katangilis
New member
אינטואיציה - יש דבר כזה
עלילות השבוע :בבוקר הוורסיס לא מקבל צ'וק אוטומטי על אף הקור, נורת FI דולקת בדרך לעבודה גיליתי שהוא גם לא נושם תקין מעל 5K סל"ד , ממש נחנק ,היות והייתי קרוב לעבודה , נכנסתי למוסך סדנא לאופנועים הקרוב לעבודה. לאחר בדיקה של חיישן המצערת TPS ,נאמר לי שלא ניתן לתקן ,שיש צורך להחליף אותו ושהוא יקר מאוד התקשרתי למחסן החלפים של מטרו ( כאן אני ממליץ לשבת לנשים בהריון , לחולי לב,ולתימנים ): "אדוני , החיישן הזה מגיע כחבילה עם גופי המצערת, והוא יעלה לך 7700 ש"ח. אהה ,וזה לא כולל מע"מ" "הלו ? אדוני ?" . נשימתי נעתקה.רבע ממחיר האופנוע על חיישן בגודל של מצת?
האינטואיציה שלי אמרה לי שחייב להיות מוצא אחר ושלא אמהר להחליף. אמרתי למוסכניק "קפל ,אני אבדוק אופציות אחרות" בדיקות באינטרנט העלו שהחלק כחדש עולה 460$ בהזמנה מחו"ל ,ו180$ מפירוק באיביי במצב טוב (7 אלף פחות ממטרו ,לא נתפס!!!) לא רצתי לקנות, רציתי עוד חוו"ד. שמתי פעמי למוסך סופרמוטו, הבחור שעובד שם (פאול) הרים כמה טלפונים ופתר לי את הבעיה ללא שום חלק חלופי פשוט החיישן \מד צעדים יצא מסנכרון , איפסו אותו וזהו ,אין נורת FI ,יש מנוע נושם לרווחה וחיוך על פניי
מוסר השכל -אם משהו לא נראה לכם , אל תמהרו לשפוך כסף או לסדר בדרך לא דרך. לפעמים הדעה שלכם שווה יותר מכל הסובבים. שלא נדע עוד צער...

עלילות השבוע :בבוקר הוורסיס לא מקבל צ'וק אוטומטי על אף הקור, נורת FI דולקת בדרך לעבודה גיליתי שהוא גם לא נושם תקין מעל 5K סל"ד , ממש נחנק ,היות והייתי קרוב לעבודה , נכנסתי למוסך סדנא לאופנועים הקרוב לעבודה. לאחר בדיקה של חיישן המצערת TPS ,נאמר לי שלא ניתן לתקן ,שיש צורך להחליף אותו ושהוא יקר מאוד התקשרתי למחסן החלפים של מטרו ( כאן אני ממליץ לשבת לנשים בהריון , לחולי לב,ולתימנים ): "אדוני , החיישן הזה מגיע כחבילה עם גופי המצערת, והוא יעלה לך 7700 ש"ח. אהה ,וזה לא כולל מע"מ" "הלו ? אדוני ?" . נשימתי נעתקה.רבע ממחיר האופנוע על חיישן בגודל של מצת?