איסור עבודת לילה לנערים

מצב
הנושא נעול.
איסור עבודת לילה לנערים

איסור עבודת לילה לנערים
שלום רב, ברצוני להעסיק נער בן 17.5 בעבודת שירותי קבלנות לבית דפוס של עיתון יומי. הבנתי מהחוק (חוק עבודת נוער) כי אוכל להעסיק אותו מקסימום עד השעה 24:00.(אם בכלל) השאלה היא: האם ניתן בכלל לקבל היתר מיוחד משר העבודה לעבודה זו (במפעל דפוס) לפי סעיף 25ה' לחוק. ואם כן, כיצד ניתן לקבל את ההיתר? אודה על כל עזרה.

האיש 3

New member
המממ

איסור עבודת לילה לנערים
שלום רב, ברצוני להעסיק נער בן 17.5 בעבודת שירותי קבלנות לבית דפוס של עיתון יומי. הבנתי מהחוק (חוק עבודת נוער) כי אוכל להעסיק אותו מקסימום עד השעה 24:00.(אם בכלל) השאלה היא: האם ניתן בכלל לקבל היתר מיוחד משר העבודה לעבודה זו (במפעל דפוס) לפי סעיף 25ה' לחוק. ואם כן, כיצד ניתן לקבל את ההיתר? אודה על כל עזרה.
המממ
אני לא יודע מה לפי החוק. אבל אני עבדתי הרבה אחריי 12 בלילה ואני קצת לפני גיל 17.5. כמה חוקי זה היה אני לא יודע....

שיר ורד

New member
תשובה

איסור עבודת לילה לנערים
תשובה
אסור להעסיק נער מעבר לשעה 22:00,(ראה סעיף 24 ב) סעיף 25ה מאפשר לקבל היתר להעסיק עד לשעה 24:00 (או החל מהשעה 05:00 בחקלאות).

תודה על תשובתך. האם ידוע לך כיצד

תשובה
אסור להעסיק נער מעבר לשעה 22:00,(ראה סעיף 24 ב) סעיף 25ה מאפשר לקבל היתר להעסיק עד לשעה 24:00 (או החל מהשעה 05:00 בחקלאות).
תודה על תשובתך. האם ידוע לך כיצד
ניתן לבקש היתר למפעל? (הכוונה להיתר עד 24:00)

מצב
הנושא נעול.
למעלה