל! בקיצור זה לא רק סקס אבל גם לא יחסים צמודים ומוזרים...ועד שמישהו לא הרים תמרור STOP אנחנו נהנים. נרגעת?? או שלא מאמין...חחח

לא צריך

לקחת ברצינות מה שכל אחד כותב כל אחד כותב מהמקום שלו ואולי, מתוך הדברים שהוא כותב, הוא כותב מתוך מה שמפריע לו. ואת. את תחיי את החיים שלך ותעשי מה שאת רוצה ומה שעושה לך טוב.

למעלה