אין קשר בין שפיכה להנאה...

phantom

New member
אין קשר בין שפיכה להנאה...

בהמשך לאירועי יום האורגזמה... קודם לכן רמז מנהל פורום מסויים על הקשר שבין ההנאה הגברית והשפיכה (הנלמדת מהיותו נער). ובכן, למעשה אין קשר בין השניים. ניתן בעזרת לימוד להפריד בין אורגזמה ופליטה - שני תהליכים פיסיולויים נפרדים - ואז יכולים הגברים להפוך השתחררות רגעית לאורגזמות מרובות, בלי לאבד את הזקפה. כן, כן - גברים מסוגלים להגיע לאורגזמות מרובות, כפי שנשים יכולות ללמוד להיות רב-אורגזמיות. נוסף על הפיכתם לבני-זוג מלהיבים ומספקים יותר, יכולים גברים רב-אורגזמיים להנות מחיוניות מוגברת ומאריכות-ימים, מפני שהם מקטינים את העייפות וההתרוקנות הבאות בעקבות פליטה. מי שמכיר את תורת המיניות הטאואיסטית בודאי מבין על מה אני מדבר. שלכן, פנטום הצ`ט הרב-אורגזמי הראשי האשכנזי

Spiderwoman

New member
לרב- אורגזמי הראשי האשכנזי

חחחחחחחחחחחחחחחחח... הרסת אותי עם השם! תרחיב את הנושא, הלו יש פה אנשים שזקוקים להדרכה! <לא לא דיברתי עלי> חחחחחחחחחח , יאאלה מ`כפת לי, נו דבר!

phantom

New member
ביקשת-קיבלת: נקודת הג`י

כולנו שמענו על נקודת הג`י, אותה נקודה שמשגעת את האישה כאשר נוגעים בה. מעטים מאיתנו יודעים שהיא קרויה על שם ד``ר ארנסט גראפנברג, שתיאר אותה לראשונה בשנת 1950. 50 שנה לאחר מכן, נתון עדיין עצם קיומה של נקודה זו במחלוקת, כשיש נשים שמוצאות אותה ואחרות שלא. ובכן, היכן היא נמצאת בדיוק ? אצל רוב הנשים ממוקמת הנקודה במרחק של 3.8 עד 5 ס``מ (מי אמר שהאורך קובע?) מפתח הנרתיק על הכותל הקדמי העליון, ממש מאחורי עצם החיק. יש נשים המגלות את נקודת הג`י שלהן עמוק יותר. מספר עצות: 1. משגל בתנוחה ``המסיונרית`` פנים-אל-פנים (למי שלא יודע) מחמיץ לגמרי, לעיתים קרובות, את נקודת הג`י. 2. קל יותר לגרות אזור זה כאשר האישה שוכבת על בטנה והגבר חודר אליה מאחור, או אם האישה נמצאת מעל הגבר ויכולה לכוון את עצמה. 3. יש לזכור שלא לכל הנשים יש נקודת ג`י ואסור להפוך את החיפוש אחר הנקודה למסע צלב. עד כאן, ד``ר פנטום הצ`ט

Spiderwoman

New member
תודה ד``ר פנטום

פשששששש..זריז! אבל מה לעזאזל זה כותל קדמי עליון?! ומה זה עצם החיק? תגיד לי מה נראה לך אנחנו שאריות של בית המקדש? חחחחחחחחחחחחח 8-p סתם! טוב אני אלך הביתה בשימחה ובששון, שיהייה לך יום טוב :cool:

דיסוננס

New member
הרחבה בנושא...

בהתייחסותו לנושא דיבר הרב האורגזמי האשכנזי על תחושת גמירה גברית ללא שפיכה בפועל. כתבים טאואיים אכן התייחסו לנושא אך מומחי המין הטנטרי כבר קבעו 100 שנה לפני שמאחר ותחושת האורגזמה הגברית היא חוייתית בעיקרה, אורגזמה גברית יכולה להתרחש מחשבתית בלבד אפילו ללא גירוי פיזיולוגי אלא רק בעזרת תחושות קרבה ושייכות, שיש המכנים אהבה. עם זאת, לא מדובר באותה אורגזמה המוכרת אלא בתחושת היי שונה. ואשר לאורגזמה הנשית, בניגוד לאורגזמה המתמשכת, אליה התייחס מלומדי הפנטום, אורגזמת המולטיפל מדברת על אורגזמה שנובעת מגירוי שלושת נקודות ההנאה העיקריות אצל האשה בו זמנית, ולחלק מהן התייחס הרב האורגזמי האשכנזי. יובהר, כי אין המערכת אחראית לכל הכתוב כאן והכותב עצמו חסר כל ידע מעשי בנושא ובכלל הנו בתול בכל המובנים. הנזיר האורגזמי האותודוכסי הראשי (קיבלתי מינוי לאחר שהפלשתינאים ירו בטעות במנטור שלי, האב ג`יוס קאמוס מולטיפלוס אורגזמוס השלישי).

phantom

New member
גזענות ?

מה קרה - אשכנזי כבר לא מספיק טוב בשבילך ???

למעלה