אינעל אבוק בוק בוק בוקייייייייי!!!!

Mrs.Dvash

New member
אינעל אבוק בוק בוק בוקייייייייי!!!!

16:00 אחה``צ יום רביעי. שליח מגיע למשרד ולוקח איתו המון מעטפות.... בכל מעטפה מצוי צ`ק שמצורף למכתב. הסכומים המינימליים שכתובים על גבי הצ`קים הם מ-1,000,000 ש``ח ומעלה. על גב על מעטפה כתובה הכתובת [וכתבתי בכתב אקXטרה יפה כדי שהשליח בטוח יידע לאן להגיע]. 17:00 אחה``צ יום רביעי, דובשה הולכת לה נינוחה ושמחה לביתה... 10:00 בבוקר, יום חמישי. טלפון וא` הפחות צעיר על הקו.... מישהי לא קבלה את הצ`ק.... [צ`ק ע``ס 1,330,000 ש``ח]. 10:02 בבוקר, דובשה מתחילה להכנס לפאניקה. 10:03 עד 12:25 בצהריים, דובשה נכנסת לסרטים שעוד לא חלמו עליהם, יושבת על העורק הראשי של השליח, שיילך לבית ששם מונחת המעטפה [זרוקה על הדשא!!!!!] צ`ק של 1,330,000 ש``ח זרוק על הדשא!, שייכנס בשער, יטפס, ישבור יהרוס אותו, שייקח את הצ`ק ויביא אותו למעוז חפצו. 12:25 בצהריים, טלפון מתקבל מחברת השליחויות [נשמות נשמות נשמות טהורות הם אני אומרת לכם מה שהם סבלו ממני היום....], הצ`ק נמצא ובדרכו ליעד הנכון. אינעל אבוק בוק בוק בוק בוק בוקיייייייייייייייייייייייייייייייי איזה לחץ היה לי....

y@el

New member
דובש, אוהבת אותך יו נואו??

ואיזה ברת מזל את ולמה? כי את עסוקה עם שטויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כייף תהני לך!! מואהההההההההההההה ענקי יעל

Mrs.Dvash

New member
תזהרי תזהרי...

שלא יידבק לך הפרצוף מרוב הנשיקות שלי יאאאא חבלZ איך הייתי לחוצה... מממממממממוווווווווואאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה! =]

tairon

New member
ולמה זה??

שאצלי לא זורקים מעטפות כאלו????? אהההה אפשר לדעת ואני חשבתי את חובבת אותי יאאאא

Mrs.Dvash

New member
חבל על הזמן

עם כל הכסף שרץ פה.... אני יכולה לסדר לך משהו במניות, סטוקים, בונדים משהו?

sahr12

New member
איפה את עובדת??:):)

תגידי תודה שהשליח זה לא סער....:)

Mrs.Dvash

New member
סודי, סודי ביותר....

מסווג. שמור. סגור. לא תצליח, באיומים, עינויים מה לא... אין להוציא ממני איפה אני עובדת =]

למעלה