אינטרנט מהיר של בזק

dudu azoulay

New member
אינטרנט מהיר של בזק

לכל הנוגע בדבר שלום רציתי להפנות אליכם בעיה שמטרידה אותי מאוד שלא נוגעת לעינייני חיים ומוות אבל עדיין מעלה בי תמיהה קשה לגבי אמינותה של חברה בזק. כידוע אנחנו תמיד חכמים יותר מכל העולם והכל אצלינו תמיד אבל תמיד חייב להיות הפוך. מזה שנה כבר אני מנוי לקו מהיר לאינטרנט של חברת בזק הנקרא WOW. כמו שאתם לבטח יודעים המחירים של תענוג כזה הוא פשוט אסטרונומי. 149 ש"ח לבזק ועוד 50 דולרים לספק האינטרנט לחודש!. ואלו הם המחירים של המסלול הסטנדרטי הבינוני של בזק. מה שמשע אותי בכל העסק הוא למה אנחנו צריכים לשלם גם לספק האינטרנט וגם לחברת בזק בעוד שברוב מדינות העולם המחיר הוא אחיד והוא משולם או לספק השירות או לחברת הטלפוניה המקומית. אני אגיד לכם בוודאות שדיברתי עם אנשים רבים מאוד מהעולם נכנסתי לפורומים ובדקתי מחירים באתרי חברות אינטרנט רבות מסביב לגלובוס ומחיר ממוצע של קו ADSL עומד על 200 שקלים לערך לחודש!!! ובו בזמן קצב החיבור שהלחות מקבלים גבוה בהרבה ממה שנותנים לנו. ה- WOW הכי גבוה שלנו זה החיבור הנורמלי ברוב מדינות העולם. דוברת בזק טענה בעבר שהמחירים תואמים אף זולים לשאר מדינות העולם, מה שהתברר לי כבולשיט מוחלט. אני מאוד מבקש שתבדקות את הנושא. מי קובע את המחירים הללו? מי קובע את מהירויות החיבור? למה אני צריך לסבול ולשלם ולשלם ללא הרף בידיעה מוחלטת שמרמים אותי ובמצב בו אין תחליף אין חברה אחרת!!?!?! העניין הוא עקרוני שאני לא מוכן להדפק על ידי חברה מונופוליסטית. אני מאוד מבקש שתבדקו את העניין ותוכיחו לבזק שהעם חזק יותר מהמונופול

למעלה