איפה אפשר ללמוד באיזור בקעת אונו?

HydraShock

New member
איפה אפשר ללמוד באיזור בקעת אונו?

שלום, אני בן 22. לא מצאתי באתר הרשמי מקום רלוונטי, אשמח אם מישהו יעזור אני זוכר שמישהו הזכיר פעם על קניון הסביונים ביהוד(?) אשמח לדעת מקום ימים ושעות תודה רבה

Jabochi

New member
יש בנווה מונוסון

מאמן:ג'לטינה(איתן). קבוצה:קורדאו ג'י אורו. יש בימי ראשון ורביעי ביום ראשון משעה 18:30 עד 20:30 ביום רביעי משעה 19:00 עד 21:00 (ביום רביעי הקרוב(4.5) אין אימון

הראל CDO

New member
תפסיק כבר לשייך את איתן לכל מקום!

אתה גורם לאנשים לחפש במקומות רחוקים כשיש להם מטר מהבית כל פעם מחדש , אמנם הוא אחלה מאמן וכיוב , אבל תנסה לחשוב לפני הודעה!

Jabochi

New member
מה הקשר אחי?

הוא שאל איפה יש באזור,וזה מה שאני יודע אז עניתי,תלמד לסתום ת'פה ולא להגיב על כל דבר.

SniperwolF

New member
קניון סביונים ביהוד.....

ימי שלישי ושבת מ-20:00 עד 21:30 בקניון סביונים בקומה שלישית במרכז למחול, שם המאמנים, אורי ואמרילדו, שם הקבוצה סול דה באיה. לעוד פרטים כנס לאתר שלנו: http://www.suldabahia.co.il/site/default.php

HydraShock

New member
אז מה לבחור?

רב תודות על ההיענות. למעשה שלושת המקומות מתאימים...השאלה איזה מתאים יותר? מה ההבדל בין הקבוצות ביהוד, נווה מונוסות וקרית אונו? האם בכולם יש קב' בוגרת? כי ראיתי למשל בקרית אונו קב' של 16 ומעלה ואני מחפש קב' גיל של מעל 20..

SniperwolF

New member
אצלינו הקבוצה היא...

למבוגרים, אתה מוזמן להיכנס לאתר ולברר יותר פרטים, אני לא יכול להמליץ לך על אחד במקום על אחר כי אני לא מכיר את האחרים אני רק יודע שהאימונים אצלינו טובים מאוד, ואני אומר את זה מתוך עמדה של אדם שהיה באימונים של קבוצות אחרות וראה אבל לא של השתיים הללו ספציפית.

הראל CDO

New member
כל אחד יאמר לך לבחור בקבוצה שלו

אבל בתכלס , הקבוצה בקרית אונו הכי טובה

Jabochi

New member
לך לכל אימון ותחליט

אבל מה שחשוב,שתבוא לקורדאו ג'י אורו :)

sonpedro

New member
קפוארה סול דה בהייה בהדרכת קוגומלו-

שניוחמישי-בוגרים ב-8.00 עד-9.30 פ"ת רח דוד 33 מתנס בית מרקו שם המאמן קוגומלו שם הקבוצה סול דה בהייה 054-7841190

sonpedro

New member
קפוארה סול דה בהייה בהדרכת קוגומלו-

שניוחמישי-בוגרים ב-8.00 עד-9.30 פ"ת רח דוד 33 מתנס בית מרקו שם המאמן קוגומלו שם הקבוצה סול דה בהייה 054-7841190

למעלה