אינסלציה

natali_rh

New member
אינסלציה../images/Emo101.gif

אז אחרי שכבר חודשיים אני קוראת ועוקבת אחרי הפורום הגיע תורי לשאול... קנינו דירה יד שניה בת כ-30 והומלץ בפנינו להחליף את כל נק' האינסטלציה בבית. היום קיבלנו הצעת מחיר ראשונה 150$ לנקודה (6 נקודות), רציתי לשאול עם זה נשמע סביר?, אני מוסיפה קצת פרטים, את כל הקרמיקה במטבח ובאמבטיה כבר פירקנו והמרחקים בין הנקודות ממש קטנים (מדובר בדירה של 90 מטר מרובע שכל נקודות הצנרת מרוכזות באותו אזור).

Thermo Man

New member
זהו מחיר השוק ,פלוס מינוס...

אבל לא ציינת באיזה צנרת תבוצע העבודה פקסגול או sp שהוא יקר יותר כמו כן יש להקפיד להשתמש באביזרים מקוריים בלבד מאחר ויש כיום הרבה זיופים בשוק, לפי דעתי המחיר בהחלט סביר ,אני מכיר גם שרברבים שגובים גם כ200 דולר לנקודה

natali_rh

New member
תודה ו...

גם לי המחיר נשמע הגיוני, היום נקבל הצעה נוספת ןבאותה הזדמנות שציינת שמות של סוגי צנרת אולי תוכל להציע לי מה לשאול או לבקש?

utzay

New member
סוגי צנרת

יש מספר אפשרויות ברזל,נחושת,פקסגול ן SP ברזל - שיטה מיושנת צובר אבנית ונסתם. נחשות - לא יודע מה היתרונות . פקסגול - צנרת פלסטיק מושחלת בתוך צינור נוסף לצורך שליפה במקרה פיצוץ. יש צורך להשאיר מקום למרכזיה בו ירוקזו כל החיבורים לדירה. צנרת זו לא צוברת אבן. SP - צנרת פלסטית משולבת באלומניום בצורת סנדוויץ לא צוברת אבן . מהנסיון שלי SP צנרת אמינה לי לא היו בעיות עברו 9 שנים מהשיפוץ. צריך להזהר מזיופים היבואן נותן שרות בדיקה חינם באתר.

למעלה