איפה אני יכול לראות את מחירי הנפט?

מצב
הנושא נעול.

roy king

New member

תודה לעונים

גידעון1

New member
מאוד מצחיק../images/Emo4.gif

גדעון תנתח לי בבקשה את המנייה של
איזי אנרגיה.
מאוד מצחיק

מה אני יכול לנתח שם? הון של 9 מיליון וכישלון שהחל בגיוס של 200 מיליון שקל אשר נחתך לרמה של 25 מיליון שקל וגם אז נכשלה ההנפקה הסוף

המלאך30

New member
גדעון ניתוח טכני למנייה לאיזה שער

מאוד מצחיק

מה אני יכול לנתח שם? הון של 9 מיליון וכישלון שהחל בגיוס של 200 מיליון שקל אשר נחתך לרמה של 25 מיליון שקל וגם אז נכשלה ההנפקה הסוף
היא יכולה לרדת בעקבות כישלון ההנפקה?

גידעון1

New member
תעשה את החישוב אתה

היא יכולה לרדת בעקבות כישלון ההנפקה?
תעשה את החישוב אתה
קח את הסכום 8 מיליון ותחלק אותו בסך המניות שיש לחברה ותגלה את מחיר המניה האמיתי

המלאך30

New member
זה יוצא לכיוון0.13אג לא נראה לי

תעשה את החישוב אתה
קח את הסכום 8 מיליון ותחלק אותו בסך המניות שיש לחברה ותגלה את מחיר המניה האמיתי
הגיוני משום מה תרד מ20אג ל0.13אג?

גידעון1

New member
תבין משהו

הגיוני משום מה תרד מ20אג ל0.13אג?
תבין משהו
כשלחברה יש רק הון עצמי ללא נכסים אז אוטומטית מחשבים לפי מכפיל הון 1 אז הון עצמי כפול מכפיל 1=הון עצמי כלומר על שווי השוק לעמוד על 8 מיליון ש"ח. אם אתה שואל אותי האם המניה מנופחת אז כן היא סופר רצח מנופחת

המלאך30

New member
חשבתי לתת לימיט של10אג האם זה הרבה?

תבין משהו
כשלחברה יש רק הון עצמי ללא נכסים אז אוטומטית מחשבים לפי מכפיל הון 1 אז הון עצמי כפול מכפיל 1=הון עצמי כלומר על שווי השוק לעמוד על 8 מיליון ש"ח. אם אתה שואל אותי האם המניה מנופחת אז כן היא סופר רצח מנופחת
חשבתי לתת לימיט של10אג האם זה הרבה?

גידעון1

New member
תן לה לפרסם קודם דוחות

גידעון עוד דבר אלרוב מתי מחלקת
דוידנד בפעם הקודמת נכנסתי מוחר ולא קבלתי.
תן לה לפרסם קודם דוחות
הדוחות יפורסמו בסוף נובמבר. אני צריך ללכת ככה שאם יהיו לך עוד שאלות אני אענה עליהם מחר

conundrum3

New member
ידידי המלאך - יש לי שאלה:

גידעון עוד דבר אלרוב מתי מחלקת
דוידנד בפעם הקודמת נכנסתי מוחר ולא קבלתי.
ידידי המלאך - יש לי שאלה:
האם אתה ברוטואיסט? האם יש לך פטור כלשהו מתשלום מס על דיבידנד? או שמא אתה בן אדם פרטי, המשלם כמו כולנו מס של 20% על דיבידנד? כי אם התשובה לשאלה האחרונה חיובית, אין לך שום סיבה להיכנס למניה רק בשביל לקבל את הדיבידנד. עצם פעולת הדיבידנד מהווה מבחינתך אירוע מס, אשר מקדים את התשלום שצטרך לשלם, אם בכלל, במועד המימוש של נייר הערך. מס מוקדם הינו תשלום ביתר. בקיצור - בן אדם פרטי אין לו סיבה להיכנס רק בשביל הדיבידנד. אם ניקח את אלרוב כדוגמא, אז זוהי מניה שבהחלט הייתי שוקל בחיוב השקעה בה לטווח ארוך, תוך מודעות לסיכונים בה (ייזום נדל"ן, לרבות באיזורי סיכון בטחוני כגון ירושלים, השקעות בביוטכנולוגיה בהיקף לא מבוטל, עדיפות לייזום פרויקטים חדשים בחברה בת, מינוף גבוה בעסקאות הזרות). אחד היתרונות שלה לטווח ארוך הינו מדיניות חלוקת הדיבידנד אשר עשויה מצד אחד להקטין חשש שבעלי השליטה ישאבו את כל הרווחים לעצמם דרך משכורות ועוד, ומצד שני מגבירה את האטרקטיביות שלה בעיני המוסדיים. אבל מי שחושב שהוא יבוא ירכוש מניה יום לפני הדיבידנד וימכור שבוע אח"כ וככה ירוויח את פת לחמו, עשוי לגלות שהפת מאוד דלה, מלאה בחורים ולעיתים עבשה. שנה טובה ומתוקה כצפיחית בדבש

מצב
הנושא נעול.
למעלה