איפה אני משיג בורג לחצובה?

איפה אני משיג בורג לחצובה?

שלומות לכל אנשים הפורום היקרים. זמן מה שלא השתמשתי בחצובה הישנה שלי, והנה, איך שאני בא לחלץ אותה מהקיפאון שלה, אני מגלה שאבד לי הבורג שמתברג שם, ומחבר בין החצובה למצלמה. בלי הבורג הקטנטן, אין כל תכלית לחצובה. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כזה בורג?

ygphoto

New member
תנסה באלנבי ישנם הרבה חנויות ..

מקצועיות לכל אורכו

masterboy

New member
אני לא בטוח שאפשר למצוא בורג

כי זה נראה לי משהו שהחנויות לא יחזיקו ולהזמין מהיצרן נראה לי קצת מסובך. אולי כדאי לקנות ראש חדש?

ofer1973

New member
בורג לחצובה

רק שתדע שזה בורג פשוט שמוכרים ב-5 אגורות בכל חנות לכלי עבודה . עופר.י

eduard16

New member
לא נכון תמיד

יש ברגים שמותאמים לפרפר המסויים הזה של החצובה..

רשר

Well-known member
מנהל
בחנות לחומרי בנין בורג "1/4 NC

חפש עם ראש פרפר או ראש פלסטי כמו של גגון לרכב, אם הבורג ארוך קצר אותו ע"י הרכבת אום או חיתוך במשור ותיקון ההברגה עם שופין,

שי ז.

New member
זה לא 1/4" NC

קוטר הבורג יותר גדול (אין לי כרגע מולי את הבורג כך שאני לא יכול לשלוף מהמותן).

boren

New member
לא ברור לי איך מאבדים בורג כזה

הרי הוא חלק מהראש. יכול להיות שאיבדת את הפלטה לשחרור מהיר של הראש (שהבורג הוא חלק ממנה)?

174M4R

New member
תשובה פשוטה ביותר:

לך עם הראש (של החצובה כמובן..) לחנות של חומרי בניין, תבדוק שם איזה בורג מתאים לחצובה ולמצלמה, תקנה שם אום שמתאים לו תכניס את הבורג ואת האום תשים כמובן בצד של הבורג שנמצא בין הראש למצלמה. IT WORKS FOR ME

אלדד(מ)

New member
הסטנדרד הוא "1/4X20

כלומר הברגה בקוטר 1/4 אינטש, 20 כריכות לאינטש. מה שאתה צריך זה בורג כזה עם ראש פרפר או ראש מתקפל. אם אתה רוצה להקפיד גם שלא יחליד במשך הזמן לך עם המצלמה והחצובה לאחת החנויות שמתמחות בברגים (כמו כל בורג או פלבורג) או לאחת מאלה שיש הרבה כמוהן ברחוב צ'לנוב בתל אביב ותשאל אם יש להם בורג כזה מפלב"מ או מצופה. אתה צריך גם להתאים את האורך.

למעלה