אין לי מושג כמה מכם צופים בריאליטי האלה:

יעיש התימני

Well-known member
ערוץ CBS ריאלטי - בוגדים
ערוץ MTV - נתפסו על חם

אלה שתי סדרות שמתקיימות על יסודות הכי שמרניים שקיימים בחברות האברהמיות, בעיקר, זה בארה"ב, אז אלה נוצרים או נטולי דת.
דבר נוסף שמאפיין אותן: רוב הפונים ומבקשים עזרה הם מהמעמד הבינוני הנמוך, הרבה שחורים.
עוד דבר - ע"מ שתהא דרמה, המנחים מעודדים שלהוב יצרים, מכות, אלימות ושניהם מלאי צדקנות והתחסדות בלתי פוסקים, להקיא.

לפעמים אני משתאה מול נבלות ממין זכר או ממין נקבה. הם עצמם לא בדיוק טלית שכולה תכלת, אבל - להם מותר, לצד השני אסור.
כן שמתי לב
אין ייצוג לקהילת הלהט"בים על שלל מופעיה.
לי זה ברור לגמרי - התוכניות האלה הן תוכניות דתיות שמקדשותאת המשפחה ההטרונורמטיבית, או בהיעדר משפחה, זוגיות מונוגמית הטרונורמטיבית.
האם אתם חושבים שהייתם מצליחים להימלט מבלש/ת חטטנים?
לפי התוכניות האלה, רק טיפש ואוויל גמור יכול לחיות בהנחה, שלו בן/בת זוגו ירצו במידע עליו, הם ישיגו אותו.

שנה טובה

אישון34

Well-known member
ערוץ CBS ריאלטי - בוגדים
ערוץ MTV - נתפסו על חם

אלה שתי סדרות שמתקיימות על יסודות הכי שמרניים שקיימים בחברות האברהמיות, בעיקר, זה בארה"ב, אז אלה נוצרים או נטולי דת.
דבר נוסף שמאפיין אותן: רוב הפונים ומבקשים עזרה הם מהמעמד הבינוני הנמוך, הרבה שחורים.
עוד דבר - ע"מ שתהא דרמה, המנחים מעודדים שלהוב יצרים, מכות, אלימות ושניהם מלאי צדקנות והתחסדות בלתי פוסקים, להקיא.

לפעמים אני משתאה מול נבלות ממין זכר או ממין נקבה. הם עצמם לא בדיוק טלית שכולה תכלת, אבל - להם מותר, לצד השני אסור.
כן שמתי לב
אין ייצוג לקהילת הלהט"בים על שלל מופעיה.
לי זה ברור לגמרי - התוכניות האלה הן תוכניות דתיות שמקדשותאת המשפחה ההטרונורמטיבית, או בהיעדר משפחה, זוגיות מונוגמית הטרונורמטיבית.
האם אתם חושבים שהייתם מצליחים להימלט מבלש/ת חטטנים?
לפי התוכניות האלה, רק טיפש ואוויל גמור יכול לחיות בהנחה, שלו בן/בת זוגו ירצו במידע עליו, הם ישיגו אותו.

שנה טובה
יש קהל, ולכן יש שידורים.

להבנתי אין היום מערכות קשרים רבות ללא בגידה זאת או אחרת.

אבל שבונים סביבה של אלימות - ההצגה מתחילה.

יש תרבות של אלימות והיא מעודדת, ולכן הסרטים הנ"ל "מעניינים".
___________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה שמעניינת אותי היא - למה לצפות?

אנישאני חובב מכות, לא ממש אצפה כיום בכאלה דברים.

בכלל, אדם צריך לשמור מעל הכל על נשמתו.

אישוניאיש.
שומר הנשמות.

יעיש התימני

Well-known member
יש קהל, ולכן יש שידורים.

להבנתי אין היום מערכות קשרים רבות ללא בגידה זאת או אחרת.

אבל שבונים סביבה של אלימות - ההצגה מתחילה.

יש תרבות של אלימות והיא מעודדת, ולכן הסרטים הנ"ל "מעניינים".
___________________________________________________________________________________________________________________________________

השאלה שמעניינת אותי היא - למה לצפות?

אנישאני חובב מכות, לא ממש אצפה כיום בכאלה דברים.

בכלל, אדם צריך לשמור מעל הכל על נשמתו.

אישוניאיש.
שומר הנשמות.
מציצנות פשוטה, ממש כך!
"ניקוי הראש" מהבלי העולם [אזעקה אתמול באמצע הלילה]
יש אולי משהו בלתי מוסרי בהתבדרות ע"ח אנשים סובלים, אבל היי, הם משתפים פעולה, ומעט מאוד מבקשים להסוות את פניהם.

יעיש התימני

Well-known member
ראיתי ורואה סרטוני בגידות זה מגרה, האסור שמדליק..
אני המלצתי לא לראות את הטראש בטלויזיה זה אופיום להמונים כמו חתונמי שהכול מבויים שם וכו
ל-מי המלצת?
אין בזה שום דבר מגרה. מה מגרה בדיוק במעקב אחר גבר/גברת שמתגפפים בחנות של "וולטמארט"?
דווקא ממליץ שתמליץ למקורביך להציץ וללמוד את סכנות הבגידה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ראיתי ורואה סרטוני בגידות זה מגרה, האסור שמדליק..
אני המלצתי לא לראות את הטראש בטלויזיה זה אופיום להמונים כמו חתונמי שהכול מבויים שם וכו
האסור מדליק, נשואות שפונות אלייך מגרה,סרטוני בגידה מגרה?מי שלא מחפש ומעוניין ודתי,שומר על נפשו ועצמו,כי למעשים והחלטות יש השלכות.

Yakir4179

Well-known member
האסור מדליק, נשואות שפונות אלייך מגרה,סרטוני בגידה מגרה?מי שלא מחפש ומעוניין ודתי,שומר על נפשו ועצמו,כי למעשים והחלטות יש השלכות.
נכון צודקת ,ולראיה אני לא יוזם מפגשים לבד עם נשואות משאיר את זה לעונג וירטואלי בווצאפ או בשיחה וזהו , זה כל כך מושך אותי האסור ,שאין לי הסבר לכך גם כשהייתי בזוגיות זה היה כתוסף

יעיש התימני

Well-known member
נכון צודקת ,ולראיה אני לא יוזם מפגשים לבד עם נשואות משאיר את זה לעונג וירטואלי בווצאפ או בשיחה וזהו , זה כל כך מושך אותי האסור ,שאין לי הסבר לכך גם כשהייתי בזוגיות זה היה כתוסף
זו מצב פסיכולוגי מוכר היטב.
גם אצל אנשים שעברו חינוך נוקשה מאוד וגם אצל אנשים שעברו חינוך מתירני.
בטח אתה מכיר את הסיפורים על "חדר אסור בכניסה", שדווקא נכנסים אלי, או אם תרצה כדוגמה ארכיטיפית ממש: האיסור לאכול מעץ החיים ומעץ הדעת טוב ורע.

אישון34

Well-known member
האמת העצובה היא שאני רואה בבגידה סוג של בעיה.

לא פעם אני מתקשה להסביר לבחורה רווקה שאני בוגד.

זה מצריך כוחות נפש.

כי לי האמת, אין הסבר למה אני בוגד, ולא מסיים את הקשר.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

הבת זוג שלי יודעת שאני בוגד.

והיא למרות שלא מסכימה, זה רק בכאילו, היא יודעת ומסכימה.

אבל לי זה קשה.

זה קשה במיוחד כי אני רוצה יותר מהקשרים מאשר יש בהם.

כי אני פוגש נשים ראויות ולא מקדם את הקשר איתן.

אישוניאיש.
בוגד בסתר.

יעיש התימני

Well-known member
האמת העצובה היא שאני רואה בבגידה סוג של בעיה.

לא פעם אני מתקשה להסביר לבחורה רווקה שאני בוגד.

זה מצריך כוחות נפש.

כי לי האמת, אין הסבר למה אני בוגד, ולא מסיים את הקשר.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

הבת זוג שלי יודעת שאני בוגד.

והיא למרות שלא מסכימה, זה רק בכאילו, היא יודעת ומסכימה.

אבל לי זה קשה.

זה קשה במיוחד כי אני רוצה יותר מהקשרים מאשר יש בהם.

כי אני פוגש נשים ראויות ולא מקדם את הקשר איתן.

אישוניאיש.
בוגד בסתר.
מאז שאני זוכר את עצמי היה כלל אחד נר לרגליי:
הגוף שלי הוא רק שלי.
מה שאני עושה אתו זה רק הענין שלי. גם כשיצרתי קשרים, מעולם ולעולם לא התחייבתי למונוגמיות וגם הסברתי. כן התחייבתי לא להדביק במחלות צין או כל מחלה אחרת.
לא מקבל "נאמנות גופנית".
אולי זה בגללי...
אבל מנסיוני הארוך, מונוגמיה טוטאלית אפשרית רק אצל מיעוט שבמיעוט אצל ההומוספיינס. רבים מבצעים מונוגמיה כי פשוט אין להן/להם אפשרויות או הזדמנויות ... אלה אגב הרוב! ולא בגלל שהם "לא רוצים" או "נאמנים לבני/בנות זוגם.

למעלה