אין מתכון לאהבה מגיעה לויוה פרימיום🥣🧡

Hadar 169

Well-known member
לפי ה-VOD של הוט. איזה יופי שויוה רכשו אותה|שמח|רק שלפי מה שכתוב היא תשודר מראשון עד רביעי כלומר ככל הנראה היא תחליף את חיים של אבא.
שזה די מפתיע כי הייתי בטוחה שאם יגיע לשם משהו זה יהיה שוב מקסיקנית ישנה יותר. היה מצופה יותר שהיא תחליף את לחיות מאהבה שמעניין עכשיו מה המחליפה שלה אם כי קשה לי להאמין שתגיע מקסיקנית חדשה נוספת. ואם זה ככה אז זו הולכת להיות המקסיקנית הבאה שלי אחרי לחיות מאהבה|כן| אהבתי את הקאסט העלילה וגם את האווירה למרות שזו "טלנובלת שכונה" ולא של כפר/חוף. מבחינת תאריכים אני רואה שויוה הולכים אחורה אפילו קצת יותר משנה ברכישות של המקסיקניות החדשות ככה שהכפריות שיצאו לפני פחות משנה כנראה באמת יותר מידי חדשות כדי להגיע עכשיו.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
|חדש|ולפי הויאודי המחליפה של לחיות מאהבה זו סדרה יוונית בשם "החוף"
כזה עוד לא היה לנו8-*
ולפי הדיונים בווטסאפ יש לה מעל 600 פרקים, ואם כבר אז גם בוי או של יס הופיעה תמונה של בית הקטיפה הספרדית היחסית חדשה לצד הכותרת של ויוה וינטג', אז הסיקו שבית הקטיפה הספרדית שאגב שודרה פעם שנייה כשהפכו את המשבצת של 22:30 לחוזרת והוסיפו טורקיות לויוה הרגיל, היא שודרה בין השידור החוזר של הכלה מאיסטנבול לשידור החוזר של חלומות בהקיץ, כך שממש לא מזמן, כך שזה יהיה באמת נורא אם בית הקטיפה תחליף את בלב הסערה שאז אין שום רווח בזה שהפסיקו וינטג' טורקי כי מביאים ספרדית לא פחות חדשה לוינטג'. בכל מקרה אין מידע רשמי אז אפשר עוד לקוות לוינטג' נורמאלי במקום בלב הסערה. מה שגם שבערוץ וינטג' גם הוסיפו משבצות של 16:40 שני פרקים ומשבצת סוף שבוע, כך שאם היא עולה בוינטג' זה לא בהכרח במשבצת הקבועה, אבל בכל מקרה בסוף השבוע עומד לעלות הפרומו של המחליפה של בלב הסערה, נקווה למשהו נורמאלי ולא ספרדית כמעט חדשה.

Hadar 169

Well-known member
ולפי הדיונים בווטסאפ יש לה מעל 600 פרקים
אם כך נראה שהמשבצת תיתפס לדי הרבה זמן..|מזיע|
אני אישית לא מתחברת לסגנון אבל הגיוני שהם ירצו לפעמים להביא חידושים,
העיקר מבחינתי שהם ממשיכים להקפיד על שתי המשבצות המקסיקניות העדכניות
ולפחות על אחת ברזילאית.
ואם כבר אז גם בוי או של יס הופיעה תמונה של בית הקטיפה הספרדית היחסית חדשה לצד הכותרת של ויוה וינטג'
בית הקטיפה באמת לא נחשבת לישנה ממש מפתיע ששמו אותה שם8-*
מקווה שבקרוב תגיע מקסיקנית נוספת אולי למשבצת אחרת בוינטג'!|שמח|

evglev1

Well-known member
מנהל
אם כך נראה שהמשבצת תיתפס לדי הרבה זמן..|מזיע|
אני אישית לא מתחברת לסגנון אבל הגיוני שהם ירצו לפעמים להביא חידושים,
העיקר מבחינתי שהם ממשיכים להקפיד על שתי המשבצות המקסיקניות העדכניות
ולפחות על אחת ברזילאית.

בית הקטיפה באמת לא נחשבת לישנה ממש מפתיע ששמו אותה שם8-*
מקווה שבקרוב תגיע מקסיקנית נוספת אולי למשבצת אחרת בוינטג'!|שמח|
המשבצת היחידה שמתפנה בוינטג' זה מחר ולתמיד שנגמרת קצת לפני חגי תשרי שהשנה באוקטובר. כי כידוע כל המשבצות האחרות בערוץ נתפסו על ידי סדרות של 250-270 פרקים (בובה פראית, 270, האחד 250, אני צועני 251).

Hadar 169

Well-known member
המשבצת היחידה שמתפנה בוינטג' זה מחר ולתמיד שנגמרת קצת לפני חגי תשרי שהשנה באוקטובר. כי כידוע כל המשבצות האחרות בערוץ נתפסו על ידי סדרות של 250-270 פרקים (בובה פראית, 270, האחד 250, אני צועני 251).
אז בטוח תגיע אחריה|כן|אם מקסיקניות ממשיכות להגיע גם לויוה הרגיל וגם לויוה פרימיום ברור שיגיעו עוד גם לוינטג'|שמח|
אגב אתה צופה ב"מה שהלב רוצה"?

Hadar 169

Well-known member
אבל הגיוני שהם ירצו לפעמים להביא חידושים
🎬ועוד לגבי חידושים נראה שבקרוב ישודרו בפרימיום גם סרטים לטיניים לפי הפייסבוק של ויוה שזה רעיון מעניין(y)

והוסיפו שתי משבצות שלא על השידורים הקיימים - שידור חוזר של המלכודת(שוב טורקית בויוה פרימיום אחרי הרבה זמן שלא, אבל לפחות לא על משבצת קיימת) ופשוט אנה.

evglev1

Well-known member
מנהל
🎬ועוד לגבי חידושים נראה שבקרוב ישודרו בפרימיום גם סרטים לטיניים לפי הפייסבוק של ויוה שזה רעיון מעניין(y)

והוסיפו שתי משבצות שלא על השידורים הקיימים - שידור חוזר של המלכודת(שוב טורקית בויוה פרימיום אחרי הרבה זמן שלא, אבל לפחות לא על משבצת קיימת) ופשוט אנה.
אכן זאת לא פעם ראשונה שמוסיפים משבצות בהתחלה כשהערוץ רק התחיל מחפשים את פרידה, המזל של לולי והחיים יפים הוזמדו כמשבצות נוספות בשידור חוזר מיד. אבל אחר כך התחילו לשים חוזרות גם במשבצות חדשות וגם הגיעו הטורקיות לערוץ שהובטח שיהיה לטיני כולו וברור שהיעלמות טורקיות מהערוצים חוץ מויוה טלנובלות היא זמנית אם כי לגבי ויוה וינטג' לא ברור מה גרוע יותר טורקיות או ספרדיות כי גם אלה וגם אלה הגיעו לויוה אחרי 2011 שזה לא וינטג' ובכלל חוץ מספרדית אחת שהייתה ריימק לארגנטינאית ואיסבל לסוף השבוע כל הספרדיות הגיעו כבר לאחר הכנסת משבצות וינטג' לויוה הרגיל כך שבשידור בויוה הן ממש חדשות ולכן מאוד מאכזב הבאת סדרה כזאת לויוה וינטג'.

Hadar 169

Well-known member
|בועה|כמה מילים על הפרק הראשון של אין מתכון לאהבה שאגב עלה גם לאתר ויוה כמו גם שאר הפרקים הראשונים של הסדרות החדשות!

פאס הדמות הראשית יולדת בת שנלקחת ממנה אחרי שבעלה מוכר אותה(!)לאח של חינברה שהורתה למצוא תינוקת אחרת אחרי שביתה מתה בלידה|!|
אסטבן גם הוא סופג אובדן כשאישתו מתה בדרך מסתורית והוא נשאר לבד עם שלושת ילדיו|לב-ש| בהמשך אחרי מעבר הזמן אסטבן ופאס יפגשו כמובן ומה שעוד יקרב ביניהם זה בדיוק האובדן המשותף|לב|

נראה שאלטאיר חראבו/חינברה הולכת להיות פה רעה ממש|שטן|
כיף לראות שוב אותה ואת אזלה רובינסון|כתר|וגם כמובן את דניאל אלביטר!
ובגדול נראה ממש טוב|!||אקשן| אתחיל אותה רשמית אחרי שאסיים את הפער הקטן שנותר לי עם הפרקים האחרונים של לחיות מאהבה.

Hadar 169

Well-known member
|עדכון|לפי לוח השידורים אין מתכון לאהבה תשודר מהשבוע גם ביום חמישי! - ככה שנראה שאין מחליפה ל"בין החומות".

evglev1

Well-known member
מנהל
|עדכון|לפי לוח השידורים אין מתכון לאהבה תשודר מהשבוע גם ביום חמישי! - ככה שנראה שאין מחליפה ל"בין החומות".
כן זה המצב אין מחליפה לבין החומות, כנראה הסרטים הם גם במידה מסוימת במקום הסדרות הקצרות, למרות שלא באותו יום ולא באותה שעה. אולי גם אחרי שבלנקה תסתיים, גם הסיפור של חואנה יהיה גם בימי חמישי.

Hadar 169

Well-known member
כן זה המצב אין מחליפה לבין החומות, כנראה הסרטים הם גם במידה מסוימת במקום הסדרות הקצרות, למרות שלא באותו יום ולא באותה שעה. אולי גם אחרי שבלנקה תסתיים, גם הסיפור של חואנה יהיה גם בימי חמישי.
מבחינתי עדיף ככה כי גם ככה קשה לי להתחבר לסדרות שהן לא טלנובלות(y)

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי לוח השידורים אכן אין מחליפה גם לבלנקה-ומהשבוע הסיפור של חואנה תשודר גם ביום חמישי|אקשן|
אכן נראה שרצועת הסרטים היא במקום המיני סדרות שמתבטלות. אגב מישהו מהפייסבוק והווטסאפ סיפר שהאיטלקית ששודרה בויוה פרימיום והייתה בין הראשונות במשבצות של יום חמישי "בוקר טוב אימא" עלתה לספריית וי או די של פרי טי וי,
ומכיוון שפרי טי וי לא נותן ערוצים בתשלום ויש בו רק ויוה טלנובלות וויוה איסטנבול והיה בעבר וואמוס אז בתור ירושה יש את ערוץ דרמות ספרדיות 1, אז הוא מניח שזאת תהיה אחת המחליפות של הטלנובלות בויוה. אמנם זאת סדרה רק של 24 פרקים, אך גם מרגריטה העונה הראשונה הייתה רק 40 פרקים ואולי גם לאיטלקיות וקצרות יתנו הזדמנות לסיבוב גם בויוה טלנובלות.

Hadar 169

Well-known member
אכן נראה שרצועת הסרטים היא במקום המיני סדרות שמתבטלות. אגב מישהו מהפייסבוק והווטסאפ סיפר שהאיטלקית ששודרה בויוה פרימיום והייתה בין הראשונות במשבצות של יום חמישי "בוקר טוב אימא" עלתה לספריית וי או די של פרי טי וי,
ומכיוון שפרי טי וי לא נותן ערוצים בתשלום ויש בו רק ויוה טלנובלות וויוה איסטנבול והיה בעבר וואמוס אז בתור ירושה יש את ערוץ דרמות ספרדיות 1, אז הוא מניח שזאת תהיה אחת המחליפות של הטלנובלות בויוה. אמנם זאת סדרה רק של 24 פרקים, אך גם מרגריטה העונה הראשונה הייתה רק 40 פרקים ואולי גם לאיטלקיות וקצרות יתנו הזדמנות לסיבוב גם בויוה טלנובלות.
מעניין, יש מצב|V|

וכן נראה שצדקת|!| גם השבוע ישודר סרט נוסף וזה למרות שכבר נגמר החודש, ככה שנראה שרצועת הסרטים אכן הולכת להיות קבועה(y)

למעלה