איפה אפשר להוריד את השירים של ליאור
ר רוןרוןרון New member 22/1/03 #2 זה פעם שלישית שאתה שואל ../images/Emo123.gif לדעתי הגזמת....כרגע אין... בטוח שכמה ימים או אולי יום אחרי הקדם השירים כבר יהיו אי שם ברשת ותוכל לשמוע אותם עד שתצעק " דוקטור תציל אותי.." OK ?
זה פעם שלישית שאתה שואל ../images/Emo123.gif לדעתי הגזמת....כרגע אין... בטוח שכמה ימים או אולי יום אחרי הקדם השירים כבר יהיו אי שם ברשת ותוכל לשמוע אותם עד שתצעק " דוקטור תציל אותי.." OK ?
B black knight 1 New member 22/1/03 #3 אני שואל פעם שלישית כי מישהו כאילו לא עונה לי...אם הייתם עונים לא הייתי שואל ומה זה שווה להוריד אחרי.........אני רוצה להוריד רק כדי לשמוע לפני ומה זה בוידם?
אני שואל פעם שלישית כי מישהו כאילו לא עונה לי...אם הייתם עונים לא הייתי שואל ומה זה שווה להוריד אחרי.........אני רוצה להוריד רק כדי לשמוע לפני ומה זה בוידם?
ר רוןרוןרון New member 22/1/03 #4 לא מאמין שאתה באמת שואל את זה 1. בוידם - זה מקום אחסון של דברים באיזה חור בבית משהו כזה... 2. אין אין אין . יש פה מלא פריקים של אירוויזיון ואם הם אומרים שאין להשיג את זה ברשת - הם יודעים מה הם אומרים...זה אוטוטו יהיה אתה יודע מחר הקדם .
לא מאמין שאתה באמת שואל את זה 1. בוידם - זה מקום אחסון של דברים באיזה חור בבית משהו כזה... 2. אין אין אין . יש פה מלא פריקים של אירוויזיון ואם הם אומרים שאין להשיג את זה ברשת - הם יודעים מה הם אומרים...זה אוטוטו יהיה אתה יודע מחר הקדם .
B black knight 1 New member 22/1/03 #5 חשבתי הבויידים זה איזה שם של אתר של הפריקים של הארוויזיון..... טוב לא נורא נחכה למחר............. בייייייי נ.ב- אני יודע מה זה בוידם בבית )
חשבתי הבויידים זה איזה שם של אתר של הפריקים של הארוויזיון..... טוב לא נורא נחכה למחר............. בייייייי נ.ב- אני יודע מה זה בוידם בבית )