אין לי מילים אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים
א איש האוטוב וס New member 26/7/04 #1 אין לי מילים אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים
א אורי404 New member 27/7/04 #2 יפה מאוד. נכתב ע"י איש האוטוב וס: אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד. זה בטח מספר היובל של "דן" סרוק. חבל, שאי אפשר להגדיל את התמונות. אבל, העיקר הכוונה הטובה והיפה שלהם.
יפה מאוד. נכתב ע"י איש האוטוב וס: אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד. זה בטח מספר היובל של "דן" סרוק. חבל, שאי אפשר להגדיל את התמונות. אבל, העיקר הכוונה הטובה והיפה שלהם.
צ צחקן New member 27/7/04 #3 איזה EL זה שכתוב עליו מ.א.ן. עתידי? נכתב ע"י איש האוטוב וס: אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים לחץ כדי להרחיב... איזה EL זה שכתוב עליו מ.א.ן. עתידי?
איזה EL זה שכתוב עליו מ.א.ן. עתידי? נכתב ע"י איש האוטוב וס: אין לי מילים כמו החתימה של אחד החברים בפורום פעם היו לאוטובוסים חיים לחץ כדי להרחיב... איזה EL זה שכתוב עליו מ.א.ן. עתידי?