איסוף צעצועים לגן ילדים

dina1001

New member
איסוף צעצועים לגן ילדים

שלום וברכה לכולן, אני משחזרת מודעה שפורסמה כאן הבוקר בשמי וחלקכן ודאי כבר הספקתן לראות, (היא פשוט פורסמה יחד עם הטלפון - פאשלה שלי...) אז ככה: אני מתנדבת בגן ילדים של עובדים זרים וחסרים שם הרבה משחקים לילדים (גילאי 1-8 בערך), אם יש לכן מה לתרום אני והילדים נשמח מאוד. בעיקר נחוצים: בובות, כדורים, קלטות, בימבות ובעצם כל משחק אחר שחלקיו אינם קטנים מידי כיוון שיש שם גם פעוטות... אז בקיצור אפשר לפנות אלי במסר אישי ושם אמסור את פרטיי... תודה לכן מראש, חג שמח ושנה טובה

wings23

New member
../images/Emo207.gif סליחה שאני מתעלקת על ההודעה הזאת

כי בכל זאת זה ממש לא קשור אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.. אז התחלתי לבדוק עגלות.. ומכיוון שדוד שלי החליט שזה מה שהוא נותן לי מתנה אז החלטתי שכסף זה לא אישו. אז בהתחלה חשבתי על סטוקי.. אבל גיליתי שהקיפול מסורבל וזה נשאר גדול, לא מתקפל קטן, וגם שלא ניתן להשכיב תינוק נגד כיוון הנסיעה כי יש את המוט הזה. עכשיו נמצאתי את הסילבר קרוס.. שזה ממש קנה את ליבי וגם הלכתי לבדוק את זה בחנות, אז זה מאד מדבר אלי, אני רק צריכה להחליט אם אני רוצה אמבטיה או לא.. וכאן אין לי מושג... ניסיתי גם את הבוגבו... נחמד... אבל זה לא נראה כמו הסילבר קרוס הזה. בקיצור אני כבר ממש משוחדת עם העגלה הזאת שגיליתי, אין עליה שום חוות דעת כי היא רק 3 חודשים בארץ.. איך אני יודעת שלא קניתי חתול בשק?

wings23

New member
אואוווו... איך פספסתי את זה?

דווקא טחנתי אינטרנט דיי הרבה בקשר לעגלות.. רב תודות

אמאנחל

Member
מנהל
המבחן הזה חדש חדש

אולי בן שבוע, אז מן הסתם עדיין אין לשם המון קישורים. אבל בטח יהיו...

אד י

New member
לדעתי צריך אמבטיה

במיוחד כשזה ילד ראשון ולא משכיבים לישון בסלקל, כמו שחברתי עושה עם הבן השלישי שלה .... אז אם את לא מתכננת שהתינוקת תישן שעות בסלקל, את צריכה אמבטיה, כי העגלה היא בעצם כמו מיטה כאשר את יוצאת עם התינוקת מהבית, ככה את יכולה להיות יום שלם אצל חברים/משפחה ולא לדאוג לגבי סידור לשינה. יש כאלו שאפילו משתמשים באמבטיה הקשיחה של עגלה במקום עריסה בחודשים הראשונים. לסיכום צריך אמבטיה, לא חובה קשיחה, אבל בעגלה שבחרת נראה לי שאין אופציה אחרת.

wings23

New member
יש אמבטיה.. זה עוד 1000 שח תוספת

יש את החלק של הטיולון שהוא נשכב ומתאים גם לתינוק יש את הסלקל שנכנס גם לאוטו ויש אמבטיה תוספת נחמדה

אד י

New member
אני לא מכירה את העגלה הזו הספציפית

השאלה היא האם ניתן להשכיב לישון תינוק מגיל אפס עד גיל 4 חודשים, בחלק של הטיולון ב 180 מעלות ? ללא קשירה ושיהיה לו מספיק מרחב. אם כן, אז לא צריך אמבטיה נוספת. לי מהתמונה שצרפת נראה לי שלא נוח לתינוק בן יומו לישון בטיולון.

אמאנחל

Member
מנהל
דווקא ממליצים לקנות אמבטיה עם רצועות קשירה.

כך שאם מתהפך חלילה, התינוק לא פוגש את הרצפה.

אמאנחל

Member
מנהל
לא צריך אמבטיה

הילדים שלי ישנו מצוין בעגלה, ממילא ההמלצה היא ליישן ילדים בשכיבה על הגב, וממילא מומלץ להשכיב אותם עם טיפה שיפוע, אז אין שום בעיה.

אד י

New member
צודקת אבל

לי היה חשוב למקסם את הנוחות של התינוקת, והיה לי חשוב למקסם את הרגיעה שלי, ומבחינתי להשאיר לישון לילה בעגלה שהיא לא אמבטיה 180 מעלות היה בעייתי (אני חשבתי שזה לא בריא לה). מכיוון שהיה לי חשוב שתהייה לי אופציה להשאיר בעגלה לילה שלם אם יש צורך, קניתי עם אמבטיה (אבל רכה, ממש לא יקר). חוץ מזה באמבטיה של עגלה אפשר להתקין גם בייבי-סנס ואז בכלל ממקסמים את הרגיעה האימהית למקסימום האפשרי
כמו שכתבת זה ממש לא חובה. הכל עניין של גישת האם.

wings23

New member
אני כנראה אקנה גם את האמבטיה

אבל בייבי סנס או כל מוניטור אחר אני לא קונה.

bhev8

New member
../images/Emo45.gif

אותי האמבטיה מאוד שימשה בהתחלה. זאת אחלה מיטה כשאת אצל חברים או מחוץ לבית.

החמות

New member
ה- ../images/Emo43.gif התחרפן לי

ואני לא מצליחה לשלוח מסר אז את מוזמנת לפנות אלי במסר בהצלחה

למעלה